Om Strandhotellet I Öregrund AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Strandhotellet I Öregrund AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStrandhotellet i Öregrund Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.12.1990
Org.nr:5564134483
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

Hüseyin KirikOrdförande
Hüseyin KirikLedamot
Ahmet KirikLedamot
Ali KirikSuppleant
Kirsi Marjut Kinanen JanssonRevisor

Omdömen om Strandhotellet I Öregrund AB

Helena Kjellsson

mer än ett år sedan

Jag betalade 950 SEK för ett pyttelitet enkelrum, med en precis fantastisk utsikt - men det var också allt. Rummet var, vad jag kunde avgöra, rent men kallt, fuktigt och trångt. Badrumsdörren gick inte att stänga ordentligt, handfatet var så litet att när man tvättade ansiktet så hamnade allt vatten på golvet och handdukarna var små och tunna. Det var även täcket, och det fanns ingen extra filt.

Den största besvikelsen var nog frukosten. Eftersom jag legat och frusit hela natten, så ville jag ha något varmt att äta - men icke. Ingen av de varma rätter, som i alla fall jag förväntar mig på ett hotell i den prisklassen, fanns. Det fanns i princip yogurt/fil, musli, mackor och kokta ägg. Bland juicen stod, vad jag trodde var en vas med blomvatten - det visade sig vara vatten med bladpersilja i - varför någon nu skulle vilja ha det till frukost? Dessutom serverades frukosten mellan 8 och 10 - på en helg?! En annan spännande detalj var att det börjades spelas musik och arbetas (borras, flytta möbler etc) ute vid polområdet vid 8, en lördagsmorgon! Då är man inte speciellt mån om sina gäster om man inte kan låta dem sova ut på helgerna!
Servicen och bemötandet var även det, en besvikelse. Jag fick leta upp receptionisten - trots att jag checkade ut vid angiven tid. Vi var flera stycken som stod där och väntade på att få betala, men ingen i receptionen. Man kan ju tycka att receptionen bör vara bemannad just vid den tiden, eller att det ska finnas tydlig information om hur man tillkallar receptionisten.

Jag framförde inga av min klagomål till personalen, då flera av de andra i mitt sällskap hade framfört sina, och fått mycket dålig respons. Exempelvis fick ett par svaret: "Vad konstigt. Vi har ju precis renoverat" när de klagade på konstiga fläckar på madrass och matta. Ingen av de som hade klagomål erbjöds någon kompensation eller avdrag på det hutlösa priset. Över huvud taget, så kändes det lite som att man var ivägen för personalen, och att man störde dem i deras egentliga arbete - vilket är en konstig känsla när man bor på hotell.

Sammanfattningsvis tycker jag inte att vistelsen var värd pengarna.

A Valentin

mer än ett år sedan

Dåligt bemötande, dåligt städat, toa-dörr omöjlig att stänga, obekväma sängar, extremt lyhört. Ej prisvärt! Allmänt eftersatt underhåll. Underbemannat.
Sätt kunden i centrum och var lyhörd för önskemål. Försök lösa problem åt kunden i stället för att bagatellisera och bortförklara. STÄDA! Renovera.

F.d. gäst

mer än ett år sedan

Jättesunkigt och riktigt dyrt (bor mkt på hotell i Sverige). Små sunkiga rum, duschen skapar översvämning etc... Fantastiskt dålig service (tråkigt bemötande redan vid ankomst) och tråkig frukost. Synd!

Leena Höijer

mer än ett år sedan

Opersonligt, påfallande ung, underbemannad personalstyrka. Vi fick redan i telefon veta att det enda rummet som fanns hade renoveringsbehov. Toadörren var trasig (!), handtaget föll av, golvet ruttet, dubbelrummet var två separata sängar, som inte gick att flytta ihop. Stopp i avloppet. Särskilt billigt var det inte för att bo i detta råtthål. Vi blev lovade att handtaget till toadörren skulle fixas till, men inget hände, vilket inte var oväntat med tanke på personalbristen, den ungdomliga framtoningen och det allmänna geschäftet som verkar härska här. Man kom och gick, osedd.

Frukosten var en bedrövligt tråkig historia, sämsta det här året. Hasselnötter kunde man spilla/strö över det mesta, tråkigt för någon som har nötallergi.

anna

mer än ett år sedan

personligt familjehotell med solnedgång från rummet. 22 grader i poolen , vi njöt av lungnet

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

01733160001-733 16 00017-33 16 000173-316 00