Om Storås Ridklubb

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Storås Ridklubb, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStorås Ridklubb
BolagsformIdeell förening
Datum för upprättande02.04.1985
Org.nr:8572047077
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattNej, inte registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch93120 Sportklubbars och idrottsföreningars verksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Storås Ridklubb

Kristin

mer än ett år sedan

En prestigelös ridklubb med proffsiga medarbetare och väldigt trevliga hästar! Alla är väldigt hjälpsamma och känslan är verkligen att alla kan rida här, oavsett nivå på ridningen, ålder, kön etc.

Therese

mer än ett år sedan

Här är en ridklubb som välkomnar alla, oavsett om du bara stannar på en fika och njuter av omgivningen, rider lektion, kommer på träningstävlingar eller hjälper till med det just DU kan och vill. Här möter du också alla slags människor, barn, ungdomar, vuxna, killar, tjejer, religiösa, icke-religiösa, personer med handikapp och utan. Det finns utrymme för alla.
Storås Ridklubb är mitt andra hem och människorna där min andra familj. Kom hit och var med!

Hipponina

mer än ett år sedan

En lagom stor ridskola med välutbildade och engagerade ridinstruktörer.

Ida Abrahamsson

mer än ett år sedan

Uteritterna!!! Galoppen över lärjedalens ängar är grym! Paddocken inne i skogen är mysig och passar perfekt för svettiga hoppass, caféet som har fönsterutsikt direkt mot ridhuset: kaffe, supergoa vänner där man kan tjöta med lärarna mellan lektionerna. Hela ridklubben är som ett andra hem. US är geniala ;)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Trevligt stall med fina hätar, bra lärare och duktig personal.
Underbara ridvägar, Ridhus och paddok.

Jenny

mer än ett år sedan

Klubben som verkligen är vad den uppger sig att vara; familjär där alla är välkomna! Trevliga hästar och bra personal.

Milla

mer än ett år sedan

Toppenbra ridklubb. Engagerad personal fina hästar.

PiaK

mer än ett år sedan

Som vuxen "nybörjare" finns ett stort utbud av extra aktiviteter förutom vanliga ridskolan som man kan delta i och utveckla sitt specialintresse som i mitt fall är dressyr. Jättebra lektioner för duktiga och engagerade instruktörer och nyttiga övningar. Mysig stämning och underbara hästar. Helt enkelt toppen!

Anonym

mer än ett år sedan

Ett samtidigt stall där folk är tajta och kan snacka med varandra oavsett ålder. Hästarna är jättesnälla och lektionerna är bra. Det finns ett stort utbud av lektioner i olika svårighetsgrader och underbara ridvägar utomhus! Älskar verkligen stallet och alla Goa människor och djur där :)

Björn Lindén

mer än ett år sedan

Det här är en liten charmigt belägen ridskola.
Charmen störs dock av 'oskrivna regler' och tillrättavisningar från ridskolepersonalen som tidvis saknar grund.
Några har inställningen att 'chefa' är en bra grund för att utveckla en ridskola på.
Även om man bidrar med frivilligarbete.
Bör undvikas så länge som nuvarande ledning består.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Allt på storås var bra, ridlärarna, hästarna, lektionerna var riktigt roliga. Rider ej kvar för att jag inte bor kvar i staden. Men denna ridklubben har gett mig minnen för livet och ett liv utan hästar kan jag inte tänka mig :-)

Anna

mer än ett år sedan

När man kommer till Storås ridklubb blir man mycket väl bemött. Alla är väldigt hjälpsamma, villiga att lära ut och det är en glad men lugn stämning. Den familjära klubben = stämmer bra!

Marie Garant Bellring

mer än ett år sedan

Fin stämning alla hjälps åt , väldigt snälla hästar duktig personal och det går lätt att ta sig dit med spårvagn o buss . Och alla känner sig Välkomna :)

Anna

mer än ett år sedan

Trevligt litet stall med snälla hätar, bra lärare och prominad avstond till spårvagnen!! Underbara ridvägar i Lärjeåns dalgångar.Ridhus och paddok.

Hippolina

mer än ett år sedan

En lagom stor klubb där man alltid känner sig välkommen. En klubb där både barn, ungdomar och vuxna får möjlighet att utveckla sig. Trevlig kunnig personal och engagerade medlemmar. Hästar/ponny i olika storlekar och utbildning. En klubb att trivas i.

Lunkarns

mer än ett år sedan

Här lär du känna dom andra medlemmarna, här hjälps alla åt och ingen behöver känna sig dum och o kunnig. Trevlig personal. Utvecklande ridning! Kom och gör oss sällskap!