Se på karta

stoppa om möbler 

gav 14 företag inom detta område

Klockargårdens Tapetserarverkstad

Norra Sandsjö Villa åsvik 157163 Bodafors
logo

Vill du klä om din favoritfåtölj? Eller renovera en gammal soffa?Jag har flera års erfarenhet av att klä om och restaurera alla slags möbler.

Andersson Tapetserarverkstad eftr AB

(5)

Västerro 22585591 Sundsvall
logo

Andersson Tapetserarverkstad - vi renoverar dina möbler! #nl#Vi klär om, stoppar och ger dina möbler nytt liv. Här kan du som kund även få hjälp med tillverkning av nya möbler och inredningar till kontor, restauranger, husvagns- och båtinredningar. I verkstaden finns ett utbud av tyger och material till försäljning. #nl#Om du vill ha hjälp med att sy eller sätta upp gardiner, står vi gärna till tjänst!

Bodils Tapetserarbod

Virrestadsvägen 3327296 Gärsnäs
logo

Folkes Tapetserareverkstad

Syrénvägen 985740 Sundsvall

lisas möbeltyger

Brunnslöv 115324297 Hörby
logo

Välkomna till Lisas Möbeltyger & Omklädsel.Till det lilla företaget på landet som arbetar med både små och stora projekt, till både privata och företagskunder.

Jennys Tapetserarverkstad

Kungsladugårdsvägen 146254 Vänersborg
logo

Utför omklädsel och stoppning av antika och nyare möbler, tillverkning av båtdynor. Försäljning av möbeltyg,läder och övrigt tapetserarmaterial.

KG Karlsson Tapetserarverkstad AB

Slöjdgatan 3058277 Linköping
logo

Vi klär möbler i alla former för privat och offentlig miljö, nytt som gammalt. Även husvagns- och båtdynor, bil- och båtsäten.

Kjörlings Tapetserarverkstad

(5)

Lästmakargatan 775434 Uppsala
logo

Välkommen till Kjörlings Tapetserarverkstad! Jag stoppar om och klär om möbler till både privatpersoner och företag och tycker det är fantastiskt att kunna ge trötta möbler nytt liv! Det är härligt att kunna glädja er kunder genom att förvandla era gamla nötta möbler till nya och fräscha med vackra tyger.

Tapetserare Anette Elvingsson

Tegnérgatan 5B56132 Huskvarna
logo

Företaget startades 1999 av Anette Elvingsson. Vi stoppar och klär om möbler för både privat och offentlig miljö, utför gardinsömnad och syr kuddar m.m. Här finns möbel- och inredningstyger från flera ledande fabrikat och vi säljer även tapetserarmaterial. Jag säljer även tyger - bland annat möbeltyger och gardintyger. Kontakta oss för mer information.

Ateljé Olika-Flydda Sekler

Östra Kyrkogatan 2659333 Västervik
logo

Välkommen till Ateljé Olika-Flydda Sekler. Här utförs alla slags renoveringar och restaureringar av stoppning och klädslar i tyg såväl som i skinn. Här kan du också köpa möbeltyger, konstläder, skinn, möbelband och stoppmaterial.

Tapetserarverkstan

Olaus magnus väg 1012140 Johanneshov

Sanda Tapetserarverkstad HB

Sanda 59774295 Hargshamn

Kenth`s Tapetseri

Grottevägen 1128946 Glimåkra

Ljungvall, Christina

Kiviks stora väg 4927731 Kivik