Om Stjärnexpressen AB

Stjärnexpressen är en flyttfirma som erbjuder alla typer av flytthjälp. Vi är etablerade i Norrköping men är även mycket aktiva i Linköping, Nyköping samt angränsande kommuner. Vi utför även många längre flyttningar, bland annat till Stockholm, Göteborg och Malmö. Utlandsflyttar är också något vi kan erbjuda.

Dags att flytta?

Privata flyttningar och kontorsflytt utgör huvuddelen av vår verksamhet, men vi utför även magasinering av möbler, transport av gods samt lagerlogistik.

Det är givetvis vår önskan att ni anlitar oss när ni behöver hjälp att flytta, här har ni några bra anledningar till att anlita oss:

- Vi är en professionell flyttfirma med 70 års erfarenhet.

- Våra anställda är trevliga, pålitliga och mycket duktiga.

- Vi är försäkrade och innehar de tillstånd som krävs för flyttfirmor.

- Tidigare kunder rekommenderar oss i mycket stor utsträckning.

- Vi arbetar i enlighet med de lagar och bestämmelser som reglerar flyttbranschen.

- Vi samarbetar med arbetsmiljöverket och fackliga organisationer för att våra anställda ska få en trygg och trivsam arbetsmiljö.

Vi är inte alltid billigast på pappret, men att anlita en seriös flyttfirma minskar risken för att andra kostnader uppstår, vilket ofta gör oss billigare i längden. Var säker på att ni anlitar ett seriöst företag, anlita Stjärnexpressen!

För mer information ring:

011-12 80 47

Magasinering

Stjärnexpressen kan hjälpa er oavsett om ni ska flytta utomlands i flera år eller bara mellanlagra möbler i några veckor medan huset färdigställs. Vi förfogar tillsammans med våra systerbolag över ca 4500 kvm lagerlokaler som används till magasinering av möbler och annat gods.

För magasinering över långa perioder erbjuder vi lådor av olika storlekar. Lådorna staplas på varandra och priset kan därför hållas lågt.

Ibland är det opraktiskt att magasinera i lådor, då har vi möjlighet att erbjuda lagring på öppna ytor. Detta innebär i regel att man ställer godset på pallar och plastar in det, alternativt staplar direkt på golvet. Denna lösning är något dyrare men kan i vissa fall bli smidigare.

Vår lokaler är givetvis ordentligt försäkrade enligt de normer som gäller. För att skydda era möbler är magasinen larmade och har motmedel för skadedjur. Vissa möbler är känsliga för kyla, så lokalerna värms för att hålla en temperatur på minst 10 grader.

Vill ni ha hjälp med flyttningen i samband med magasineringen så glöm inte att boka i god tid för att få den tid ni vill ha.

Kontakta oss så får du uppgift om pris och tillgång.

Transporter

Våra lastbilar är anpassade för både flyttningar och lättare varutransporter. Vi har tre stora lastbilar samt en mindre, alla med bakgavelslift. Vi utför enskilda transporter samt regelbundna enligt avtal. Vi har även erfarenhet av transporter av värdefullt och ömtåligt gods.

Stjärnexpressen ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Stjärnexpressen AB Flyttfirma, Norrköping - 1
  • Stjärnexpressen AB Flyttfirma, Norrköping - 2
  • Stjärnexpressen AB Flyttfirma, Norrköping - 3
  • Stjärnexpressen AB Flyttfirma, Norrköping - 4

Stjärnexpressen AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStjärnexpressen AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.01.1988
Org.nr:5563170199
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch49420 Flyttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Per Anders Gustaf FångLedamot
Per Magnus Gunnar FångSuppleant
Björn Roland Åke FångSuppleant
Eric Peter Hilding HasselgrenRevisor

Omdömen om Stjärnexpressen AB

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

01112804701-112 80 47011-12 80 470111-280 47