Om Stocken Camping AB

Stocken camping är en pärla i Bohuslän. En lugn och gemytlig familjecamping. Här kan vi erbjuda boende för Er som har tält, husvagn eller husbil. Givetvis har vi även stugor och villavagnar att hyra. Vi har skötrum för de minsta, hunddusch/spa och egen strand för våra fyrbenta vänner. Under högsäsong har vi en barnklubb 3 ggr per vecka. För mer info, se aktivitetsfliken. Vi har även fotbollsskola. För mer information om detta, se aktivitetsfliken. Vi har en SMS-parkering för besökande till campingen, restaurangen och Bohus Kayak.

Camping

Stocken camping är en pärla i Bohuslän. En lugn och gemytlig familjecamping. Här kan vi erbjuda boende för Er som har tält, husvagn eller husbil. Givetvis har vi även stugor och villavagnar att hyra. Vi har skötrum för de minsta, hunddusch och hundbad för våra fyrbenta vänner. Under högsäsong har vi en barnklubb 5 ggr per vecka. För mer info, se aktivitetsfliken. För den som gillar att tävla anordnas det krabbfisketävlingar för alla åldrar, Stockenloppet för barnen. Vi har även fotbollsskola.

Reception / Butik

I kombination med vår reception finns vår butik. Där finns det mesta man kan behöva. Under lågsäsong har vi endast godis, läsk och glass. Nybakt bröd kan beställas. Från 1 maj har butiken fullt sortiment. Då finns det bl a mejerivaror, nybakt bröd varje dag, kött, pålägg, grönsaker, specerier, godis, tidningar mm. Det finns även campingtillbehör, souvenirer, refill till telefonkort mm. Man kan även köpa kaffe, bullar och wienerbröd.

Servicehus

Våra servicehus är nyrenoverade och fräscha. För de minsta finns särskilt rum med skötbädd, babybadkar och liten dusch. Vi har separata kök och diskrum. Det finns även nya tvättmaskiner och torktumlare.

Sevärdheter

För den som vill uppleva något mer än sol och bad så ligger Stocken Camping bra till för diverse utflykter. Käringön och Gullholmen är fina öar som är väl värda ett besök. Dit tar man sig lättast med bil eller cykel (cykel finns att hyra i receptionen). Man kan även ta en tur till Flatön och Ängön med Handelsman Flinks handelsbod. Detta förknippar säkert många med Evert Taube. Gillar man att golfa kan man ta sig till Orustgolfklubb i Morlanda. En seasidebana med vackra vyer och havsutsikt från nästan alla håll. Det finns även en fin korthålsbana 1 km från campingen. En dagstur till Göteborg och Liseberg passar också bra. Mollösund, Grundsund, Fiskebäckskil och Lysekil är också populära utflyktsmål.

Säsongscamping

På Stocken Camping har vi ca 140 platser som är reserverade för säsongscamping. Säsongen är ca 6 månader.

Bildgalleri

  • Stocken Camping AB Campingplatser, Orust - 1
  • Stocken Camping AB Campingplatser, Orust - 2
  • Stocken Camping AB Campingplatser, Orust - 3
  • Stocken Camping AB Campingplatser, Orust - 4
  • Stocken Camping AB Campingplatser, Orust - 5
  • Stocken Camping AB Campingplatser, Orust - 6
  • Stocken Camping AB Campingplatser, Orust - 7
  • Stocken Camping AB Campingplatser, Orust - 8
  • Stocken Camping AB Campingplatser, Orust - 9
  • Stocken Camping AB Campingplatser, Orust - 10

Stocken Camping AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Stocken Camping AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

20.04.1990

Org.nr:

5563926301

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55300 Campingplatsverksamhet, 56100 Restaurangverksamhet, 47112 Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 5

reviews aboutName

Robert

moreThanAYearAgo

En mycket fin camping. Lungt, fräscht och trevlig personal. Rekomenderar starkt!