Om Stockholms Låssmed & Låsjour AB

Låsjour och service 24/7

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Stockholms Låssmed & Låsjour AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Stockholms Låssmed & Låsjour AB

Johan Sääf

mer än ett år sedan

Vänligt bemötande och hjälpsamma!

BRF Lyran

mer än ett år sedan

Låscylinder installerades som stack ut 2,5cm från låset (såg bedrövligt ut) som dessutom var i silver när samtliga dörrbeslag var i guld. Ringde och reklamerade dåligt utfört jobb varav Mounir är mycket otrevlig, skriker idiot och slänger på luren rätt i örat. Vägrar rätta till och vägrar återbetala. Ingvar (trevlig) fick då sätta tillbaka min gamla låscylinder. Vid antydan om återbetalning för rekl fick jag svaret ”vi har ändå utfört ett jobb åt dig”. 2000 kr rätt i sjön... Rekommenderas ej!

[email protected]

mer än ett år sedan

Anlita inte detta företag! Utlovade låsa upp dörren (kvällsjour) på en ca halvtimme.... efter en och en halvtimme hade inget hänt ... till slut slutade de att svara när jag ville veta när de skulle komma och låsa upp dörren.

De skickade ett annat företag istället.

Totalt tog det hela tre timmar!!!! innan jag fick hjälp med dörren.


Ulf Skoog

mer än ett år sedan

Fick snabb hjälp efter att blivit inlåst. Trevlig och bra hjälp till ett skäligt pris. Stort TACK!

Christoffer F

mer än ett år sedan

Kontaktade dem en helg på grund av problem med ytterdörrens trycke. Blev hänvisad till Bosse som genast förstod problemet och guidade mig att själv lätt kunna åtgärda problemet.
Riktigt trevlig och seriös fackman!
REKOMMENDERAS!

Inger Lagersson

mer än ett år sedan

Synd om min granne som talar dålig svenska och fick ge sig ut på gatorna resten av natten.

Svar från företaget

Hej
Tråkigt att det gick fel den natten. Hoppas att det ordnade sig till slut.
Stockholms Låssmed & Låsjour AB

Anonym användare

mer än ett år sedan

Snabb service och trevligt bemötande av en skicklig hantverkare och allt detta utan att det kostade skjortan. Vad mer kan man begära ? Tack Ingvar ! / Sofie.

Kristine Olsson

mer än ett år sedan

Snabba, tydliga och proffsiga.
Gav trygghet i en otrygg situation!

Naddish S

mer än ett år sedan

Vi ringde när vi hade problem med vår dörr vars handtag hade trillat av. Fick hjälp direkt på telefon och lyckades till och med göra det själva (utan förkunskaper) med ett grymt stöd på telefon! Rekommenderar verkligen Stockholms Låssmed & Låsjour AB!!

Axwell PL

mer än ett år sedan

Utlovar jour inom 20-30 minuter men när man ringer heter det 45 minuter. Efter en timmes väntan ringer låssmeden och säger att man prioriterat ett annat ärende och att man får ringa någon annan.
Rekommenderas ej, ring någon annan direkt istället!

Ivar Sköldvall

mer än ett år sedan

Bosse, vilken hjälte. Allt löst på under 5min till skäligt pris

Mariann McDonald

mer än ett år sedan

Mycket nöjd!!!
Jag är jätteglad att jag hittat Stockholms Låssmed och Låsjour. Jag känner mig trygg med Ingvar, har fått hjälp 4 gånger med både låsbyte och installation av säkerhetsgaller till fönster. Alltid mån om mig som kund att jag ska bli helt nöjd. Alltid snabb, skicklig service och alltid ett trevligt bemötande. Tack så mycket för jättefin service! / Mariann

anders

mer än ett år sedan

Suveränt! Hade problem med ett lås och ringde, fick tips om vad det kunde vara för fel så jag kunde fixa det själv! Helt gratis. :) Perfekt service, tack! / Anders

irina

mer än ett år sedan

Årets första snö faller ner på gator och jag är utelåst...Ett samtal till Stockholms Låssmed & Låsjour och exakt 30 min senare kommer räddingen - Ingvar. Dörren är svåråtkomlig, inklämd mellan luft- och hiss- schakt. Ingvar är ingen balettdansös men rör sig väldigt metodiskt och koordinerat, som enligt någon slags koreografi...och 5 minuter senare är jag hemma igen!!!Det var något som behövdes bytas och slank med, generöst, i det avtalade priset jag fick från början. Jag är helt upprymd!!!Känns som man tog snabbhissen från helvetet till paradisen ....