Vägbeskrivning
 • Fräsarvägen 5A
  14250 SKOGÅS
  Visa vägbeskrivning
  08-642 93...
  Visa nummer
  Öppet
  Dalens Mur och Puts AB grundades 1987 och är en väletablerad putsentreprenör med bas i Stockholm. Vi utför utvändiga och invändiga putsarbeten samt totalentreprenader av fasadrenoveringar, tilläggsisoleringar och nyputs med mera.
 • Importgatan 19
  42246 HISINGS BACKA
  Visa vägbeskrivning
  031-50 88...
  Visa nummer
  (2
  Såväl bygget som det vi skakat hand på. För vi är gärna med dig hela vägen, från mur- och putsprojekt till ställningsbyggnation, materialinlyft och plattsättning - eller bara en bit på vägen, det bestämmer du. Hos oss får du alltid genuint hantverk och pålitlig personal.
 • Tagenevägen 20
  42259 HISINGS BACKA
  Visa vägbeskrivning
  031-83 06...
  Visa nummer
  (1
  O.A. Tobiason förenar beprövad byggnadskonst med modern teknik. I över 100 år har vi fört vidare ett hantverkskunnande och hjälpt till att bevara ett kulturarv. Med branschens kunnigaste hantverkare är vi lika bekväma med att restaurera kulturfastigheter som med att rätta till ett 80-talsbygge. Det är solid kvalitet och hantverkskärlek, från bjälklaget hela vägen ut i putsen.
 • Juringe Allé 8
  14170 SEGELTORP
  Visa vägbeskrivning
  070-641 48...
  Visa nummer
  (1
  Vi utför alla typer av stuckjobb, från putsning och utsmyckningar inomhus såväl som utomhus, till ljudisolering och brandtätning. Då vi är ett litet företag är vi flexibla och extra måna om kundnöjdheten.
 • Mätarvägen 12
  19637 KUNGSÄNGEN
  Visa vägbeskrivning
  072-361 01...
  Visa nummer
  (1
  Vi är två generationer som på traditionellt sätt tillverkar och monterar stuckaturer i Stockholm. Hos oss kan du ta fram en unik stuckatur anpassad efter dina önskemål eller välja en befintlig från vårt showroom. Vi erbjuder allt från taklister, rosetter, pilaster, paneler och traditionella stuckaturer samtliga tillverkade i materialet gips och hampa.
 • Svärdvägen 21
  18233 DANDERYD
  Visa vägbeskrivning
  08-30 23...
  Visa nummer
  (18
  Hedins Tak är ett byggföretag med spetskompetens inom takarbeten. Vi är ett medelstort företag och arbetar med de flesta taktyperna, som tegeltak, betongtak, plåttak och papptak. Som medelstort företag är vi tillräckligt stora att dela upp arbetsbördan mellan takläggarna, arbetsledningen och det administrera arbetet. Det ger oss möjligheten att alltid vara tillgängliga för våra kunder som vi alltid sätter i centrum.
 • Baumansgatan 9
  59332 VÄSTERVIK
  Visa vägbeskrivning
  0490-176...
  Visa nummer
  46 års erfarenhet av balkong- och fasadrenoveringar och är ett av de ledande företagen inom området. Vi renoverar era fasader med högsta kvalitet.Vi arbetar inom byggsektorn med putsnings- och murningsarbeten samt betongrenoveringar främst på balkonger.
 • Boråsvägen 23
  52344 ULRICEHAMN
  Visa vägbeskrivning
  0321-18 24...2
  Visa nummer
  Hej och välkommen till AC Måleri Sverige AB. Vi är ett Måleri företag som utför allt inom måleri. Exempel på våra tjänster är följande: Tvättning, Tapetsering, Spackling, Målning, Fönstermålning, Fasadmålning. 2 Års-garanti gäller för våra arbeten. Vi jobbar med små samt stora projekt. Kontakta oss på telefon, mail: boras@acmaleri.se eller vårt kontaktformulär på hemsidan.
 • Gräsdalsgatan 16
  65343 KARLSTAD
  Visa vägbeskrivning
  070-514 86...
  Visa nummer
  (1
  Öppet
  Sedan start 1996 har vi satsat på långsiktigt och ansvarsfullt byggande. Med hårt arbete för nöjda kunder är vi på Noctor Bygg stolta och tacksamma över förtroendet från våra kunder och samarbetspartners.
 • Sunneplan 27
  12344 FARSTA
  Visa vägbeskrivning
  08-98 66...
  Visa nummer
  Öppet
  Fogfria industrigolv för offentlig miljö. Vi på INBEGO är experter inom området fogfria industrigolv och flexibla golvlösningar. Vi utför både renovering och reparationer av betonggolv i exempelvis P-garage och lagerlokaler - golv för både industrin och för offentliga miljöer. Ett funktionellt golv ska bära upp en funktionell industri – därför skräddarsyr vi självklart även specialanpassade golvlösningar för just din verksamhet. Välkommen till oss på INBEGO!
 • Tuna By
  61195 NYKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  070-221 85...
  Visa nummer
  Det började som ett enmansföretag som i huvudsak murade spisar och kakelugnar. Med åren växte både personalstyrkan och storleken på projekten. Att restaurera gamla hus blev en specialitet och snart kunde vi börja erbjuda kompletta bygglösningar. I dag är vi ett helentreprenads-företag som gör allt från att gjuta grunden till att lägga den sista finishen på badrumskaklet.
 • Virvelvägen 5
  23236 ARLÖV
  Visa vägbeskrivning
  070-026 05...
  Visa nummer
  (22
  Vi är ett väletablerat måleriföretag med kompetenta målare aktiva i Malmö, Lund, Lomma och runt omkring i sydvästra Skåne. Vi har många års erfarenhet av bostads och kommersiell målning. Med vår erfarenhet kan vi vara behjälpliga med allt, från att välja kulör med professionell rådgivning via vår leverantör, till att lösa komplicerade projekt som till exempel limfärg eller reparation av fasad inför målning.
 • Idrottsvägen 2
  61533 VALDEMARSVIK
  Visa vägbeskrivning
  0123-71 45...3
  Visa nummer
  (2
  Med över 35 års erfarenhet i branschen utför vi allt från totalentreprenader till rena byggservicearbeten i Östergötland och norra Kalmarregionen.Vår inriktning är bygg- och anläggningsuppdrag, både stora och små.
stuckaturarbeten, gipsarbeten gav 578 företag
Static map