Se på karta

styrteknik, reglerteknik 

gav 178 företag inom detta område

Styrvärden Q AB

Lövholmsvägen 911743 Stockholm
logo

Styrvärden erbjuder fastighetsautomation med öppna system som är enkla att sköta. Allt från stora till små entreprenader och serviceåtagande.

Calectro AB

Askims verkstadsväg 1343634 Askim
logo

Calectro utvecklar och säljer givare och komponenter för fastighetsautomation, ventilationsaggregat samt CO2- och brandsäkerhet. Rökdetektorer för ventilationskanal t.ex. Uniguard Superflow UG-3, Tryckgivare, Rörelsedetektorer, Termostater, CO2 givare, CO2 larmsystem, Flödesgivare, Sirener och Blixtljus är några av Calectros produkter.

APH Elektriska AB

Skyttbrinksvägen 2714739 Tumba
logo

Vi projekterar, konstruerar och installerar system för optimerad styrning av fastighetens värme, kyla och ventilations-system. Vi arbetar med allt från rumsstyrningar till datoriserade styr och övervakningssystem för hela fastighetsbestånd. Vi tar oss an både små och stora uppdrag.

Johnsons El i Östersund

Solbringsvägen 283751 Åre
logo

Våra duktiga elektriker kan hjälpa dig med alla typer av elinstallationer från lågspänning till högspänning. Värme, belysning, ventilation, tele, datanät och larm.Vi utför elprojektering och tar fram belysningsförslag för hemmiljö, restauranger, hotell, skidanläggningar m.m.

Johnsons El i Härjedalen

(5)

Parkgatan 1784233 Sveg
logo

Vi är en komplett leverantör och hjälper dig med alla typer av elarbeten - värme, belysning, ventilation, tele, datanät, larm m.m.

Ktc Syd

Florettgatan 1225467 Helsingborg
logo

Vi hjälper våra kunder att säkerställa rätt inomhusklimat och energiprestanda i sina fastigheter.

COVE i Göteborg AB

Kråketorpsgatan 2043153 Mölndal
logo

KTC Väst

Datavägen 14A43632 Askim
logo

Vi hjälper våra kunder att säkerställa rätt inomhusklimat och energiprestanda i sina fastigheter.

KTC Öst

Västberga Allé 512630 Hägersten
logo

Vi hjälper våra kunder att säkerställa rätt inomhusklimat och energiprestanda i sina fastigheter.

Fanuc Nordic AB

Djurhagegatan 1021376 Malmö
logo

FANUC grundades i Japan 1956 och sysselsätter idag fler än 8.600 personer över hela världen och finns representerade på 266 platser i 107 länder. All utveckling och produktion sker vid huvudkontoret i Japan. Produkterna inkluderar CNC styrsystem, fler än 100 varianter på robotar, robotutrustning och en bred produktportfölj av maskiner för verkstadsindustrin - allt med högsta precision och kvalitet.

Ultra El AB

(5)

Missionsvägen 6016733 Bromma
logo

Vi utför alla typer av elinstallationer till företag och privatpersoner. Alltid med kunden i centrum.

NECON Nordlöfs El-Control AB

Norra Fagerviksvägen 3086145 Fagervik
logo

NECON Nordlöfs El Control har varit verksamma sen 1987.

Automationsbutiken Svenska AB

Stenyxegatan 25C21376 Malmö
logo

Väl­kom­men till Au­to­ma­tions­bu­ti­ken Svenska AB! Au­to­ma­tions­bu­ti­ken är en nichad B2B-grossist med stor kunskap om de produkter vi säljer. Vårt produktsortiment täcker allt styr- och reglermaterial, t.ex. kom­mu­ni­ce­ran­de styr­sy­stem, reg­lerutrustning, givare, ventilställdon, spjällställdon, frekvensomvandlare och över­vak­nings­sy­stem för vär­me-​ och ven­ti­la­tions­an­lägg­ning­ar för fas­tig­he­ter. Du som är företagare - Be­ställ VVS ma­te­ri­al snabbt och en­kelt hos oss! Webbutiken säljer styrprodukter över hela norden. Vi har dessutom två butiker där du kan handla direkt över disk. - Stenyxegatan 25 i Malmö - Wieslander väg 4 i Borås Här träffar du våra kunniga innesäljare som kan hjälpa dig med dimensionering och val av rätt produkt eller utbytesenhet. Välkomna!

Structor Installationsteknik AB

Solnavägen 411368 Stockholm
logo

Structor Installationsteknik AB arbetar med projektering, utredningar och besiktningar av VVS- och elinstallationer vid ny- och ombyggnation av bostadshus, kommersiella fastigheter och lokaler, industrifastigheter och kulturmärkta hus.

Trans-El-Matic AB

Kindgrensgatan 755474 Jönköping
logo

Partnern för dig som söker en systemleverantör inom elkraft och automationsteknik.

Apnea Sweden AB

Björnmossvägen 1313837 Älta
logo

Tillhandahåller konsulttjänster inom främst bygg-, anläggnings- och telekommunikationsindustrin med specialisering inom projektledning, planering, dokumentation och besiktning av entreprenader och installationer.

KomfortAutomatik i Östergötland AB

Jägarvallsvägen 858422 Linköping
logo

KomfortAutomatik utvecklar, konstruerar och levererar driftsäkra och energieffektiva lösningar med senaste teknik. Med vår långa erfarenhet utformar vi optimala och flexibla system tillsammans med våra kunder. Eftersom vi är en fabrikatsoberoende entreprenör och arbetar i ett brett och nära kontaktnät med specialister och utvecklare, resulterar det i innovativa produkter och system. Energisparande och driftsäkra åtgärder är vårt främsta mål. Vi tillgodoser era krav och önskemål. Varmt välkommen!

Powelon Elektriska AB

Fraktflygargatan 712830 Skarpnäck
logo

På Powelon kan vi agera som partner & leverantör för olika typer av energi- och elinstallationer till företag som exempelvis kompletta styr- och kraftinstallationer och montagearbeten inom bland annat LED-baserade belysningslösningar, värmepumpar, kylanläggningar och ventilationsanläggningar.

Bollnäs Reglerteknik AB

Sågtorparvägen 282194 Bollnäs
logo

Bollnäs Reglerteknik AB är ett företag med verksamheten inriktad på styrsystem till i huvudsak truckar. Du hittar oss i Lottefors strax utanför Bollnäs – i centrum av Sverige. Vår gedigna kunskap och långa erfarenhet av utveckling och framtagande av kvalitetsprodukter ger dig det du vill ha – till rätt pris. Kontakta oss gärna för mer information, oavsett om det gäller befintliga produkter eller om du behöver något anpassat efter just dina behov.

Capelon AB

Jägerhorns Väg 914175 Kungens Kurva
logo

Creating value for our customers is what drives us to succeed. Facilitating the connection of Internet of Things unlocks the potential for great value not only for the customer’s city but also for the whole planet.

Savtec AB

Upplandsgatan 5011328 Stockholm
logo

Det gör vi genom projektering av installationer inom VVS, kylteknik och styr- och övervakningsteknik. Det är viktigt för oss att allt utgår ifrån hyresgästernas och kundernas behov. Därför lägger vi stor vikt vid att förstå utmaningen och skräddarsy den bästa lösningen.

ESBE AB

Bruksgatan 2233375 Reftele
logo

Vi utvecklar produkter som erbjuder komfort, säkerhet och energibesparing vilket hjälper husägare att sänka sina energikostnader.

NEAB Installation

Kapplöpningsgatan 1625230 Helsingborg
logo

Vi utför ventilationsservice & fastighetsautomation för industri & fastigheter.

Produal Sverige AB

Solkraftsvägen 16A13570 Stockholm
logo

Vi på Produal är engagerade för att stöda våra kunder så att de uppnår utmärkta resultat inom den framväxande byggnadsautomationsverksamheten. Modern byggnadsautomation är baserad på mångsidiga och noggranna mätningar av hög kvalitet. Vi har lärt oss att det krävs mer för att uppnå en optimal energieffektivitet eller bekvämlighet inomhus.

Incontrols Building Automation AB

Österbygatan 462141 Visby
logo

Vi har mycket att erbjuda. Det vi främst jobbar med är färdiga lösningar för fastighetsautomation. Det innebär att vi skräddarsyr en lösning åt kunden med utgångspunkt från en beskrivning framtagen av en VVS konsult eller en lösning framtagen av oss själva åt kunden.