Om företaget

Svenska Datanätverket är en rikstäckande leverantör av installationer inom datanät, bredband, telefoni, wifi samt fiber.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-774 64...
Adress

Bryggarvägen 19

14140 Huddinge

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Svenska Datanätverket är en rikstäckande leverantör av installationer inom datanät, bredband, telefoni, wifi samt fiber.

Datanät

Ett skydd för framtiden

Svenska DataNätVerket projekterar och designar strukturerade kabelsystem för framtiden samt anpassar näten efter Ert behov. Vi följer utvecklingen från främsta ledet vad gällande den snabba tekniska utvecklingen av nätverksprodukter. Alla våra leverantörer använder ISO 9000 godkända material. Självklart följer vi och håller oss uppdaterade gällande standarder, instrument och leverantörers föreskrifter.

Tanken med ett fastighetsnätet är att det skall utgöra en lika naturlig del av byggnaden som till exempel elsystemet. Varje rum får tillgång till den kommunikation som hon eller han behöver, oavsett om det rör sig om data, video, telefoni, eller annan kommunikation.

Jour 24 timmar dygnet, året om.

Funktion – Kommunikation

Ett strukturerat kabelsystem av rätt kvalitet är grunden för fungerande kommunikation.

Svenska DataNätverket levererar kompletta strukturerade kabelsystem/kommunikations lösningar från ledande tillverkare designade helt utifrån era behov, förutsättningar och krav.

Svenska DataNätVerket tar fram effektiva och anpassade lösningar för alla typer av verksamheter, företag och organisationer.

Våra lösningar designas alltid utifrån varje företags/verksamhets individuella behov med målsättning att uppnå en för verksamheten acceptabel pris-prestandanivå. Lösningen skall minimera risken för att nertider uppstår samtidigt som den skall avlasta och stödja verksamheten i alla dess behov för kommunikation. Dessutom ska den möta behovet idag – och en bra bit in i framtiden.

Ett nätverk utgör infrastrukturen i verksamheten. Rätt bandbredd till rätt resurs är en förutsättning för att all kommunikation ska fungera, oavsett verksamhet. Garanterad tillgänglighet och driftsäkerhet med bibehållen flexibilitet och framtidssäkerhet är de viktigaste parametrarna när vi designar och installerar strukturerade kabelsystem.

Svenska DataNätverket certifierade installatörer av AMP, ECS, Panduit, Corning, TCS, Brand-Rex, Commscope, Nexan, 3M

Projektering

Vi erbjuder utifrån era behov av kabelsystem eller kameraövervakning utföra totalentreprenader eller en förstudier och projektering.

Utifrån en behovsanalys ta fram alla handlingar, produkter och installationsåtgärder för ett komplett strukturerat kabelsystem, länk, telefonväxel eller kameraövervakningssystem CCTV.

WiFi

Användning av trådlösa nät har ökat och blivit allt vanligare.

Idag så tar vi för givet att vår bärbara dator och våra handhållna enheter såsom handscanners, mobiltelefoner och surfplattor kan kommunicera trådlöst och med snabb uppkoppling.

Detta komplement till det trådade, lokala nätverket kallas WiFi och används både i hemmet i dess enklaste form och som stora komplicerade system inom företag, skolor, butiker, lager eller som sk Hotspots på Tex flygplatser.

Svenska DataNätverket har stor erfarenhet och har sedan standarderna kom installerat och projekterat WiFi nät för små till medelstora anläggningar.

Även radiolänkar som bygger på samma teknik är vanligt förekommande för att förbinda olika byggnader där kabelinstallation inte är möjlig.

Vi utför SiteSurveys, behovsanalyser, installationer och driftsättningar med Bl.a. produkter från Ubiquity.

Vi jobbar tätt tillsammans med specialister inom området och har i mycket stora projekt implementerat WiFi lösningar, Tex för skolor och myndigheter.

Fiber

Kommunicera med ljus

Framtida krav på bredband i länkar inom, mellan fastigheter och till och med ända fram till användaren gör att fiberkabel är allt vanligare i fastighetsnäten.

Svenska DataNätVerket har i samtliga våra system färdiga lösningar för alla typer av fiberinstallationer, blåsfiber, Fiber to the home (desk) mm.

Installatörerna är certifierade, våra arbetsmetoder och verktyg uppdateras kontinuerligt.

Vi samarbetar med STOKAB både som leverantör och beställare.

Dokumentation

Vid nyinstallerade anläggningar lämnas testresultat av godkänt mätinstrument, planritning och registrering enligt svensk standard 4551200 (01) samt både entreprenadgaranti och systemgaranti på utförd installation.

Svenska DataNätverket är certifierade installatörer av AMP, ECS, Molex, IBM, Siemon, 3M, med flera.

Service och underhåll

Vi erbjuder tjänster såsom inventeringar, siteinspections och förslag till åtgärder för att undvika kostsamma felärenden och produktionsbortfall pga oreda och felaktigheter i kabelsystemet, elanläggningar.

Svenska DataNätVerket ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Svenska DataNätVerket AB

Omsättning

15 245 tkr

Vinstmarginal

0.80 %

Anställda

17

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Svenska DataNätVerket AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Svenska DataNätVerket Aktiebolag

Org.nr:

5563510618

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43210 Elinstallationsfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

11.02.1989

Exekutiva befattningar/Administration
Johnny Strid

Verkställande direktör

Jimmy Reinhold Kester Winberg

Vice verkställande direktör

Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

087746465

08-774 64 65

087-74 64 65

0877-464 65