Om Storå Rör AB

Vi utför i stort sett alla uppdrag inom VVS branschen men vår specialitet är värme och kylinstallationer med tillhörande underhållsservice.

Bildgalleri

  • Storå Rör AB VVS, Lindesberg - 1
  • Storå Rör AB VVS, Lindesberg - 2

Storå Rör AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

AB Storå Rör

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

17.11.1969

Org.nr:

5561306076

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

I

Irena Jönsson

moreThanAYearAgo

Storå Rör AB installerade bergvärmepump och bytte ut alla element i vårt hus. Ett noggrant, estetiskt och välutfört arbete samt mkt god service. Rekommenderas starkt.

P

Peter Hjalmarsson

moreThanAYearAgo

Lovade inkoppling i början av augusti, nu är det den 25:e. Svarar kortfattat på mail, de "ser över planeringen". Det borde de gjort innan de lovade något. Inget att rekommendera!

Peter Fahlgren

moreThanAYearAgo

Undvik dem. Dyra.arroganta och dålig service. Undantaget är några rejäla trotjänare vilket dock tyvärr inte uppväger ledningens taskiga attityd.

P

Peter Hjalmarsson

moreThanAYearAgo

Jag får skriva som Peter F, när de väl kom gjorde de ett toppenjobb. Vad jag inte hade informerat dem om var att jag monterat bort min pelletsvärmare i början av augusti. När jag påpekade det var de på plats nästa dag. Så jag får göra en pudel, jag var nog bara irriterad för stunden =) Rekommenderar faktiskt Storå Rör.

Peter Fahlgren

moreThanAYearAgo

Rörande Storå rör tar jag tillbaka mitt föregående negativa omdöme. Företaget har på ett föredömligt och hedrande sätt löst orsaken till min irritation. Jag kan därför framledes varmt rekommendera dem.

Kerstin Hedman

moreThanAYearAgo

Ett helt makalöst företag! Fyra besök för att reparera en värmepanna, med byte av onödigt material och debitering av dito + arbetskostnader och resekostnader vid varje tillfälle! Först efter fjärde besöket hittade man felet!

Möjliga telefonnummerformat

05818885005-818 88 50058-18 88 500581-888 50