Om Svalemåla Stugby

Stugby, båtuthyrning och kajakuthyrning. Mindre stugby med totalt 10 st. stugor och 52 bäddar. Nära natur, havet och stranden. Koppla av i lugnet och med aktiviteter som havskajakpaddling, gäddfiske, sol och bad. Från vår brygga och sandstrand är det nära till både gäddfiskevatten och trevlig skärgårdsmiljö för paddling eller båtfärder.

Stugor

I björkbacken vid Svalemåla Stugby bor du 300 meter från havet med havsutsikt över Gyöns gamla fiskeläge – i vacker natur, nära vandrings- och cykelleder, och mitt i Blekinges skärgård.

Hyr en stuga i Svalemåla. Här bor du vackert och fridfullt intill en orörd kustremsa med sandstränder och klippor för sol, bad, och promenader. Nere vid bastun och stranden har du utsikt över Järnaviks skärgård och Tjärö.

Blekinge kallas Sveriges trädgård – och mellan ringlande grusvägar, hagar och havet ligger Svalemåla mitt i. Här är fridfullt, men aldrig tråkigt.

Båtuthyrning och Gäddfiske

Svalemåla – Gäddfiske i världsklass mitt i Blekinge skärgård.

Järnaviks och Blekinge skärgård är berömt för sitt gäddfiske. Här finns mycket och grov gädda, ofta omkring 10 kilo – men även bra fiske efter andra arter som abborre, lax och havsöring.

Många av våra gäster är återkommande – de uppskattar miljön och boendet nästan lika mycket som fisket. Fjärden och kusten är här varierad med stränder, grunda vikar och djupare partier och klippformationer – alla möjligheter för bra fiske. Du har möjlighet att välja den skyddade innerskärgården och vassvikarna men har även närheten till mer öppet hav

Havskajaker

Kajakuthyrning - Komponera ert eget "kajak & boende-paket".

Välkommen att uppleva och utforska Sveriges sydligaste skärgård, Blekinge skärgård, i någon av våra havskajaker.

Ni bor i välutrustade stugor bara 300 meters promenadväg från sandstranden där kajakerna och utrustningen förvaras och hyrs ut.

Stugbyn ligger perfekt för att snabbt komma ut i ytterskärgården för dagsturer både österut mot Ronneby skärgård och västerut mot Hällaryds skärgård med många små öar där du kan göra strandhugg och ta sköna pauser. Här finns även möjlighet att paddla kajak inomskärs och nära i Järnaviksfjärden med långa grunda vikar och utforska den varierade och dramatiska naturen som börjar precis utanför stranden här i Svalemåla. Stranden ligger precis öster om Tjärö, så möjlighet finns alltid att paddla kajak hela dagen i lugna och skyddade vatten inomskärs och kanske ta ett lunch-stopp på Tjärös trevliga restaurang.

Planera och komponera ert eget prisvärda bekväma ”kajak & Boende -paket”, boka och hyr direkt.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Svalemåla Stugby Båtuthyrning, Ronneby - 1
  • Svalemåla Stugby Båtuthyrning, Ronneby - 2
  • Svalemåla Stugby Båtuthyrning, Ronneby - 3
  • Svalemåla Stugby Båtuthyrning, Ronneby - 4
  • Svalemåla Stugby Båtuthyrning, Ronneby - 5
  • Svalemåla Stugby Båtuthyrning, Ronneby - 6
  • Svalemåla Stugby Båtuthyrning, Ronneby - 7
  • Svalemåla Stugby Båtuthyrning, Ronneby - 8
  • Svalemåla Stugby Båtuthyrning, Ronneby - 9
  • Svalemåla Stugby Båtuthyrning, Ronneby - 10

Svalemåla Stugby, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSvalemåla Turism AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.01.2017
Org.nr:5590967203
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55202 Stugbyverksamhet m.m., 71122 Teknisk konsultverksamhet inom industriteknik, 77210 Uthyrning och leasing av fritids- och sportutrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Johan Roland Fredrik KalmtegLedamot
Annika Christina Louise KalmtegSuppleant