Vägbeskrivning

stugförmedling

gav 2548 företag
Karta
 • Fallänge 115
  77596 KRYLBO
  Visa vägbeskrivning
  070-736 36...
  Visa nummer
  Välkommen till Fallängetorp lantgård, vandrarhem, B&B och stuga mitt i naturen!På Fallängetorp kan du bo som man gjorde förr i mysiga Lillstugan med bland annat vedspis i köket, eller också modernt och stilrent i Mellangården, vandrarhemmet med hög tillgänglighetsanpassning i bottenplanet.På gården finns aktiviteter för stora som små. Här kan du bekanta dig med det ekologiska jordbruket, vandra i skog och mark och nu erbjuder vi dig möjligheten att delta i Bondelivet.
 • Skärv Per Larsgården 2
  53292 AXVALL
  Visa vägbeskrivning
  0511-621...
  Visa nummer
  Välkommen till Valle CampingstugorBo trivsamt och naturskönt nära Skara Sommarland!Valle stugby har 20 st campingstugor, rum och campingplatser vid sjö i vackra Vallebyggden, endast 3 km från Skara Sommarland. Här finns möjligheter till naturnära boende med härliga sommarbad och en vedeldad bastu på bryggan med avsvalkande dopp i sjön.För den natur- och kultur- intresserade finns massor av aktiviteter i omgivningarna.
 • Kvarnbacksvägen 2
  98234 GÄLLIVARE
  Visa vägbeskrivning
  0970-100...
  Visa nummer
  Campingplatsen ligger naturskönt intill Vassaraälven med utsikt mot Dundret.5 minuters gångavstånd till centrum av Gällivare, där det finns tillgång till shopping, banker, restauranger, badhus och nöjen.Gällivare Camping är en perfekt utgångspunkt för en mängd aktiviteter året runt. Vi har ett väletablerat samarbete med olika aktivitetsarrangörer och företag som kan se till att er vistelse i Gällivare blir till ett oförglömligt minne.
 • Uddevallavägen
  45231 STRÖMSTAD
  Visa vägbeskrivning
  0526-611...
  Visa nummer
  (2
  Strömstad Camping är en lugn och naturnära camping i äkta bohuslänsk miljö. Här har du nära till bad och till Strömstad centrum som har ett stort utbud av både shopping, restauranger och olika aktiviteter.
 • Vallarvägen 25
  84095 FUNÄSDALEN
  Visa vägbeskrivning
  0684-212...
  Visa nummer
  Som sommargäst i Norrbyns Stugby finns det mycket att se och göra. Välj mellan att spela golf på någon av områdets två golfbanor. Eller varför inte vandra i fjällen längs miltals rösade vandringsleder? Funäsfjällen erbjuder en mängd bra fiskevatten. Det finns många kulturmärkta platser och evenemang att besöka. Ett besök i Härjedalens Fjällmuseum är ett måste. När hösten börjar närma sig är det dags att plocka bär och svamp. "Vem vill inte ha hjortron och kantareller till vintern ?"
 • Bjällum BÄCKAGÅRDEN 13
  53293 AXVALL
  Visa vägbeskrivning
  0511-600...
  Visa nummer
  Hornborgasjöns Stugby är en natur/kulturklassiker med sitt unika läge inom naturvårdsområdet vid Hornborgasjön, mitt i Skaraborg.Vi erbjuder stugor (50m2) med två sovrum med 4 bäddar, storstuga (TV) och välutrustad köksenhet, dusch och toalett samt fri WiFi i allm. utrymmen.Skaraborgs Turistbyrå ger här tips och är öppen även helger. Till Skara och Skövde är det 18 km och till Falköping 20 km.Under juli/aug 2018 hade Hornborgasjöns Stugby gäster från mer än 10 länderVälkomna!
 • Karhuniemi Djurgården 446
  98134 KIRUNA
  Visa vägbeskrivning
  010-585 46...
  Visa nummer
  We are an outdoor company which provides sleddog tours, outdoor life as hunting and fishing trips in Europe's last Wilderness. Our abode is in Kiruna, 300 km north of the Polar Circle, where we want to share our magnificent nature. We always works with professional outdoor guides.
 • Lockryd Locksdal
  51291 SEXDREGA
  Visa vägbeskrivning
  076-210 55...
  Visa nummer
  (1
  Stugorna ligger ett stenkast från Väg 27 i Lockryd Center. Granne med oss finns Lockryds Sommarmöbler Cykel/vandrings paket + Blomsterlandet. Njutav bad och fiske i Sandsjön, endast 900m från stugbyn!Lockryd Center och Stugbyn ligger ca 15km från Borås.100 meter från stugbyn ligger även Lockryds Bussterminal med bra bussförbindelser till Borås/Göteborg, Tranemo/Gislaved och Svenljunga/Falkenberg.Hos osshar du möjlighet att bo året om vi har sammanlagt 6 lgh/stugor. P-plats.
 • Strömmarna Strömmagården 4
  36293 TINGSRYD
  Visa vägbeskrivning
  070-973 39...
  Visa nummer
  Strömmagårdens fiskevattnen består av en 30 kilometer lång sträcka av Ronnebyån, med omväxlande strömmande och lugna vatten. Här finns öringar på över två kilo och gäddor på tio kilo. I vikarna finns huggvillig jättebrax och ån är full av kräftor. Vid Strömmagårdens finns även en 6000 kvadratmeter stor damm med regnbåge och kräftor. Gårdens stugor ligger med utsikt över ån och dammen. Strömmagården ligger på den halvö som bildats av Ronnebyåns vida krök.
 • När gangvide 503
  62348 STÅNGA
  Visa vägbeskrivning
  073-184 09...
  Visa nummer
  Boende erbjuds i stuga eller rum eller så kan du campaStrosa bland gamla Amerikanare, nostalgisamlingar och Grålletraktorer. Mata hönsen, pyssla med kaninerna, fixa i verkstaden, paddla kanot, ponnyridning m m. Ni är välkomna hem till Kickan och Per på deras fantastiska gård.Det är en garanterad upplevelse, oavsett väder!
 • Ramsvik övergård 1
  45692 HUNNEBOSTRAND
  Visa vägbeskrivning
  0523-581...2
  Visa nummer
  Ramsviks Övergård ligger längst ut i kustbandet – mitt i ett av Bohusläns vackraste naturreservat.Kom och bo hos oss i en avkopplande miljö, där du har Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand inom räckhåll.Välkomna att vandra på nygjorda vandringsleder på Ramsvikslandet.
 • Mattila
  68597 ÖSTMARK
  Visa vägbeskrivning
  070-254 18...
  Visa nummer
  Mattila är en finngård med rötter från 1640-talet. Här har en fritidsanläggning byggts med 165 bäddar i nya och äldre stugor, skidstadion, restaurang m.m. Vi erbjuder boende nära naturen, massvis med aktiviteter, tävlingar samt anordnade resor. Välkommen till oss!
 • Bastuviksvägen 61
  37263 BRÄKNE-HOBY
  Visa vägbeskrivning
  0457-821...
  Visa nummer
  Avslappnande eller aktiv semester?Järnaviks Camping bjuder på allt! Här kan du bygga ditt sandslott eller simma en stund. Ta en tur på minigolfbanan eller svänga dina lurviga på dansbanan. Hyra en cykel och ta en upplevelserik tur. Hyra en båt och ge dig ut i skärgården. Bara koppla av, njuta av den härliga naturen och få vara riktigt lat….
 • Björkudden 1A
  98260 PORJUS
  Visa vägbeskrivning
  070-340 42...
  Visa nummer
  Björkudden är en fjällby belägen i väglöst land vid sjön Langas 80 km väster om samhället Porjus. Här kan du fiska, jaga, åka skidor och snöskoter, flyga rundturer och guidas i fjällen, sommar som vinter, vi har öppet året runt. Här är vårt hem, och vi kan berätta om gamla traditioner, och även om vårt vardagliga liv.
 • Sandby sjögata 41
  38773 LÖTTORP
  Visa vägbeskrivning
  0485-203...
  Visa nummer
  Vår camping är lagom stor, välskött och har personlig service. Den ligger vackert belägen i ängs- och skogsmiljö ca 200 m från havet. Här finns stora möjligheter till en härlig semester med sol, bad, lek och sommaräventyr.Norra Ölands säregna natur inbjuder till många upptäcktsfärder.
 • Stenkällegården 1
  54695 KARLSBORG
  Visa vägbeskrivning
  0505-600...
  Visa nummer
  Stenkällegården ligger efter väg 49 mellan Karlsborgoch Askersund, där man tar av mot Tivedensnationalpark samt Stenkällegården 2 km. Campingplatsen ligger i etage ned mot Bocksjön.Stenkällegården har stora grönområden, blandskog och rejält tilltagna tomter, gott om elplatser och två av landets finaste servicehus. För de minsta finns en lekplats där de säkert kan få nya vänner.
 • Ebbarp 3625
  28391 OSBY
  Visa vägbeskrivning
  0479-144...
  Visa nummer
  Bergakungens 10 stugor är byggda i rustik stil med en känsla för naturen och passar väl in i omgivningen. Stugorna är rymliga och fullt utrustade, allt för att göra ert boende så bekvämt som möjligt.
stugförmedling gav 2548 företag
Static map