Om företaget

Här kan du bo och äta gott centralt i Grängesberg.#nl#Vi ligger i direkt anslutning till riksväg 50 med goda parkeringsmöjligheter.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0240-59 45...
Adress

Kopparbergsvägen 60

77230 Grängesberg


Mer information

Öppettider

Öppet

11:00 - 22:00

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Här kan du bo och äta gott centralt i Grängesberg.#nl#Vi ligger i direkt anslutning till riksväg 50 med goda parkeringsmöjligheter.

Stopet

Här kan du bo och äta gott centralt i Grängesberg. Vi ligger 15 minuter sydväst om Ludvika i direkt anslutning till riksvägen 50 och med MYCKET GODA PARKERINGS MÖJLIGHETER. Buss och Tågstation ligger mittemot och det är gångavstånd till alla affärer och de flesta företag.

Värdshusdelen med foajén, restaurangen och puben är nyrenoverad i början av 2010. I den ljusa inglasade restaurangen i modernt stuk serveras frukostbuffé, lunchbuffé samt a la carte till klockan 22.00 varje kväll.

I puben med storbilds Tv:n kan man bakåtlutad i sköna fåtöljer njuta av olika sport evenemang med en caffelatte eller varför inte ett glas öl från den lokala och Sveriges största bryggeri, Spendrups som ligger bara några hundra meter ifrån.

På somrarna och när vädret tillåter njuter man på den stora nyrenoverade terrassen som ligger upphöjd och med vacker utsikt över samhällets centrum.

Hotelldelen är nyrenoverad sommaren 2013 med väldigt hög standard. LYXIGA hotellsängar gör att man känner sig utvilad och fräsch för nya utmaningar och nya SMARTA LED TV gör vistelse roligare. TRÅDLÖSTNÄTVERK är tillgänglig i hela byggnaden.

Grängesberg ligger inbäddat i ett kuperat landskap med milsvida skogar, trolska vattendrag och glittrande sjöar och med mycket goda möjligheter till all slags friluftsliv. Vi ligger nära till flera familjevänliga aktiviteter så som badplatser, promenadleder, cykelvägar, go kart, paintball, ridning, fyrhjulingar och snöskotrar.

STOPET Hotell & Värdshus utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

STOPET Hotell & Värdshus

Omsättning

8 131 tkr

Vinstmarginal

7.50 %

Anställda

8

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från STOPET Hotell & Värdshus finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Värdshuset Stopet AB

Org.nr:

5567250187

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

56100 Restauranger

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

01.03.2007

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0240594545

02-405 945 45

024-059 45 45

0240-59 45 45

024-0594545