Om företaget

Stjärnexpressen är en flyttfirma som erbjuder alla typer av flytthjälp. Vi är etablerade i Norrköping men är även mycket aktiva i Linköping, Nyköping samt angränsande kommuner. Vi utför även många längre flyttningar, bland...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
011-12 80...
Adress

Kaptensgatan 3

60238 Norrköping

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

(33)

Gå till omdömen

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Stjärnexpressen är en flyttfirma som erbjuder alla typer av flytthjälp. Vi är etablerade i Norrköping men är även mycket aktiva i Linköping, Nyköping samt angränsande kommuner. Vi utför även många längre flyttningar, bland annat till Stockholm, Göteborg och Malmö. Utlandsflyttar är också något vi kan erbjuda.

Dags att flytta?

Privata flyttningar och kontorsflytt utgör huvuddelen av vår verksamhet, men vi utför även magasinering av möbler, transport av gods samt lagerlogistik.

Det är givetvis vår önskan att ni anlitar oss när ni behöver hjälp att flytta, här har ni några bra anledningar till att anlita oss:

- Vi är en professionell flyttfirma med 70 års erfarenhet.

- Våra anställda är trevliga, pålitliga och mycket duktiga.

- Vi är försäkrade och innehar de tillstånd som krävs för flyttfirmor.

- Tidigare kunder rekommenderar oss i mycket stor utsträckning.

- Vi arbetar i enlighet med de lagar och bestämmelser som reglerar flyttbranschen.

- Vi samarbetar med arbetsmiljöverket och fackliga organisationer för att våra anställda ska få en trygg och trivsam arbetsmiljö.

Vi är inte alltid billigast på pappret, men att anlita en seriös flyttfirma minskar risken för att andra kostnader uppstår, vilket ofta gör oss billigare i längden. Var säker på att ni anlitar ett seriöst företag, anlita Stjärnexpressen!

För mer information ring:

011-12 80 47

Magasinering

Stjärnexpressen kan hjälpa er oavsett om ni ska flytta utomlands i flera år eller bara mellanlagra möbler i några veckor medan huset färdigställs. Vi förfogar tillsammans med våra systerbolag över ca 4500 kvm lagerlokaler som används till magasinering av möbler och annat gods.

För magasinering över långa perioder erbjuder vi lådor av olika storlekar. Lådorna staplas på varandra och priset kan därför hållas lågt.

Ibland är det opraktiskt att magasinera i lådor, då har vi möjlighet att erbjuda lagring på öppna ytor. Detta innebär i regel att man ställer godset på pallar och plastar in det, alternativt staplar direkt på golvet. Denna lösning är något dyrare men kan i vissa fall bli smidigare.

Vår lokaler är givetvis ordentligt försäkrade enligt de normer som gäller. För att skydda era möbler är magasinen larmade och har motmedel för skadedjur. Vissa möbler är känsliga för kyla, så lokalerna värms för att hålla en temperatur på minst 10 grader.

Vill ni ha hjälp med flyttningen i samband med magasineringen så glöm inte att boka i god tid för att få den tid ni vill ha.

Kontakta oss så får du uppgift om pris och tillgång.

Transporter

Våra lastbilar är anpassade för både flyttningar och lättare varutransporter. Vi har tre stora lastbilar samt en mindre, alla med bakgavelslift. Vi utför enskilda transporter samt regelbundna enligt avtal. Vi har även erfarenhet av transporter av värdefullt och ömtåligt gods.

Stjärnexpressen ABs utvalda länkar

Omdömen

xlnthenke

Mer än ett år sedan

Vår flytt fungerade mycket bra. Kan varmt rekommendera denna firma.

Johanna Liljedahl

Mer än ett år sedan

Vi har absolut inget att klaga på med Stjärnexpressen! Killarna var snabba, varsamma och jäkligt trevliga och flytten...

Danne Ek

Mer än ett år sedan

Har använt flera olika flyttfirmor tidigare. Men Stjärnexpressen är outstanding bäst! Proffsiga, snabba och varsamma....

H

Håkan o Monica Pettersson

Mer än ett år sedan

Proffsigt utförd flytt.Trevliga killar som jobbade som sjutton.Inget gick sönder.Vi är supernöjda.Har rekommenderat...

K

Kalle och Kerstin

Mer än ett år sedan

Proffsigt utförd flytt av trevliga grabbar och en mycket bra kontakt med företaget både före och efter utförd flytt....

A

Andreas

Mer än ett år sedan

Mycket proffsigt. Vi flyttade ett stort bohag till Katrineholm. Allt sköttes utmärkt - inget gick sönder, inget...

Visar 6 av 33

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Stjärnexpressen AB

Omsättning

9 138 tkr

Vinstmarginal

2.90 %

Anställda

7

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Stjärnexpressen AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Stjärnexpressen AB

Org.nr:

5563170199

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

49420 Flyttfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

27.01.1988

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

011128047

01-112 80 47

011-12 80 47

0111-280 47