Svenska Maskinskyltfabriken, AB SMF-Skylt logo

Svenska Maskinskyltfabriken, AB SMF-Skylt

Om företaget

Svenska Maskinskyltfabriken erbjuder unika lösningar helt anpassade för varje kund. Vår erfarenhet, personal och fokus på att förbättra ger våra kunder en kvalitetssäker, kostnadseffektiv, professionell och tillförlitlig leverans

Läs mer om företaget
Telefonnummer
013-31 64...
Adress

Torvingegatan 3

58278 Linköping


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Svenska Maskinskyltfabriken erbjuder unika lösningar helt anpassade för varje kund. Vår erfarenhet, personal och fokus på att förbättra ger våra kunder en kvalitetssäker, kostnadseffektiv, professionell och tillförlitlig leverans

Skyltar

Det finns många sätt att märka en skylt, screentryck, infärgat tryck, lasergravering, fräsning/gravering, digitaltryck och utskuren folie är några exempel på vad SMF skylt kan tillverka i egen regi. Ett infärgat tryck på aluminiumplåt görs i vår ytbehandlingslina. Principen är densamma som infärgad anodisering där plåtens porer i ytskiktet öppnas upp, infärgas med en specialfärg. Därefter tätas porerna och trycket har trängt in i plåtunderlaget. Trycket hamnar således under ett skyddande skikt vilket gör det näst intill omöjligt att få bort.

Läs mer på vår hemsida.

Paneler

Kompletta paneler med eller utan overlay. Vår maskinpark kan NC-stansa, fräsa, bocka, prägla, bultsvetsa, presskruv m.m. Vi kan även ytbehandla som anodisering, infärgning, kromatering och lackering. Oavsett metod så kan panelen få en elektrisk ledande baksida. Tryckmetoderna är screentryck, infärgat tryck och lasergravyr.

Dekaler

Dekaler tillverkas oftast av självhäftande vinyl. Dekalen kan förses med skyddslaminat som skyddar mot nötning, kemikalier, UV-strålning, klotter etc. Vår linje för screentryckning av dekaler klarar UV-färger av hög kvalitet med kort produktionstid.

Overlayer

En overlay tillverkas vanligen av transparent plast, polycarbonat eller polyester. Materialvalet styrs av de krav som ställs på produkten.

Mekanisk bearbetning

Genom att ha direkt tillgång till stansning, bockning, lackering, eloxering, screentryck, lasergravyr och pressmuttermaskiner kan vi erbjuda högkvalitativa helt färdigproducerade produkter inom plåtområdet.

Svenska Maskinskyltfabriken, AB SMF-Skylts utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Svenska Maskinskyltfabriken, AB SMF-Skylt

Omsättning

30 905 tkr

Vinstmarginal

2.80 %

Anställda

30

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Svenska Maskinskyltfabriken, AB SMF-Skylt finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Aktiebolaget Svenska Maskinskyltfabriken

Org.nr:

5563075224

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

25999 Diverse övrig metallvaruindustri

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

05.10.1987

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

013316400

01-331 64 00

013-31 64 00

0133-164 00