Om STHLM Möbeltvätt

STHLM Möbeltvätt har ett professionellt utbud av hög möbeltvätt service för enklare och grova tvättning. Vi strävar efter att ge det där lilla extra, vilket vi tror är nyckeln till nöjda kunder. Vid intresse kan vi skicka en offert. Vi åtar oss uppdrag i hela Stockholm. Våra kunder är företag och privatpersoner.

Sofftvätt

Vi är ett expansivt möbeltvätt firma som sätter kundens behov i fokus och för oss är kundnöjdhet det absolut viktigaste. Vi hjälper dig gärna med din möbeltvätt, mattvätt och sängtvätt. Vi har en 100% nöjd kundgaranti och en omfattande ansvarsförsäkring

Möbeltvätt

Boka möbeltvätt med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. Vi ordnar möbeltvätt i hela Stockholm med Rut-avdrag och nöjd kund-garanti.

MÖBELTVÄTT AV ALLA SLAGS MÖBLER

---

Vi utför möbeltvätt av alla slags möbler (soffgrupper, fåtöljer, stolar). Våra möbeltvätt experter ser till att allt görs rätt och blir renare och slittåliga möbler och ger förbättrad luftkvalitet. Vi har en lång erfarenhet inom möbeltvätt.

VARFÖR ANLITA STHLM MÖBELTVÄTT?

---

Anlita en professionell möbeltvättare som tvätta soffa, fåtöljer, stolar …osv. som gör rätt från början, så ökar dina chanser att få behålla dina möbler i fint skick under lång tid. Det finns många sätt att sätta fula fläckar på en möbel, men det finns tyvärr nästan lika många sätt att göra det värre genom att försöka tvätta bort fläckarna på fel sätt.

Det finns mängder av möbelklädslar och tvätt metoder. Att välja rätt metod för rätt situation kan vara svårt för den oinvigde och väljer du fel kan det sluta med att fläckarna inte går att ta bort alls. När du lagt ned mycket tid och pengar på att skaffa möbler du verkligen gillar vill du förstås att de håller sig fräscha länge. Gör det inte värre om olyckan trots allt är framme.

Hur fungerar möbeltvätt?

När du vill ha möbler tvättade i hemmet behöver du förbereda genom att se till att det finns plats att arbeta runt om. Möbeltvätt fungerar så att vi kommer hem till dig på avtalad tid och gör en perfekt rengöring på plats. Beroende på klädselmaterialet och typen av smuts och fläckar anpassar vi metoderna som används.

Djup möbeltvätt hemma

Vi hjälper dig med Sofftvätt och möbeltvätt av både tyg och skinnsoffa. Vi hjälper kunder i hela Stockholm som har små eller stor soffor med sofftvätt. Med sofftvätt ha en ren och fräsch soffa, som både luktar och ser ny ut igen.

Möbeltvätt soffa

Proffsig Möbeltvätt soffa kan ta bort all smuts, damm och fläckar som har byggts upp med tiden. Med vår professionell tvätt kan du och din familj njuta av din soffa igen. Lita på oss att ta hand om dina möbler.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • STHLM Möbeltvätt Städfirma, Stockholm - 1
  • STHLM Möbeltvätt Städfirma, Stockholm - 2

STHLM Möbeltvätt, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070873367407-087 336 74070-873 36 740708-73 36 74070-8733674