Om Stockholms Karosslack AB

Företaget är idag ett komplett bilskadecenter och strävar efter att så stor del som möjligt av reparationerna skall ske i egen regi. Vi håller oss i framkant när det gäller reparations- och lackeringsmetoder och väger alltid in miljöaspekter i vårt dagliga arbete. Under senare år har företaget genomgått en omfattande uppgradering med nyanskaffning av lackbox och uppfräschning av verkstadslokaler och parkeringar.

Billackering

Lackeringen av bilar sker med så moderna metoder som det är möjligt . Det sker en ständig utveckling inom området. Både när det gäller målerimetoder , material och miljöpåverkan.

Vi använder oss av Spies – Heckers produkter som är ledande inom branchen . Det borgar för att alla krav tillgodoses vad beträffar miljöhänsyn och omhändertagande av restprodukter. Färgsystemet vi använder är det senaste inom lackeringsteknologin och helt vattenbaserat. Inom lackeringen känns det speciellt angeläget att ISO-systemet är helt implementerat och efterföljs.

Vi arbetar med det modernaste som finns inom lackeringsteknologin. En IR-anläggning installeraded i en helt ny Pivab box. I kombination med Spies-Heckers vattenbaserade lackeringssystem är det sannolikt Sveriges miljövänligaste lackeringsanläggning.

Lackeringsverkstaden är kompletterad med en grundningsbox och en arbetsplats för plastreparationer.

Bilplåtslageri

Bilplåtslageriet på Stockholms karosslack AB bedrivs i ljusa moderna lokaler.

Med vår moderna datorutrustning kan vi diagnostisera de problem som uppstår i de skador som som vi reparerar.

Via datorn tar vi även ut de reparationsanvisningar som krävs för att reparationen skall kunna genomföras på ett korrekt sätt. Vi deltar och arbetar aktivt för att utföra så kallade säkra reparationer.

En ny modern "tänkande" svets har inköpts från car-o-liner för att säkerställa att reparationerna blir rätt utförda.

En modern energisnål kompressor är införskaffad. Med den nya kompressorn och den nya lackeringsanläggningen har vi halverat vår energianvändning.

Vi har även ett samarbete med en opartisk tredjepartskontroll som oannonserat dyker upp och gör stickkontroller av våra arbeten.

Även i plåtverkstaden använder vi endast sådant material som är godkänt ur kvalitets och miljösynpunkt.

Stockholms Karosslack ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Stockholms Karosslack AB Bilverkstad, Stockholm - 1
  • Stockholms Karosslack AB Bilverkstad, Stockholm - 2
  • Stockholms Karosslack AB Bilverkstad, Stockholm - 3

Stockholms Karosslack AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStockholms Karosslack Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.10.1978
Org.nr:5561980938
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45202 Plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar, 45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

John Niclas Lars LidvallVerkställande direktör
John Niclas Lars LidvallLedamot
Maria Thérese Hannele BromanSuppleant
Tobias Christer KnutåsHuvudansvarig revisor

Omdömen om Stockholms Karosslack AB

Britt H

mer än ett år sedan

Fick hela sidan skadad av en okänd . Åkte till verkstaden , och blev väl omhändertagen . Verkstadskillen tvättade bort det mesta , så jag kan åka utan att skämmas tills bilen blir reparerad . Tusen Tack

Roger

mer än ett år sedan

Professionellt bemötande gjorde att jag kände mig lugn när jag lämnade bilen hos dem. Resultatet var till full belåtenhet. Tack killar!!

Björn Carlberg

mer än ett år sedan

Min jaguarkombi hade blivit nycklad längs hela sidan. Med en djup skåra som verkligen gick in i plåten. De redde upp problemet fint och var väldigt hjälpsamma i och med hjälpen att sköta kontakten med mitt dåvarande försäkringsbolag. Det blev dessutom fint gjort, vilket man såklart blir väldigt glad för.

Katarina

mer än ett år sedan

Min bil hade blivit påkörd med rejäla bucklor och lackskador i framskärm, dörr och sidospegel och strålkastare. Lämnade in här och resultatet blev helt perfekt, går inte att se att att den varit skadad överhuvudtaget! Suveränt hantverk och proffsigt bemötande av justa grabbar. Inget tjafs. Snabbt gick det också. Rekommenderas varmt.