Se på karta
Jägerhorns Väg 914175 Kungens Kurva

Creating value for our customers is what drives us to succeed. Facilitating the connection of Internet of Things unlocks the potential for great value not only for the customer’s city but also for the whole planet.

Lövholmsvägen 911743 Stockholm

Styrvärden erbjuder fastighetsautomation med öppna system som är enkla att sköta. Allt från stora till små entreprenader och serviceåtagande.

Askims verkstadsväg 1343634 Askim

Calectro utvecklar och säljer givare och komponenter för fastighetsautomation, ventilationsaggregat samt CO2- och brandsäkerhet. Rökdetektorer för ventilationskanal t.ex. Uniguard Superflow UG-3, Tryckgivare, Rörelsedetektorer, Termostater, CO2 givare, CO2 larmsystem, Flödesgivare, Sirener och Blixtljus är några av Calectros produkter.

Industrivägen 1797254 Luleå

Abelko är en långsiktig partner inom automation, mätteknik och energieffektivisering. Vi utvecklar egna produkter samt utvecklar system på uppdrag av våra kunder. Våra produkter och lösningar finns överallt i din vardag. De kanske inte syns, men de gör skillnad.

Bruksgatan 2233375 Reftele

Vi utvecklar produkter som erbjuder komfort, säkerhet och energibesparing vilket hjälper husägare att sänka sina energikostnader.

Österbygatan 462141 Visby

Vi har mycket att erbjuda. Det vi främst jobbar med är färdiga lösningar för fastighetsautomation. Det innebär att vi skräddarsyr en lösning åt kunden med utgångspunkt från en beskrivning framtagen av en VVS konsult eller en lösning framtagen av oss själva åt kunden.

Solkraftsvägen 16A13570 Stockholm

Vi på Produal är engagerade för att stöda våra kunder så att de uppnår utmärkta resultat inom den framväxande byggnadsautomationsverksamheten. Modern byggnadsautomation är baserad på mångsidiga och noggranna mätningar av hög kvalitet. Vi har lärt oss att det krävs mer för att uppnå en optimal energieffektivitet eller bekvämlighet inomhus.

Jägarvallsvägen 858422 Linköping

KomfortAutomatik utvecklar, konstruerar och levererar driftsäkra och energieffektiva lösningar med senaste teknik. Med vår långa erfarenhet utformar vi optimala och flexibla system tillsammans med våra kunder. Eftersom vi är en fabrikatsoberoende entreprenör och arbetar i ett brett och nära kontaktnät med specialister och utvecklare, resulterar det i innovativa produkter och system. Energisparande och driftsäkra åtgärder är vårt främsta mål. Vi tillgodoser era krav och önskemål. Varmt välkommen!

Smidesvägen 8B24534 Staffanstorp

Gefran Svenska AB marknadsför givare, instrument, regulatorer, motorstyrningar och totallösningar för industrin med urval ur en stor produktflora.

Snickarvägen 1H13238 Saltsjö-boo

Vi är specialister på universella ventilställdon, anpassade till de flesta förekommande sätesventiler av olika fabrikat. Genom vårt kunnande, breda sortiment, och långa branscherfarenhet kan vi erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar.

Aktergatan 327155 Ystad

1 (1)

Vi är en ledande tillverkare av apparater och systemlösningar för värme, ventilation och klimat och fastighetsautomation.

Företagsvägen 2661145 Nyköping

Vi har resurser att lösa ert automationsproblem. Lösningar inom styr-, regler- och processindustri. Genomför hela projekt, från idé till idrifttagning. Vi har mångårig erfarenhet, från enklare maskinstyrningar till komplexa processer. Även service och support.

Lindvägen 1774961 Örsundsbro

Uppsala Energi o Fastighetsteknik är ett företag som i huvudsak håller på med installation och servicearbeten på fastighetstekniska anläggningar. #nl#Vi har våra kunder främst i Uppsala och Enköpingstrakten.

Björnmossvägen 1313837 Älta

Tillhandahåller konsulttjänster inom främst bygg-, anläggnings- och telekommunikationsindustrin med specialisering inom projektledning, planering, dokumentation och besiktning av entreprenader och installationer.

Mejerigatan 141248 Göteborg
Styr-, reglerteknik Sökord

Vi hjälper dig att övervaka fastigheter på ett driftsäkert, enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Djurhagegatan 1021376 Malmö

FANUC grundades i Japan 1956 och sysselsätter idag fler än 8.600 personer över hela världen och finns representerade på 266 platser i 107 länder. All utveckling och produktion sker vid huvudkontoret i Japan. Produkterna inkluderar CNC styrsystem, fler än 100 varianter på robotar, robotutrustning och en bred produktportfölj av maskiner för verkstadsindustrin - allt med högsta precision och kvalitet.

Florettgatan 1225467 Helsingborg

Vi hjälper våra kunder att säkerställa rätt inomhusklimat och energiprestanda i sina fastigheter.

Datavägen 14A43632 Askim

Vi hjälper våra kunder att säkerställa rätt inomhusklimat och energiprestanda i sina fastigheter.

Västberga Allé 512630 Hägersten

Vi hjälper våra kunder att säkerställa rätt inomhusklimat och energiprestanda i sina fastigheter.

Kapplöpningsgatan 1625230 Helsingborg

Vi utför ventilationsservice & fastighetsautomation för industri & fastigheter.

Rollsbovägen 2444240 Kungälv

0

Vi är elektriker och specialister inom elteknik med fokus på service, kvalitet och samarbete. På AW Elteam är vi stolta över att kunna erbjuda både flexibilitet, bredd och spets för både företag och privatpersoner. Välkommen att kontakta oss!

Bruksgatan 959730 Åtvidaberg

El och Automation är ett företag, som arbetar inriktat mot konstruktion och tillverkning av apparatskåp med styrutrustning för fastighetsautomation, motorstyrningar och övrig reglerutrustning.

Girovägen 1317562 Järfälla

Thermokon-Danelko Elektronik AB marknadsför och säljer givare/instrumentering till bolag verksamma inom Byggnadsautomation, Industri och Stat/Kommun.

Norra Fagerviksvägen 3086145 Fagervik

NECON Nordlöfs El Control har varit verksamma sen 1987.