Om Stockholms Serie & Skivhandel

Vi är en av Stockholms roligaste butiker som köper och säljer secondhand varor inom film, musik och serietidningar.

Stockholms Serie & Skivhandel

Här kan du fynda ovanliga och roliga CD/Vinylskivor, DVD/BluRay-filmer, äldre & nyare US/SWE serietidningar samt memorabilia inom den mediala underhållningsbranchen.

Vi har ett brett sortiment & stor rullians på våra produkter därför är vi för det mesta intreserade av att KÖPA nya varor.

Stockholms Serie & Skivhandels utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Stockholms Serie & Skivhandel Bokhandel, Stockholm - 1
  • Stockholms Serie & Skivhandel Bokhandel, Stockholm - 2
  • Stockholms Serie & Skivhandel Bokhandel, Stockholm - 3
  • Stockholms Serie & Skivhandel Bokhandel, Stockholm - 4
  • Stockholms Serie & Skivhandel Bokhandel, Stockholm - 5

Stockholms Serie & Skivhandel, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStockholms Serie & Skivhandel Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande12.07.1995
Org.nr:9696164350
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46499 Partihandel med övriga hushållsvaror, 47630 Specialiserad butikshandel med inspelade och oinspelade band och skivor för musik och bild

Exekutiva befattningar/Administration

Erik Jerry GrandellBolagsman
Ben Alexander JuhlinBolagsman
Ben Alexander JuhlinProkurist

Omdömen om Stockholms Serie & Skivhandel

Einar Valentino Rönn

mer än ett år sedan

Butik som funnits sedan 1995.När den tidigare ägaren drev butiken,vände folk i dörren.Nu vänder man i dörren när man får se hur jävla skitigt och rörigt det är.Döda flugor och andra insekter ligger i skyltfönstret,inte städat och dammat sedan 1995 antar jag.Jävligt dryg snubbe bakom kassan.

johnny

mer än ett år sedan

Brukar vara där ofta. Alltid nya grejer i sortimentet till bra priser. Är du trevlig mot personalen är dom väldigt tillmötesgående.
Rekomenderas!!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Intressant om Celine Dion, frågade själv om Tomas Ledin, killen sa: "Vi hatar Tomas Ledin och kommer aldrig att sälja något med honom!" Lustig attityd... Jag blev inte så upprörd direkt, däremot trist och töntig attityd, som en uppkäftig 14-åring ungefär. På 80-talet sa den här typen av butiker samma sak om ABBA. Sen är man förstås snabb att revidera attityd, när det går upp för dem att de kanske missbedömt artisten i fråga. Jag styrde mina steg mot Skivhögen som inte har några attitydproblem, utan är professionella och kunniga rakt över och gjorde några goda köp. Priserna här ligger för övrigt ofta ÖVER "vanliga" handlares (te x Åhléns) på dvd och cd... Eftersom de har stans bästa läge kan de köra den stajlen, men det gör också att butiken saknar hjärta. Och att kunniga köpare (vilka de flesta är som regelbundet besöker skivbörsar) inte precis längtar efter att återvända för "nya fynd".

Anonym användare

mer än ett år sedan

Sanslöst mycket begagnade filmer till kanonbra priser! Mycket metal och hardcore!!

Joakim

mer än ett år sedan

Arrogant personal. Priserna högt över genomsnittet. Stökigt och med mest skräp. Undvik detta ställe!

Thomas

mer än ett år sedan

Finns bara bra att säga om butiken. Vet inte vad "anonym" har tittat någonstans men jag tycker dom har billiga priser. Tillsammans med Mickes stans bästa butik.

Ellen

mer än ett år sedan

Har handlat en del där inne..och fyndat mycket. där emot är personalen väldigt upp och ner i butiken. ibland står där en kille som är runt 25 - 30år, frågade en gång en fråga angående en artist (Celine dion) Killen tittade på mig som jag vore en fullkomlig idiot och sa- har du inte interenet hemma med en spydig ton. jag tapade hakan och bad om ursäkt för jag frågat. vid ett annat tillfälle hände en liknande sak, då brast det för mig och killen tittade på mig med sina mörka ögon och såg ut som han vile göra hemska saker med mig. man tycker väl att om man är kund ska man väl iallafall få fråga om en artist? men andra gånger har samma kille varit hemskt trevlig och hjälpsam. så kanske är det många dumma frågor han får? Men ändå?
Vill bara lägga till att de har Stockholms i särklass billigaste priser på begagnade skivor.