Om Svensk Evenemangssäkerhet AB

Svensk Evenemangssäkerhet är ett auktoriserat säkerhetsbolag som erbjuder säkerhetslösningar för alla typer av evenemang. Vår personal har gedigen utbildning, erfarenhet och ett stort engagemang. Vi hanterar allt från autografskrivningar och en fullsatt nationalarena, till klubbar och krogar i Sveriges nattliv. Med rötter i ishockey och fotboll har vi lång erfarenhet av att hantera säkerheten kring stora evenemang.

Våra tjänster

Evenemangssäkerhet/Festivalsäkerhet

Vi har den personal som behövs för alla tillfällen - ordningsvakter, publikvärdar, sjukvårdspersonal med mera.

Bevakning

Vi erbjuder heltäckande bevakning av anläggningar och fastigheter, med erfaren personal handplockad för varje arbete, där vi sätter kundens behov i fokus.

Krogar/Nattklubbar

Stor del av vår personal har god erfarenhet av att upprätthålla ordningen i nattklubbs- och krogmiljö i Stockholm. Vi erbjuder, enligt etableringens tillstånd, serviceinriktade ordningsvakter samt entrévärdar som säkerställer att svensk lag följs. Våra ordningsvakter arbetar bland annat med att upprätthålla ordningen samt avlägsna berusade alternativt ordningsstörande individer.

Ordningsvakter

Ordningsvakter finns på plats för att säkerställa den allmänna ordningen. Ordningsvakter har begränsade polisiära befogenheter och får omhänderta personer som är berusade eller uppträder störande på allmän plats. Ordningsvakter utbildas och förordnas av polisen, som också sköter tillsynen.

Ordningsvakter får omhänderta berusade personer som på grund av sitt tillstånd inte kan ta hand om sig själv eller annars utgör fara för sig själv eller för någon annan. Ordningsvakter får avvisa eller avlägsna personer som genom sitt uppträdande stör eller utgör en omedelbar fara för den allmänna ordningen. Om det inte är tillräckligt får ordningsvakter tillfälligt omhänderta personer. Detsamma gäller om en sådan åtgärd behövs för att en straffbelagd handling ska kunna avvärjas.

Ordningsvakterna fungerar även som ett stöd för publikvärdarna under till exempel visitationsarbetet och de kan hjälpa till vid eventuella olyckor eller sjukdomsfall genom att bereda plats för våra sjukvårdare.

Våra ordningsvakter har genomgått den nya så kallade arenautbildningen i polisens regi. Denna utbildning ger fördjupade kunskaper om hantering av stora folksamlingar och de situationer som kan uppstå i en arena eller liknande miljöer.

Publikvärdar

Publikvärdar är den personal som syns mest och har närmast kontakt med besökarna. Publikvärdar kan ses som ett multiverktyg som sköter allt från visitation och bevakning till att svara på frågor och hälsa folk välkomna. Publikvärdarna har erfarenhet från såväl fotbollsmatcher som festivaler. Våra publikvärdar håller en hög servicenivå och samtliga har genomgått gedigen sjukvårds- och brandutbildning. Du som kund ska känna dig trygg med att vi har full beredskap vid eventuell olycka eller evakueringar.

Sjukvård

Vår sjukvårdspersonal är grundligt utbildade för att ta hand om gästernas behov. Olyckor och sjukdomsfall kan inträffa närsomhelst och vår sjukvårdspersonal har stor erfarenhet från att arbeta under de förhållanden som råder under idrottsevenemang och festivaler. Sjukvårdspersonalen är alltid utrustade med akutsjukvårdsväska samt hjärtstartare.

Svensk Evenemangssäkerhet AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Svensk Evenemangssäkerhet AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

16.08.2006

Org.nr:

5567087514

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

80100 Säkerhetsverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 8

Möjliga telefonnummerformat

070594323207-059 432 32070-594 32 320705-94 32 32070-5943232