Om Svenska Batteripoolen AB

Vi representerar flera av världens ledande tillverkare inom både start- och industribatterier med tillbehör. Vi fungerar som deras sälj-, marknads- och logistikfunktion på den svenska marknaden. Vårt långsiktiga och nära samarbete med tillverkarna innebär att vi kontinuerligt utvecklar vårt sortiment genom att ge tillverkarna värdefull återkoppling kring våra kunders behov och önskemål.

Kvalitet och miljö

Helhetsintrycket av en affärsrelation är beroende av kvaliteten på de samlade insatserna. Vårt kvalitetsarbete är en viktig del av vår verksamhetsstyrning. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att höja kvaliteten och vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vårt miljöarbete styrs av en vilja att påverka miljön så lite som möjligt genom att hushålla med resurser. Vi minskar också miljöpåverkan genom krav på på våra tillverkares materialval i produkter och förpackningar samt med ökat miljöfokus på transporter av varor och personal.

Batteripoolen är anslutna till BlyBatteriRetur och uppfyller därmed kraven i förordningen om producentansvar för blybatterier.

Batteripoolen.se eller personlig kundsupport

På vår hemsida hittar du alltid komplett och uppdaterad information om våra produkter. Här kan du även beställa kataloger och broschyrer.

Önskar du hjälp eller har en fråga är du alltid välkommen att kontakta vår kundsupport via telefon, chat eller e-post. Hos oss möter du engagerade medarbetare som alltid strävar efter att ge dig bästa möjliga lösning. Det innebär en stor trygghet för dig som kund.

En del av OEM-koncernen

Batteripoolen är en del av börsnoterade OEM-koncernen med 28 rörelsedrivande enheter i 14 länder och en årsomsättning på ca 1,6 miljarder. Genom att samverka med koncernens största bolag OEM Automatic inom centrala stödfunktioner som logistik, kvalitet, reklamationshantering och ekonomi kan vi kombinera det lilla bolagets flexibilitet med det stora bolagets resurser.

Specialiserad organisation

Våra säljare ägnar huvuddelen av sin tid åt att besöka kunder för att på plats förstå behoven och därmed kunna ge bästa tänkbara lösning. Med kontor i Tranås och Borlänge kan vi snabbt erbjuda support.

Produktspecialisterna har kontinuerlig kontakt med tillverkarna och samverkar dagligen med säljorganisationen för att hitta rätt lösning i varje applikation. Tillsammans med vår inköps- och logistikavdelning har vi en effektiv organisation för att kunna leverera rätt produkt i rätt tid till våra kunder.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Svenska Batteripoolen AB Batterier, Tranås - 1
  • Svenska Batteripoolen AB Batterier, Tranås - 2
  • Svenska Batteripoolen AB Batterier, Tranås - 3
  • Svenska Batteripoolen AB Batterier, Tranås - 4
  • Svenska Batteripoolen AB Batterier, Tranås - 5
  • Svenska Batteripoolen AB Batterier, Tranås - 6
  • Svenska Batteripoolen AB Batterier, Tranås - 7
  • Svenska Batteripoolen AB Batterier, Tranås - 8
  • Svenska Batteripoolen AB Batterier, Tranås - 9
  • Svenska Batteripoolen AB Batterier, Tranås - 10

Svenska Batteripoolen AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Svenska Batteripoolen AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

23.04.2013

Org.nr:

5569298291

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

500000

Omsättn.intervall

100000 - 499999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46434 Partihandel med elartiklar, 45310 Parti- och provisionshandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 45400 Handel med och service av motorcyklar inklusive reservdelar och tillbehör

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Johan Fredrik Ingemar Lyckow

Ledamot

Johan Fredrik Ingemar Lyckow

Ledamot

Martin Karl Lennart Karlsson

Ledamot

Johan Gunnar Lind

Ledamot

Bo Niclas Eric Svensson

Huvudansvarig revisor

Christoffer Erik Sillén

Finansiell information

Omsättning

117 031 tkr

Vinstmarginal

1,3 %

Anställda

19