Om Stockholm S-Service AB

Idag är vi auktoriserad flyttfirma, städfirma och renoverings firma i Stockholm. Dessa är huvud kategorier som vi idag erbjuder till våra kunder. Man kan begära offert för våra tjänster genom att gå till någon av sidorna på vår hemsida för tjänsterna som flyttfirma Stockholm.

Städning

Tycker du inte om att städa, har du inte tid eller vill helt enkelt att någon annan tar hand om städningen på ett professionellt sätt medans du spenderar tiden på något annat produktivt eller roligt? Inga problem, då kan vi på Stockholm S-Service glatt hjälpa dig med det.

“Stockholm S-Service” som städföretag

Vi är ett företag som gillar att lyssna på våra kunders önskemål & tankar. Det är du som kund som ska låta oss veta vad det behövs hjälp med och vi tar hand om resten. Vi tycker att det är viktigt att lyssna på feedback och vill veta vad du som kund tyckte om och om vi bör kanske göra något annorlunda nästa gång. På det sättet kan vi erbjuda dig ännu bättre kvalitet med vår tjänst som kommer då vara anpassad enligt dina önskemål.

Stockholm S-Service städning Stockholm

Vi (Stockholm S-Service) arbetar för tillfället bara i Stockholm (med städning) och är en snabb växande firma just för att vi har så hög kvalitet och så bra relation med alla våra kunder.

Tack vare vår personal,maskiner och produkter av högsta kvalitet förverkligar vi att efter vår städning är det rent och hygieniskt hos dig. Tack vare våra kunders feedback gör vi jobbet även bättre då vi gjort då enligt deras önskan.

Vi städar alltifrån offentliga och privata institutioner till fastigheter, fabriker och kontor.

Med ett system anpassat till varje enskilt kategori för att ge hälsa och bekvämlighet för dig, dina anställda, och era kunder.

Du kan läsa mer om en del av städ kategorier vi jobbar med, för att göra det gå till tjänster i menyn. Skulle du vara intresserad av någon annan typ av städning än de som finns i tjänster så är du jätte välkommen kontakta oss för mer information.

Har du några frågor med något här på hemsidan eller med något av våra tjänster så får du jätte gärna kontakta oss så besvarar vi alla frågor.

Flytt & transport

Vi är flyttfirma i Stockholm men utför flytt & transport med garanti i hela Sverige.

Vårt uppdrag är att alltid erbjuda högsta kvalitet på det utförda arbetet.

Flytt

Flytt är så mycket mer än att bara lyfta och bära.

För att arbetet ska gå så smidigt som möjligt så krävs det kunskap, resurser och noggrann planering.

Vi på “Stockholm S-Service” hjälper dig med allt det praktiska arbetet i och runt själva flytten.

Vill ni att vi skall montera ned bokhyllor, packa ner resten av sakerna, packa upp och sätta upp alla era saker. Vi kan göra det snabbt & effektivt.

Ni kan istället utnyttja den tiden som ni skulle slösat på all planering, nedpackning, transport mm. till något produktivt eller kul.

Kontor

Kontorsmöbler och material märks tydligt upp inför flytt så att allt hamnar på rätt plats på ny adress, där vi monterar möbler och ställer allt på plats.

Företagsflytt kräver modern teknik, vi har bland annat specialemballage för teknisk utrustning.

Nedpackning

Önskar du att vi ska packa ner alltid åt dig så kan vi absolut göra det. Försäkringen täcker hela bohaget som vi “Stockholm S-Service” har packat ner.

Ring oss för att ta reda på mer om detta.

OBS: Packmaterial och flyttlådor ingår inte i priset(om inte annat överenskommits).

Lån av flyttkartonger

Vi lånar ut flyttkartonger helt gratis (upp till 5 veckor) och leverans och avhämtning kostar 500:-(Sthlm) Om man vill låna längre tid då det kostar 10:-/st per månad.

Vi levererar/avhämtar själva och har inte kundmottagningen på våra lager.

Dödsbo

Dödsbo är inga roliga saker att ta hand om, det vet vi. Det är därför du kan lämna över flytten eller rättare sagt all transport till oss så får du mindre bekymmer.

Vi erbjuder också flyttstädning. Är du intresserad att veta mer om det så kan du klicka här för att gå till flyttstädning sidan.

Skulle du vilja veta mer om någon annan av våra andra tjänster på “Stockholm S-Service” istället för flytt & transport?

Du hittar då de andra kategorierna som vi jobbar med under tjänster i menyn.

Fattas just den tjänsten som du behöver hjälp med så är du jätte välkommen kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpa dig med den också.

Soptippen

Vi hjälper dig att slänga gamla grejer till återvinningscentralen (ÅVC), rensa din vind/förråd eller hämta grovsopor/skräp efter en renovering. Vi använder bara statens godkända sopstationer.

Tillkommer ÅVC-avgift 440:- inkl moms

Tips inför flytt.

Om ni packar själva ber vi er att tänka på följande:

OBS: Försäkring gäller inte för saker/grejer som ni har packat själva, vi tar inte ansvar för värdefulla saker som ni har packat själva i flyttlådor, tar gärna själv t.ex. smycke, mobil telefoner, surfplattor, bärbardata ets. eller visa till flyttpersonalen innan vi börjar lasta eller packa osv.

Porslinstallrikar staplas på högkant med silkespapper emellan. Lättare glas och dylikt packas inslaget i silkespapper ovanpå. Tavlor måste skyddas med bubbelplast eller wellpapper ordentlig. Lösa saker som är dyra, ömtåliga, lätt att gå sönder måste skyddas med bubbelplast eller wellpapper.

Sladdar till TV, video, stereo m m bör kopplas ur och om möjligt tejpas fast.

Märk kartongerna med innehåll och placering i den nya bostaden.

En bra hjälp är att bunta ihop skidor, gardinstänger och dylikt.

Fyll ej en hel kartong med böcker, för alldeles tung packat flyttlådor tar vi inte. Lämna halva utrymmet för kuddar, kläder eller dylikt. Tänk på att böcker ofta är dammiga.

För att skydda kläder kan ni trä svarta sopsäckar över dessa och låta galgkroken sticka ut genom ett hål i botten av säcken.

Mattor kan rullas ihop och knytas om. Vi tar ej ansvar för blommor, krukväxter och frysvaror även om ni är rädda för golvet då ni själva skyddar ordentlig med mjölkpapper innan flyttbilen kommer, flyttpersonalen kommer inte täcka golvet eller ta av skorna under flytten, annars vi lämnar bohaget vid dörren. Viktig att under flytten ordnar bra belysning i hela huset och trappor, flyttpersonalen har inte belysning med sig och ansvarar inte för repor eller skador vid dåliga belysning under flytten. Fast monterat/skruvat vägghyllor, lampor och liknande ingår inte i nedpackningen.

Renovering

Vi utför all sorts underarbete samt renovering, målning och tapetsering av enstaka rum eller hela hemmet/bostaden:

Målning

Tapetsering

Underarbete & bredspackling

Snickeri

Köksrenovering

Golvläggning

Golvslipning

“Stockholm S-Service” multiservice(multitjänst) firma

Vi är ett företag som gillar att lyssna på våra kunders önskemål & tankar. Det viktigaste för oss är att kunden känner sig alltid nöjd. Därför tycker också att det är viktigt att lyssna på feedback och vill veta vad du som kund tyckte om och om vi bör kanske göra något annorlunda nästa gång. På det sättet kan vi erbjuda dig ännu bättre kvalitet med vår tjänst som kommer då vara anpassad enligt dina önskemål.

Du som kund står i fokus för oss på “Stockholm S-Service” och är en viktigt part i samarbetet för att vi ska kunna förmedla en så hög kvalitet som möjlig.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med renoveringen eller kanske även någon av de andra tjänster vi erbjuder.

Skulle du vilja veta mer om någon annan av våra tjänster på “Stockholm S-Service” istället för Fönsterputsningen?

Du hittar då de andra tjänster och kategorier som vi jobbar med under tjänster i menyn.

Fattas just den tjänsten som du behöver hjälp med så är du jätte välkommen kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpa dig med den också.

Har du några frågor med något här på hemsidan eller med något av våra tjänster så får du jätte gärna kontakta oss så besvarar vi alla frågor.

OBS: Vi utför renovering arbete i stor Stockholm, vid stor objekt vi kan ta i Uppsala.

Stockholm S-Service ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • Stockholm S-Service AB Målare, Stockholm - 1

Stockholm S-Service AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Stockholm S-Service AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

17.11.2016

Org.nr:

5590856232

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

49410 Vägtransport, godstrafik, 43341 Måleriarbeten, 81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

Shavkat Sultanov

Verkställande direktör

Anders Simon Erik Westerberg

Huvudansvarig revisor

Omdömen om Stockholm S-Service AB

Sophie Brattfeldt

för 7 månader sedan

Bra service, det gick snabbt och smidigt. Mycket trevliga!

Görgen Viltok

för 8 månader sedan

Punktliga och pålitliga! Bara positivt!!

Niklas Görjevik

för 11 månader sedan

Inget att klaga på. Allt gick smidigt ich snabbt!

Michael Sjödén

mer än ett år sedan

Det här är ett företag i världsklass när det gäller städning. Jag anlitar alltid dem när jag vill få en storstädning, och har så gjort nu sedan 2017. De är effektiva, vänla och lätta att ha att göra med. Priset är nog bland det billigaste man kan få för en ordentlig städning. Jag är mer än nöjd med dem, och kommer att fortsätta anlita dem vid behov.

Lotta Magne

mer än ett år sedan

Väldigt bra flytt och städning. Rekommenderar starkt!

Elin Nordlander

mer än ett år sedan

Har bara positivt att säga! De plastade in möblerna och packade försiktigt in i lastbilarna. Även flyttstädningen var topp! Anlitar gärna igen.

Elin Högström

mer än ett år sedan

Superduktiga killar, proffessionella och effektiva!

Mehr naz

mer än ett år sedan

Professionell, trevliga personal

Hannes Drossel

mer än ett år sedan

Vi valde Stockholm S-service för att de hade en tydlig offert, hade väldigt bra rekommendationer och ett mycket bra erbjudande med fast pris på både flytt och flyttstädning.

Flyttkillarna kom på utsatt tid, fick en liten rundtur över det som skulle flyttas och sen körde de igång. Allt flöt på hur bra som helst! Väldigt snabbt och effektivt. Möbler plastades och filtades innan de bars ut till flyttbilarna.

Det var en imponerande upplevelse att se killarna jobba. Fantastiskt!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tredje gången jag anlitade Stockholm S-Service för flytt och jag kommer anlita dom igen. Snabba, noggranna och proffsiga. Löser eventuella problem som kan dyka upp vid flytt och de är väldigt serviceinriktade. Rekommenderar dom varmt.

Guillaume Mroz

mer än ett år sedan

Used Stockholm Service two times. Both were a really great experience.
Quick, safe and pro with a very good price range.
I highly recommend them.

Dragan Ciric

mer än ett år sedan

helt ok företag , inga dolda kostnader..bra information fick man.

Kim Malm

mer än ett år sedan

Så proffsiga och duktiga! De höll tiden och var supertrevliga! Rekommenderas verkligen!

Görgen Viltok

mer än ett år sedan

Andra gången jag använder denna flyttfirma. Så fantastiskt bra jobb. Kan varmt rekommenderas.

Jens Mårtensson

mer än ett år sedan

Intensivt flyttlass årets kanske varmaste dag.
Energiska, vänliga, och fick verkligen jobbet gjort.
Ingen tvekan, andra gången jag anlitar. -Fanns ingen anledning att jämföra alternativ.

Michael Sjödén

mer än ett år sedan

Stockholm S Service är den bästa firman för mig vad gäller städning och annan praktisk hjälp i hemmet. Jag har anlitat dom i ett antal år nu, och i jämförelse med andra så är det här ett företag som ger mer för pengarna. Punktliga. Svarar alltid på både mail och telefon. Kort och gott det bästa företaget jag har anlitat hittills för städning. Mycket rent och snyggt efter avslutat arbete. Jag har svårt att tänka mig att det finns något företag som är så allsidiga samt med så god arbetsmoral.

Pernilla Wolf

mer än ett år sedan

Funkar jättebra, haft samma städerska i flera år och nu använt både flytthjälp och flyttstäd från dom. Kanon!

Charlotte Averman

mer än ett år sedan

Mkt kompetenta, allt smidigt, snabbt och trevliga killar som fixade allt.

Chiara Sorini

mer än ett år sedan

Quick and efficient move! In no more than 4 hours, the 2 movers were able to disassemble and reassemble a bed, sofa and table, while moving 10+ boxes and other furniture to my new apartment. The cleaners did an amazing job in my old apartment, on the same morning. Everything for a very reasonable price and with a great customer service. Totally satisfied.

Lars H

mer än ett år sedan

Körde flytt och flyttstäd med Stockholm S-Service. Flyttgubbarna var trevliga och varsamma, trots att de fick slita med trappspring. Flyttstädningen var sådär, de missade lite, men fixade snabbt efter påpekande.

Sammantaget mycket nöjd med service och det var dessutom väldigt prisvärt. Inte nämnvärt dyrare än att hyra minilastbil och flytta själv!

Camilla Svanström

mer än ett år sedan

De var verkligen bra, bra i kommunikationen innan, kom i tid, slet jätte mycket, och städningen efter var superbra, skulle verkligen anlita dem igen om jag skulle flytta.

ärdetvärtdet

mer än ett år sedan

Så bra! Utmärkt service, trevliga och snabba flyttgubbar.

Jeanette Runesson

mer än ett år sedan

Smidig, snabb och prisvärd flytthjälp. Vilka arbetssamma killar!

Daniela Edwards

mer än ett år sedan

Mycket profisionell flytthjälp rekommenderas varmt .

Frida P

mer än ett år sedan

Proffsiga, trevliga och snabba!

Ludvig Mörnesten

mer än ett år sedan

Mycket proffsiga. Snabb kommunikation och bra service. Trevliga och effektiva. Rekommenderas varmt!

Alexander Bouzi

mer än ett år sedan

Mycket kunniga och duktiga!

Görgen Viltok

mer än ett år sedan

Stockholms bästa flyttfirma! Full pott från mej!

Hanna Eklund

mer än ett år sedan

Bra flytt hjälp. Inget gick sönder och inga klagomål hördes även jag flyttade till 4. våning utan hiss och lådorna var tunga. Snabbt gick det också. Prisvärd helt 100%

Jenny Lagerqvist

mer än ett år sedan

Världsbäst! Trevliga, noggranna, försiktiga, snabba. Inte en skråma på någonting.

Tore Vennerblad

mer än ett år sedan

Duktiga killar som var trevliga, hjälpsamma och försiktiga med möbler.

Kattis Fridell

mer än ett år sedan

Jätte nöjda med både flytten och städet otroligt lätta att ha att göra med. Jätte trevliga och fantastisk service och väldigt bra pris! /kattis

Meral Akgün

mer än ett år sedan

Jag har anlitat SS både flytt och flyttstädning. Proffsiga, snabba väldigt duktiga och bra priser. Jag är så nöjd rekommenderar alla som har behov av detta.

Eva Waller

mer än ett år sedan

Väldigt nöjd. Punktliga, snabba, serviceinriktade men samtidigt prisvärda och försiktiga med inpackning och flytt. Kan verkligen rekommendera dem.

Tomas Nelander

mer än ett år sedan

Ingen höjdare. Kan inte rekommendera SS-Service

Svar från företaget

Hej Tomas. Vi var försent bara 2 dagar och har förklarat dig pga snökaos och vi kunde inte köra bilar och en hantverkare har drabbat i en olyka första dagen. Du var nöjd 100% och de sista 2 dagar som har påverkat, tyvärr men finns saker som man kan inte påverka sim t.ex. snökaos i Stockholm. Hela Stockholm står still 2 dagar. En gång till säger vi att vi beklagar för 2 dagar försening pga snökaos. Mvh SS-service

Linnéa Törnquist

mer än ett år sedan

Perfekt inget att klaga på alls :-)

Pål Wilkens

mer än ett år sedan

Jag skulle vilja ge flytthjälpen som helhet 5 stjärnor av 5 möjliga. Det var mycket trevliga och duktiga flyttare och städare. Effektiviteten i flytten var i det närmaste klinisk det tog endast 3 timmar. Städningen var oklanderlig och nya lägenhetsägaren var väldigt nöjd. Bra jobbat och dessutom till ett mycket rimligt pris!

Erik Gjers

mer än ett år sedan

Tack för hjälpen med flytten.
Vilka fantastiska killar.
Starka, effektiva och med gott humör  

Viktor René

mer än ett år sedan

SS-service hjälpte oss med utflytt, städning, magasinering i 2 veckor och inflytt. Allt gick jättebra och till ett väldigt bra pris, finns absolut inget att klaga på. Rekommenderas starkt.

Fanny Lundstedt

mer än ett år sedan

Rekommenderas. Punktliga, snabba och noggranna. Mycket prisvärt!

Janne Johansson

mer än ett år sedan

Punktliga, noggranna och bohaget kom fram utan anmärkning. (Radhus, 180 kvadrat, Stockholm->Göteborg)

Camilla Johansson

mer än ett år sedan

Bra och pålitligt, de kom i tid och slutförde jobbet på kort tid. Nogranna att packa in omtåliga saker.

Han Wu

mer än ett år sedan

Prisvärt och bra bemött, de är bra på sin sak.

Sara Harrie

mer än ett år sedan

Väldigt prisvärt, vi skulle gärna anlita dem igen

Yasmin Tilles

mer än ett år sedan

Har anlitat SS-service för flytthjälp vid två tillfällen. Båda gångerna har de varit skötsamma, snabba, trevliga och prisvärda. Kan varmt rekommendera dem!

Päivi Havlund-Rozenbachs

mer än ett år sedan

Vi ger gärna mer än 5 stjärnor!
Pålitliga, noggranna, professionella
Servicemind och trevliga.

Sema Söderhäll

mer än ett år sedan

Jag skulle vilja ge flyttfirman en extra guldstjärna för det extremt välorganiserade och noggranna utförda arbete. Djupt imponerad och all respekt till killarna som så varsamt hanterade vårt hem. Tjänst vi köpte var packning, flytt och flyttstäd.

Ulrika Lorenzen

mer än ett år sedan

Vi är väldigt nöjda med SS-service. De var väldigt duktiga och effektiva men ändå mycket försiktiga med våra saker när vi flyttade. Flyttstädningen var också utan anmärkning så vi kan absolut rekommendera SS-service för flytt och städning.

Yasmin Söderberg

mer än ett år sedan

Vi var väldigt nöjda med SS-service. De kom i tid och var väldigt effektiva och snabba. Två trevliga killar som gjorde sitt jobb alldeles utmärkt och man märkte att de var väldigt försiktiga med alla våra saker. Jag kan absolut rekommendera er att välja SS-service när ni ska flytta.

Jonas Kollberg

mer än ett år sedan

Otroligt bra! Sällan sett folk som jobbat så hårt. Grymt imponerande och väl utfört! Kämpade 4 trapport utan hiss, tills de nästan stupade... :-)

Sergio Avalos

mer än ett år sedan

I'm very very pleased with this service. It was fast and very reliable; they came on time, did all the moving according to the schedule and nothing was lost, not even a screw. I will definitely contact them back for the next moving

Elisabet

mer än ett år sedan

Punktliga, flexibla och noggranna. Mycket bra service.

Jörgen Lindqvist

mer än ett år sedan

Hårt jobb, punktligt, omdömesgilla, rädda om prylarna och bra pris. Jag köpte packning, flytt och flyttstädning. Jag kan verkligen rekommendera SS-service, allt utfördes på ett riktigt bra sätt.

Roine Sandström

mer än ett år sedan

Nu i helgen den 6/4 2014 flyttade vi upp till Ludvika från Stockholm.
Och nu vill jag verkligen passa på att rekommendera detta företag.
Vi fick 3 killar som tog sig an uppgiften som om alla möbler var deras egna, ömtåliga möbler packades in i filtar och plastades därefter med någon typ av glad pack.
Mycket proffsiga killar med ett stort engagemang.
Verkligen vära alla rekommendationer som dom kan få.

Erika Henriksson

mer än ett år sedan

Väldigt bra service innan, under och efter flytt. Körde ut kartonger och annat flyttmaterial på kort varsel. Noggranna (speciellt med inslagning av möbler) och på gott humör under flytten. Dessutom mycket prisvärt. Kunde komma och hämta kartongerna snabbt efter flytt.

Nicoleta Stepman

mer än ett år sedan

Vi har anlitat SS- Service för flytt, flyttstädning, fönsterputs och städabonnemang i över ett år och är väldigt nöjda med all hjälp!
Både flyttkillarna och städdamerna är effektiva, varsamma med våra saker, mycket noggranna, trevliga och pålitliga!
Vi kommer absolut fortsätta anlita dem och rekommenderar de varmt till alla!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Hej! Får meddela att vid vår flyttning den 13 december och den efterföljande flyttstädningen tog vi hjälp av SS-service vilket företag vi fick kontakt med genom Offerta.se. Samarbetet med SS-service fungerade mycket bra och de gjorde ett mycket bra jobb. Med önskan om en god fortsättning på denna långhelg från vår nya lägenhet Uno Sköld

Tania

mer än ett år sedan

Tänkte först anlita ss-service för flyttstädning, men upptäckte sen att de flyttade också. Så jag anlitade dem för både flytt och städning. Bästa valet. De gjorde det så bra. Allt gick kanon fint utan att något gick sönder. Städning var finfint. De gjorde det effektivt och snabbt. Jag var och kollade och allt var så himla rent. Väldigt bra gjort. Jag hade tänkt renovera de två sovrummen på övervåningen, när jag upptäckte att ss-service också renoverade, så anlitade jag dem utan minsta tvekan. När jag var och kollade mesans de jobbade kunde man verkligen se att de ville att kunderna skulle bli nöjda, de jobba snabbt och effektivt. När rummet var klart så såg det så fint ut. Jag var totalt böjd med hur de hade gjord det. Jag funderade på att kanske hyra in någon firma som kunde städa hemma hos mig och jag ska nog hyra ss-service efter julen. Det är både billigt och enkelt. Har flyttat förut men aldrig så billigt. Och med såna professionella arbetare. Jag skulle lätt kunna rekommendera ss-service till alla som vill, antigen flytta, få det städat eller renoverat hemma hos sig. Dem är helt enkelt bra på det dem gör. Och planerare allt så att man får den tid man vill ha eller måste ha, så effektivt som möjligt.

Hendrik lundgren

mer än ett år sedan

snabbt proffsigt och trevligt, jag rekommenderar dem starkt och kommer själv att använda dem igen.

Kicki Büki

mer än ett år sedan

Ommålning av hela lägenheten och tillbygge av en vägg tog bara 5 dagar. Väldigt proffesionellt utfört. Mkt bra service och snabb kommunikation. Bra pris dessutom. Dessutom städat efteråt! Rekommenderas verkligen!

Tatiana

mer än ett år sedan

Arbetet var utfört noggrant och snabbt, personalen var snäll och mycket serviceinriktad. Inga fel har inträffat. Bra jobbat! Jag kommer definitivt anlita firman igen och kan verkligen rekommendera SS-service.

Michael och Frida Frank

mer än ett år sedan

REFERENS till SS Service Företaget SS-Service flyttade och flyttstädade min tvårumslägenhet i Hässelby. SS-Service arbetar snabbt och mycket effektivt. Trots detta var de försiktiga och varsamma med bohaget. Även städningen gjordes utomordentligt effektivt och noggrant. Jag är fullt nöjd med både flytten och städningen. Jag kan varmt rekommendera SS Service och önskar dem lycka till med nya uppdrag. Bagarmossen, Tuula Biamont

Rolf

mer än ett år sedan

De tre killarna var snabba och försiktiga. Vi hade en flytt på lördagen och en på tisdagen. Punktliga var de de, både flyttkarlar och städare. Kan verkligen rekommendera SS-service. Och allt detta till ett mycket bra pris.

Michael och Frida Frank

mer än ett år sedan

Hej. Tack för er hjälp med flyttningen från Nacka till Åshammar. Allt fungerade till belåtenhet. Priset var bra och personalen var duktiga. Jag kommer rekommendera er om det är någonsom ska flytta. Och jag själv kommer anlita er om det skulle behövas. Mvh Bengt

Michael och Frida Frank

mer än ett år sedan

Jätte bra jobbat, ingen anmärkning alls. Rekommenderar till alla mina vänner. Underbar företag som jobbar med hjärtat.

Therese

mer än ett år sedan

Såg omdömena här och bestämde mig för att ringa, När jag frågade om pris blev jag kort bemött och fick flera gånger förklara vad jag ville ha en offert på.. Efter 3 försök att göra mig förstådd gav jag upp och tackade för mig. Känns som en dålig ide om flyttfirman inte kan förstå vad man säger. (Kan tillägga att jag är svensk och pratar tydligt)

Helena

mer än ett år sedan

Snabba killar som utförde flytten smidigt och effektivt. Noggrannt utförd flyttstädning. Otroligt prisvärt företag som jag varmt kan rek vidare.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Så nöjd! Allt var jättebra, professionellt och över förväntan. Anlitat SS-Service två gånger för flytthjälp och tre gånger för städhjälp. Bokning, genomförande och fakturering har funkat klockrent. Tack!! Har redan rekommenderat er till vänner och kollegor.

Homayoon

mer än ett år sedan

De har flyttat vårt bohag och de är mycket effektiva, pålitliga.

Rune Magnusson

mer än ett år sedan

Jag tycker att dom flyttade proffsigt och tog värkligen hand om alla ömtåliga saker på ett bra sätt. Inget skadat och dom flyttade snabbt utan pauser. Städningen jätte bra det tog nog 5-6 timmar och dom skall ha allt beröm!!!!!!!!!!!!!!!

Ann-Christin

mer än ett år sedan

SS-sevice flytthjälps personal är mycket noggranna, ordentliga, punktliga, tänkte på att skydda möbler och dyner mot skador, otroliga på att packa systematiskt, arbetade mycket organiserat, snabba och helt enkelt förträffliga. Det var andra gången jag anlitade firman för flytthjälp och jag kommer att göra det igen om några veckor. Jag har även anlitat firman för flyttstädning och den var perfekt. Heder åt ett sådant företag! De behövs verkligen!

Adam

mer än ett år sedan

De tre killarna kom 10 min för tidigt :) Och gjorde ett bra och effektivt arbete.

Dima

mer än ett år sedan

Vi var väldigt nöjda! Killarna var snabba, effektiva och trevliga. Väldigt bra service o bemötandet! Städningen var perfekt! Rekomenderas!!!

Nisse

mer än ett år sedan

Serviceinriktade killar som snabbt och punktligt hjälpte oss med transporter och städning. Mycket smidigt och bra.

Kristoffer

mer än ett år sedan

Anlitade ss service till flytt och flyttstäd och kunde inte vara nöjdare. Grabbarna som flyttade va snabba, trevliga och väldigt nogranna att inget skulle gå sönder. Städningen var väldigt bra. Det kändes tryggt och de va aldrig svåra att få tag i om man hade nån fråga.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Anlitade dem för hjälp med flytt samt flyttstädning. Killarna som sköte flytten var proffsiga, duktiga och snabba. Tog sig tid att skydda madrasser och byråer och de möbler de monterade isär för att få plats med allt i en lastbil monterade de sen ihop i den nya lägenheten. Flyttstädningen var utomordentligt bra och utfört.
Har flyttat många gånger och anlitat många olika firmor men jag har aldrig varit så nöjd som jag är med SS-Service. Vill man ha en firma som är prisvänlig men som inte tummar på kvalitet och snabbhet så ska man definitivt anlita dem. Vi kommer fortsätta anlita deras service.

Beri¨t på CSR Service AB

mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med bemötandet. Den snabba handläggning från förfårgan till offert och beställning. Snabba, trevliga och passade utlovade tidsramar.

AW

mer än ett år sedan

Fick hjälp med flyttstädning i lägenheten vi bodde i och den vi flyttade ut ur, de hjälpte även till med flytten. Allt gick väldigt bra och städningen var i världsklass!

Jim o Gunilla Stenmark

mer än ett år sedan

Trevliga, snabba, aktsamma om våra möbler! Om vi flyttar igen kommer vi utan tvekan anlita SS-Service igen!! Vi rekommenderar dem varmt!!

Jonas

mer än ett år sedan

Proffsiga, allt fungerade enligt överenskommelse. Höll tider och jobbade på bra. Lånade ut kartonger inför flytten. Plastade och skyddade de ömtåliga möblerna och allt kom fram helt och säkert!
Prisvärda! Kan rekommenderas!

Anders och Sandra.

mer än ett år sedan

Beställde "3 personer+ lastbil". Killarna kom 30 min sent men sen kördes det på. Noggrant och med tanke bakom. Möblerna plastades in och filtar tejpades runt känsliga delar. Inga "krockar" med vare sig vägg eller hiss. Lastbilen fylldes optimalt.

Inget gick sönder, trevliga rappa killar och inga "suck och stön". Prisvärt. Rekommenderas!

Monika Neukirchen

mer än ett år sedan

De löste både packning, flytt, städ och tapetserade även min nya lägenhet. Målarna som tapetserade var oerhört professionella och resultatet blev perfekt!! Och de var snabbare än de utlovat! Bara en sån sak...

Även flytten i alla sina delar gick jättebra och vi är supernöjda!!!

Svar från företaget

Vi är jätte glada för att du är nöjd. Lycka till med den nya fina bostaden.

Åsa

mer än ett år sedan

Kom i rätt tid, ödmjuka och trevliga. Packade in alla känsliga möbler med filt och plast. Snabba och till bra pris! Kan varmt rekommenderas!

Svar från företaget

Tack själv Åsa för omdöme.

K. Ojanen

mer än ett år sedan

Bra städning till ett humant pris.
Kan rekomenderas.

Svar från företaget

Tack för din omdöme Kalevi, trevlig dag.

Fredrik

mer än ett år sedan

Anlitade företaget för flytthjälp. Kan bara säga att de var punktliga, professionella, trevliga och mycket effektiva. Rekommenderas varmt!

Svar från företaget

Tack så mycket Fredrik, vi på SS-service.se är glad att du är nöjd. Välkommen åter.

Felix Rosén

för 7 månader sedan

Sergei och Vlad gjorde ett jättebra jobb! De var punktliga, försiktiga och packade väldigt noggrant. Väldigt nöjd!

Annika Hagstrom

för 9 månader sedan

Fantastiskt bra service och kvalitet. Flytten gick snabbt och säkert. Grabbarna var jättetrevliga och effektiva. Rekommenderas varmt.

Anso G

mer än ett år sedan

Snabbt, smidigt och trevliga flyttkillar med positiv approach.
Vi återkommer.

Annelie Hagstrom

mer än ett år sedan

Anlitade för flytt + flyttstäd. De var grymma!! Trevliga, proffesionella och effektiva. Blev verkligen en smidig flytt tack vare dem! Dessutom till ett bra fast pris allt

Louise Granquist

mer än ett år sedan

Har använt oss av Stockholm S-Service vid våra två senaste flyttar och kommer aldrig byta. Så duktiga, effektiva och försiktiga med våra saker. Rekommenderade till min syster och hon är precis lika nöjd.

Lotta Köhler

mer än ett år sedan

Mycket bra flyttfirma. Snabba, varsamma om mina saker och möbler samt prisvärda. Rekommenderar varmt.

Ann Danneker

mer än ett år sedan

Alla moment utfördes på väldigt professionellt och noggrant. Bemötandet från alla medarbetare har genomgående väldigt positivt och städningen är fantastiskt bra. Det är minst 3-e gången jag anlitar företaget och har varit lika nöjd varje gång.

Josef Lindqvist

mer än ett år sedan

Jag är så sjukt nöjd med detta företag och deras service. Flytthjälpen var snabb och proffsig. Flyttstädningen var toppen på alla sätt. Jag var helt förbluffad över hur noggrannt de gjort rent - till och med ugnen och kylskåpet såg ut som helt nya.

Jag kommer garanterat rekommendera detta företag.

Mikael Astgren

mer än ett år sedan

Snabba , trevliga , punktliga & bra priser!

Omar El Mestikawy

mer än ett år sedan

Prisvärt och suverän service!

Josefina Winbo

mer än ett år sedan

Det är andra gången vi anlitar S-Service och vi är lika nöjda denna gång. Punklitga, trevliga, försiktiga och nogranna. Kan varmt rekommendera för packning, flytt och städ.

Chatrin J

mer än ett år sedan

Saker som gick fel med den här flytten/flyttstädningen:
- Lastbilen var en timme sen, fick inte tag på någon, till slut kom den en timme sen, det var den tid flyttkillarna fått av företaget.
- Flyttstädningen var inbokad fel dag (dagen efter), gick inte att få info om när den skulle göras.
- När flyttstädningen väl utfördes blev den uselt gjort. De kom och gjorde om den, men fortfarande smutsigt på många ställen efter det. Skåpen inte ens uttorkade.

Enda bra: flyttkillarna! Effektiva!

Martina Gahlin

mer än ett år sedan

Superbra flytthjälp och städ, mycket trevliga och snabba! Kollektivavtal ska finnas också så det är ett stort plus.

Lina Sultan

mer än ett år sedan

Snabba och proffesionella

Omar El Mestikawy

mer än ett år sedan

Mycket hjälpsamma, flexibla, service-minded och trevliga. Vår flytt blev mycket trevligare, kommer definitivt anlita igen!

Cecilia Basher

mer än ett år sedan

Har använt SS både vid flytt, flyttstäd och vardagsstäd. Vi är mycket nöjda med deras arbete!! Kan varmt rekommendera!

Anette Bengtsson

mer än ett år sedan

Jag har anlitat Stockholms S-Service för flytthjälp och flyttstädning. Flytten genomfördes på ett mycket bra och snabbt sätt, vilket gjorde att jag kände mig trygg. Rekommenderar gärna Stockholms S-Service för flytthjälp och flyttstädning.

ostberg11@hotmail.com

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med vår flytthjälp. Snabbt och effektivt där dom packade in våra saker ordentligt så inget blev skadat.
Plus att priset blev bra. Lars

Barbarella Grejalde

mer än ett år sedan

Ringde o bokade flytthjälp en dag innan och det gick klockrent fort. Tack för hjälpen!

Bengt Svensson

mer än ett år sedan

Mycket hjälpsamma o trevliga killar som flyttade
Dom var Försiktiga med vara saker
Mycket hjälpsamma o trevligt äkta par som städade mycket bra
Alla överenskommelser o tider hölls perfekt
Även snabba svar på frågor

Bo Pehrsson

mer än ett år sedan

Mycket bra tjänst!

Jeanette Runesson

mer än ett år sedan

Flyttstädningen gick lika bra som flytten, stort tack!

Martin Roginski

mer än ett år sedan

Punktliga, snabba och noggranna. Pack, flytt och städhjälp

Adela Martinovic

mer än ett år sedan

Väldigt trevliga, effektiva och ordentliga. De kom i tid, gjorde jobbet med lättsamhet och leende dessutom, samt var klara i tid. Beställde även flyttstädning som var oklanderligt städat. Rekommenderas varmt!

Simon Rothelius

mer än ett år sedan

Jobbade proffsigt och effektivt, dessutom på en av årets varmaste dagar. Rekommenderas.

Katja Ek Henriksson

mer än ett år sedan

Jag är jätte nöjd med all service från lämning av flyttkartonger, delvis packning, själva flytten och flyttstädningen. Mycket trevlig personal.

Frida Edlund

mer än ett år sedan

Punktliga, snabba och noggranna. Jag är jättenöjd. Väldigt prisvärda, rekommenderas!

Kirsten Haug

mer än ett år sedan

Proffsigt, trevligt, rekommenderas varmt!!

Michael Mereborg

mer än ett år sedan

Riktigt bra utförd flytt. Noggranna, service-minded och bra kommunikation. Rekommenderas!

Sanna Verner-Carlsson

mer än ett år sedan

Duktiga, noggranna och pålitliga. Rekommenderar starkt.

Birgitta Petersson

mer än ett år sedan

Snabba, duktiga och trevliga killar som jobbar stenhårt. Kommer att anlita dem på nytt.

Linn Hällström

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera SS-Service för flytt. Försiktiga med packningen, effektiva och tillmötesgående.

Hanna Lukin

mer än ett år sedan

Jättenöjd med både flytt och städ. Punktliga, snabba, prisvärda och mycket bra packning med saker som kunde vara ömtåliga.

Sven von Randow

mer än ett år sedan

Supernöjd med allt. Punktliga, snabba, prisvärd och försiktig med inpackning och flytt.

Sofia Åkerfeldt

mer än ett år sedan

Perfekt flytt och städ. Flyttgubbarna tog precis allt, även det vi borde förberett bättre. Flyttade också saker mellan rummen när det hamnat fel.

Deniz Yilmaz

mer än ett år sedan

Mycket nöjd allting funkade bra och smidigt. 5 +++++

Sergio Avalos

mer än ett år sedan

Vi hyrde SS-Service för att göra en storstädning och flytthjälp för en månad sedan. Jag är verkligen imponerad med resultatet! Flytthjälpen gick väldigt snabb, de kom i tid precis som vi planerade och de även lyckats av flytta vår stor soffa genom en lite hissen. Super starka och duktiga killar!

Samma med städning; den nya ägare som vi sålde lägenheten var imponerad med det.

Jag har hyrt dem för 2 gånger och det ska jag göra för en tredje gången.

Magnus Attefall

mer än ett år sedan

Suveräna killa som fixat allt - kom i tid, mycket bra packning och inplastning av de saker som kunde vara ömtåliga och bra bemötande. Rekommenderar verkligen SS-Service.

Kari Lindh

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med genomförd flytt och flyttstädning. Trots besvärlig flytt så flöt allting på perfekt och precis som utlovat. Rekommenderar verkligen SS-Service.

Eva Olsson

mer än ett år sedan

Mycket bra. Punktlig och trevlig personal. Rekommenderas.

Kim Rosenqvist

mer än ett år sedan

Punktliga, bra service, trevliga, effektiva och varsamma! Tre killar flyttade 53 kvm på ca 3 timmar, alla möbler som vi inte redan hade skyddat packade dom in i filtar och plast. Inte en skråma på vårt gods!

Charlotte Zetterlund

mer än ett år sedan

Nogranna, ordentliga, och precis i tid. Packade hela mitt bohag, flyttade bohaget. På minuten och precis enligt ök. Nöjd

Anette Ahmed Lebbad

mer än ett år sedan

Strulig kommunikation - som jag inser i efterhand bara syftade till att skinna mig. Slöa och ineffektiva vid flytt - jag sa till på skarpen redan i början, men fick skäll och svammel tillbaka. Det tog ca 40% längre tid än det borde gjort. Och trots att jag fortsatt klaga via mejl är det inget de vill erkänna - förmodligen säger de åt personalen att vara långsamma och driva upp timmarna.
Städningen var bättre - därav 2 i betyg. Men köksbänken var inte tillräckligt rengjord och jag var tvungen att göra det själv - och får ingen ersättning för det heller. Trots att jag har bildbevis vägrar de erkänna att det är skitigt på första bilden - goddag yxskaft.
Jag kommer att anmäla dem till allmänna reklamationsnämnden.

Christoffer Agn

mer än ett år sedan

Bra pris och bemötande, samt höll tiderna.

Ingrid Mohlin

mer än ett år sedan

Enkelt, snabbt och bra kvalitet :)
Inga problem med offert eller avtal.
Höll tiden vilket inte är vanligt med hantverkare.
toppenbra!

Sami Elias

mer än ett år sedan

Mycket skötsamma killar dök upp i tid och omsorgsfullt hanterade flytten. Köpte även städtjänst och även där var jobbet mycket väl utfört. Jag kommer att anlita dem igen och kan varmt rekommenderas.

Maria Åkerstedt

mer än ett år sedan

Vi flyttade inom Uppsala, inga problem. Noggranna, skickliga och mkt trevliga. INGET helgtillägg, vilket alla andra flyttfirmor verkar ha (nästan dubbla priset).
Jag rekommenderar SS-service varmt!!

Kjell Eriksson

mer än ett år sedan

Jobbade snabbt och effektivt, en snabb lunch, och sedan full fart igen.
Städningen var också perfekt. Har blivit rekommenderad denna firma,
och rekommenderar den vidare.

Tessan Edin

mer än ett år sedan

Vi anlitade SS-service till flytt & städhjälp, allt gick mycket bättre än vi kunnat önska. Killarna var trevliga, superduktiga och proffsiga. Vi kommer absolut att använda oss av dem igen och rekommenderar varmt er att anlita SS-service.

Anne-Marie Bill

mer än ett år sedan

Snabb, seriös och serviceinriktad flyttpersonal. Mycket nöjd!

Christina

mer än ett år sedan

Snabba effektiva och noggranna i flytten. Mycket bra service. Rekommenderar verkligen.
Städningen var super! Kändes som nytt när de var klara.

Roland Oksman

mer än ett år sedan

Jag köpte flytt och flyttstädning.
Jag kan verkligen rekommendera SS-service,
allt utfördes på ett utomordentligt riktigt bra sätt.

Berta

mer än ett år sedan

Snabb, bra service, vänligt bemötande.
Rekommenderas varmt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

SS-Service får högsta poäng från mig! jag anlitade dem vid flytten och städning, det gick så bra att jag har anlitat dem igen för att hjälpa till i nya bostaden med montering av skåp, borrning och upphängning av tavlor mm. Jag är mycket nöjd och kommer att anlita dem regelbundet med städningen hemma! Mina bästa rekommendationer!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Svarar tjänstvilligt på alla tusen mail och frågor, har visat flexibilitet med att även forsla möbler till ÅVC samt att dela upp flytt och städning. Bra totalpris för flytt och städ. Killarna som flyttade hade den fantastiska kombinationen av otrolig snabbhet, noggrannhet och omsorg/försiktighet med alla saker. 
Lånade ut flyttkartonger 14 dagar i förväg och kunde hämta upp dem så snart vi sa att vi var färdiga, dvs efter 3 dagar, fastän vi från början hade bestämt 14 dagar efteråt.

Jari Kekkonen

mer än ett år sedan

SS-service utförde vår flytt på ett helt fantastiskt sätt. Vi är en familj på fem personer och har därmed mycket saker och möbler. De körde allt detta under en dag på ett mycket effektivt sätt. Jag kan varmt rekommendera dem.

Maria Söderberg

mer än ett år sedan

En vän rekommenderade SS-städservice och jag bokade både flytta och flyttstädning. Det fungerade förträffligt. Punktliga, ansvarsfulla, försiktiga killar. De slog in möblerna i filtar och plast och inget blev skadat. Städningen var extremt välgjord. Prisvärt också.

Bästa hälsningar

Maria Söderberg

Kn

mer än ett år sedan

Efter att jag fått offert på 6 h, bokade jag in företaget för städning. Fick reda på att det var bra om jag var hemma vid början och slut av städningen så efter att vi pratat ett flertal gånger, samt sms och bokat och bekräftat städning satt jag hemma och väntade på utsatt dag. Dem kom aldrig, när jag ringde och fråga varför dem uteblev, påstod dem att dem ej fått tag på mig. Trotts att dem hade mailadress, namn och 2 telefonnr. Efter mycket skulle dem komma, dem kom 2 h efter utsatt tid. Städningen var så där, då jag vid flertal tillfällen fick påpeka att golvet inte blivit rent. Trotts att offerten var på 6 h, tycker dem att det är ok att städningen tig 9 h.
När jag påpekade att han lagt på mot det offererade tiden med 50% och att jag tyckte att det var orimligt tyckte han att jag bara ska betala. När jag vill ha en förklaring på hur dem offererade timmarna kan öka med 50% säger han bara att så är det, svor på ngt utländsktspråk, sa ngt om mina barn som jag inte riktigt förstod och slängde på luren i örat.
Vad ni än gör, anlita inte denna firma för hemstädning. Vi var ute efter städning 1 grr i veckan av vårt hus. Obehagliga människor att ha att göra med.

Svar från företaget

Du skulle meddela oss att du har bytt numret som vi fick av dig. Varför gamla numret fungerar fortfarande och autosvar med ditt röst: Lämna meddelande, så jag ringer upp dig så fort som jag kan? Vi har ringt och lämnade meddelande på det här numret att vi har inte fått ditt adress och vart ska vi komma för storstädningen. På offerten som vi har skickat, stor att det tar 4-6 timmar för 2 städerskor att storstäda 200kvm. Tyvärr, 1 städerska kan inte storstäda 200kvm för 4,5 timmar.

Eldin

mer än ett år sedan

Det var bra, effektivt, snabbt, prisvärd, trevliga. Städningen var bra gjort mycket noggrant. I det hela mycket nöjd.

Lotta Melin

mer än ett år sedan

Snabba, säkra och försiktiga. Vi är jättenöjda och jag kan verkligen rekommendera SS-Service. Bra pris också.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi är jätte nöjda med SS Service flytthjälp. Duktiga killar som är noggranna och tog väl hand om våra möbler då det både plastades in och användes filtar. Väldigt prisvärd hjälp och vi kan varmt rekommendera dem. Vi kommer absolut anlita SS service igen. / Sara och Erik

Anna

mer än ett år sedan

Flytten gick smidigt och snabbt, killarna som utförde flytten var duktiga och hårt arbetande.
Jag var inte nöjd med flyttstädningen, trots påpekande av saker som missats blev det inte en godkänd flyttstäd, tex missades fläckar på väggen, damm i fasta garderober och städades inte under badkaret.

Dennis Dahlgren

mer än ett år sedan

Vi är väldigt nöjda med både flytt, städning o pris.

Vill ge en extra stor eloge till flyttkillarna som arbetade snabbt och varsamt de är riktiga proffs.

Urban

mer än ett år sedan

Till slut blev det bra. Överenskommen tidpunkt hade förväxlats av SS, men efter ett par telefonsamtal och en extra biltur för mig så kom det en städpatrull. Jobbet ser bra ut. Fakturan, där hade det tillkommit en inte tidigare aviserad faktureringsavgift på 50 kr! Efter påpekande så drogs den bort, men "går det så går det".

Anonym användare

mer än ett år sedan

Så nöjd! Allt var jättebra, proffessionellt och över förväntan. Anlitat SS-Service två gånger för flytthjälp och tre gånger för städhjälp. Bokning, genomförande och fakturering har funkat klockrent. Tack!! Har redan rekommenderat er till vänner och kollegor.

Kristina H

mer än ett år sedan

Flytten gick snabbt utan problem, men fick repor på matbord och kantstött sänggavel. Annars var det mesta helt och oskadat.

Emma Tibell

mer än ett år sedan

Flyttkillarna var noggranna med att skydda de möbler som riskerade att bli kantstötta. De var trevliga och väldigt hjälpsamma om jag bad dem om att flytta något stort till sin plats. Kan rekommendera flytt med SS-service.

Städtjejerna var i tid och var tydliga med att jobbet skulle bli ordetligt gjort. Jag fick t.o.m förfrågan att komma och inspektera jobbet efteråt. Lägenheten var noggrannt städad från topp till tå och jag fick absolut ingen anmärkning på besiktningen. Billiga var de också! kan rekommendera flyttstäd med SS-service.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Proffsig flytthjälp och städning! Vi är mycket nöjda och kan definitivt rekommendera dem.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Utmärkt insats till bra, fast pris. Rätt stor flytt (4 vändor, 14 timmar) utan problem och noggran flyttstädning dagen därpå. Kan rekommendera fullt ut.

Teres

mer än ett år sedan

Otroligt nöjda med all hjälp vi fick vid flytten, de var väldigt noggranna och plastade in och skyddade våra möbler, jobbade väldigt hårt och effektivt, kan varmt rekommendera dem

Fredrik och Sandra L

mer än ett år sedan

Vi är fantastiskt nöjda! Punktliga, trevliga och väldigt noggranna killar. Hela flytten förflöt väldigt bra, de jobbade raskt och effektivt, men var väldigt aktsamma om möbler och bohag och packade det noga. Kommer vi att flytta igen, så kommer vi att använda oss av SS Service. Kan varmt rekommendera dem!

Jing

mer än ett år sedan

Jättebra service och pris! Flytthjälp är professionell och snabbt! Flystäding är också jätte effektiva! Vi är mycket njöda!

Tiina

mer än ett år sedan

Mycket bra service! Effektiva, duktiga, noggranna och trevliga flyttkillar. Rekommenderas!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Duktiga, rara flyttkillar och prisvärt! Allt utmärkt skött.

Maria

mer än ett år sedan

Bra och pålitliga flyttkillar. God och trygg kontakt vid beställning av tjänst och efter avslutad tjänst.
Mycket bra pris, kändes tryggt och säkert!

susanne__42@hotmail.com

mer än ett år sedan

allt gick smidigt och bra !trevliga och hjälpsamma .Kommer att rekomendera till andra .

Andreas N

mer än ett år sedan

Mycket bra utfört arbete och på en söndag! De kom prick i tid, jobbade i ett snabbt tempo men hanterade samtidigt möbler och saker mycket försiktigt. Jag rekommenderar dem verkligen!

AZ

mer än ett år sedan

Jag fick hjälp att demontera möbler, flytta och städa. Alla gick jättebra.

Markus K

mer än ett år sedan

Tre mycket effektiva killar kom och tog väl hand om våra möbler. De var mycket trevliga och var väldigt försiktiga med våra grejer. SS-Service har också varit väldigt generösa med gratis utlåning av flyttlådor, det har varit mycket lätta och trevliga att ha att göra med. Dessutom var de riktigt billiga. Rekommenderas varmt!

Daniel T

mer än ett år sedan

Erfarna flyttkillar.Pålitliga,hade dom på timpenning men allt gick snabbt och smidigt ändå.Väldigt prisvärda,skulle absolut använda dom igen samt rekomendera dom till mina vänner och andra.

Daniel Ericsson

mer än ett år sedan

Killarna var jobbade hårt, var ansvarsfulla, noggranna och professionella. Packade mer känsliga saker med plast och filtar.

Flyttstädningen var även den väldigt proffsigt utförd.

Jag kan varmt rekommendera SS Service!

Svar från företaget

Tack Daniel för omdöme, lycka till.

Stefan

mer än ett år sedan

Trots 11timmars hårt arbete kämpade killarna in i det sista! Trevliga och lätta att arbeta med!
Väldigt nöjd och rekommenderar både flytt och städ genom ss-service

Svar från företaget

Tusen tack Stefan för omdöme, det var ett hård jobb.

Cecilia

mer än ett år sedan

Jättenöjda med flyttstädningen, och helt ok pris! Snabba ryck dessutom. Rekommenderas!!!

Svar från företaget

Tack för positiv omdöme.

Ebbi

mer än ett år sedan

Anlitade företaget för flytthjälp och flyttstädning. Personalen på firman var trevliga och kunniga.
Rekommenderas varmt.

Svar från företaget

Tusen tack för dig Ebbi, ha det så bra. Välkommen åter

Möjliga telefonnummerformat

08787100308-787 10 03087-87 10 030878-710 03