Om Svenska DataNätVerket AB

Svenska Datanätverket är en rikstäckande leverantör av installationer inom datanät, bredband, telefoni, wifi samt fiber.

Datanät

Ett skydd för framtiden

Svenska DataNätVerket projekterar och designar strukturerade kabelsystem för framtiden samt anpassar näten efter Ert behov. Vi följer utvecklingen från främsta ledet vad gällande den snabba tekniska utvecklingen av nätverksprodukter. Alla våra leverantörer använder ISO 9000 godkända material. Självklart följer vi och håller oss uppdaterade gällande standarder, instrument och leverantörers föreskrifter.

Tanken med ett fastighetsnätet är att det skall utgöra en lika naturlig del av byggnaden som till exempel elsystemet. Varje rum får tillgång till den kommunikation som hon eller han behöver, oavsett om det rör sig om data, video, telefoni, eller annan kommunikation.

Jour 24 timmar dygnet, året om.

Funktion – Kommunikation

Ett strukturerat kabelsystem av rätt kvalitet är grunden för fungerande kommunikation.

Svenska DataNätverket levererar kompletta strukturerade kabelsystem/kommunikations lösningar från ledande tillverkare designade helt utifrån era behov, förutsättningar och krav.

Svenska DataNätVerket tar fram effektiva och anpassade lösningar för alla typer av verksamheter, företag och organisationer.

Våra lösningar designas alltid utifrån varje företags/verksamhets individuella behov med målsättning att uppnå en för verksamheten acceptabel pris-prestandanivå. Lösningen skall minimera risken för att nertider uppstår samtidigt som den skall avlasta och stödja verksamheten i alla dess behov för kommunikation. Dessutom ska den möta behovet idag – och en bra bit in i framtiden.

Ett nätverk utgör infrastrukturen i verksamheten. Rätt bandbredd till rätt resurs är en förutsättning för att all kommunikation ska fungera, oavsett verksamhet. Garanterad tillgänglighet och driftsäkerhet med bibehållen flexibilitet och framtidssäkerhet är de viktigaste parametrarna när vi designar och installerar strukturerade kabelsystem.

Svenska DataNätverket certifierade installatörer av AMP, ECS, Panduit, Corning, TCS, Brand-Rex, Commscope, Nexan, 3M

Projektering

Vi erbjuder utifrån era behov av kabelsystem eller kameraövervakning utföra totalentreprenader eller en förstudier och

Utifrån en behovsanalys ta fram alla handlingar, produkter och installationsåtgärder för ett komplett strukturerat kabelsystem, länk, telefonväxel eller kameraövervakningssystem CCTV.

WiFi

Användning av trådlösa nät har ökat och blivit allt vanligare.

Idag så tar vi för givet att vår bärbara dator och våra handhållna enheter såsom handscanners, mobiltelefoner och surfplattor kan kommunicera trådlöst och med snabb uppkoppling.

Detta komplement till det trådade, lokala nätverket kallas WiFi och används både i hemmet i dess enklaste form och som stora komplicerade system inom företag, skolor, butiker, lager eller som sk Hotspots på Tex flygplatser.

Svenska DataNätverket har stor erfarenhet och har sedan standarderna kom installerat och projekterat WiFi nät för små till medelstora anläggningar.

Även radiolänkar som bygger på samma teknik är vanligt förekommande för att förbinda olika byggnader där kabelinstallation inte är möjlig.

Vi utför SiteSurveys, behovsanalyser, installationer och driftsättningar med Bl.a. produkter från Ubiquity.

Vi jobbar tätt tillsammans med specialister inom området och har i mycket stora projekt implementerat WiFi lösningar, Tex för skolor och myndigheter.

Fiber

Kommunicera med ljus

Framtida krav på bredband i länkar inom, mellan fastigheter och till och med ända fram till användaren gör att fiberkabel är allt vanligare i fastighetsnäten.

Svenska DataNätVerket har i samtliga våra system färdiga lösningar för alla typer av fiberinstallationer, blåsfiber, Fiber to the home (desk) mm.

Installatörerna är certifierade, våra arbetsmetoder och verktyg uppdateras kontinuerligt.

Vi samarbetar med STOKAB både som leverantör och beställare.

Dokumentation

Vid nyinstallerade anläggningar lämnas testresultat av godkänt mätinstrument, planritning och registrering enligt svensk standard 4551200 (01) samt både entreprenadgaranti och systemgaranti på utförd installation.

Svenska DataNätverket är certifierade installatörer av AMP, ECS, Molex, IBM, Siemon, 3M, med flera.

Service och underhåll

Vi erbjuder

såsom inventeringar, siteinspections och förslag till åtgärder för att undvika kostsamma felärenden och produktionsbortfall pga oreda och felaktigheter i kabelsystemet, elanläggningar.

Svenska DataNätVerket ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Svenska DataNätVerket AB Elinstallationer, Huddinge - 1
  • Svenska DataNätVerket AB Elinstallationer, Huddinge - 2
  • Svenska DataNätVerket AB Elinstallationer, Huddinge - 3

Svenska DataNätVerket AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSvenska Datanätverket Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.02.1989
Org.nr:5563510618
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital250000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43210 Elinstallationer

Exekutiva befattningar/Administration

Johnny StridOrdförande
Jimmy Reinhold Kester WinbergVice verkställande direktör
Jimmy Reinhold Kester WinbergLedamot
Johnny StridLedamot
Marianne Elisabeth StridSuppleant
Tommy StridExtern verkställande direktör
Stefan Torsten PerssonRevisor

Möjliga telefonnummerformat

08774646508-774 64 65087-74 64 650877-464 65