Om Step In Watch Center

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Liknande företag i närheten

265 m

Rob. Engström - Officiell Rolex-Återförsäljare

501 mKRONS - Officiell Rolex-Återförsäljare

KRONS - Officiell Rolex-Återförsäljare

622 mNymans Ur 1851 - Officiell Rolex-Återförsäljare

Nymans Ur 1851 - Officiell Rolex-Återförsäljare

959 mBjörkegrens Urhandel

Björkegrens Urhandel

Step In Watch Center, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

O

Ole Horn

moreThanAYearAgo

Lämnade in klocka för renovering 21 november och fick besked att den skulle vara klar inom 2-4 veckor. Nu har det snart gått tre månader (!) och jag har fortfarande inte fått min klocka. Katastrof.

E

Elsi B

moreThanAYearAgo

Gratis värdering av guldklocka som det senare visade sig, var övervärderad av Step-in som ville laga etc för mer pengar än den går att sälja för, nu iordningsställd privat och ute för auktion genom Kaplans.

L

Lucas Karlsson

moreThanAYearAgo

Dåligt batteribyte, saknar originalband till vissa klockor de säljer, rätt dålig service

Maria

moreThanAYearAgo

Vilken service!!! Det är väldigt sällan man möter en sån service nu mera. Trots fredag och stängningsdags,så hjälper de till med både byte av batteri,ändra länken på min klocka+att hjälpa mig med värdering av mina andra klockor. Dessutom kl.21 på fredagskvällen servar mig med info på mina frågor om klockor! DET ÄR SERVICE SOM ÄR VÄRD ATT TALAS HÖGT OM!

Jonas

moreThanAYearAgo

Alltid lika trevligt med säljare som kan och uppskattar sitt arbete. Duktiga tjejer.

Melinda

moreThanAYearAgo

Hej STEP IN WATCH CENTER, jag måste säga att ni är så otrolig trevliga och hjälpsamma. Jag sprang runt flera butiker för att hitta ett bra sortiment och tappade hoppet för just den klocka jag sökte och sen hittade jag er butik. Ni har världens bästa sortiment och priser. Jag är så nöjd med min klocka. Fler köp blir det garanterad hos er.

Jaklyn

moreThanAYearAgo

Jätte trevliga och vilket sortiment butiken har. Bästa butiken i Stockholm. Finns inte så många märken och sortiment någon annanstans i en butik. Perfekt för dom som har svårt att bestämma sig. Personal ger råd och tvingar aldrig till ett köp. Måste besökas innan ett klockköp.

John

moreThanAYearAgo

The store has a very friendly staff and many brands. Very nice collection. I was really impressed by the collection and the friendly staff. I was recommended by a friend and I can pass this to everyone.

Gabriell

moreThanAYearAgo

Hej, Denna butik har en jätte fin kollektion med klockor. Jag sökte en speciell modell och besökte många butiker och till slut hamnade jag hos Step In. Denna butik är fullsorterad med märken och priserna är billigare än andra butiker. Besök denna butik om ni ska köpa klockor. Många märken och super trevlig personal som hjälper kunderna till 100%.

Linda

moreThanAYearAgo

My watch with no hope for repair got repaired in this store. My family has bought many watches from this shop. This watch is a family treasure, thank you so much. Special thanks to the watch maker.

Marie

moreThanAYearAgo

Jag håller med tidigare inlägg.

Jacob

moreThanAYearAgo

Finns ingen i närheten med detta sortiment och service känsla. Dom på Step In kan verkligen se till att man är nöjd från steg ett. Jag väljer denna butik alltid. Man behöver inte gå till andra butiker. Step In har allt. 10 plus pöäng till denna butik.

Mia

moreThanAYearAgo

Håller med, dom är verkligen duktiga. Jag var chockad själv att se sortimentet. Butiken håller bra service nivå och trevlig personal. Hittade min produkt direkt. Hoppas fler hittar hit som vill bli nöjda.

Maria

moreThanAYearAgo

BÄSTA URBUTIKEN I HELA STOCKHOLM

Jens

moreThanAYearAgo

Bästa möjliga hjälp fick jag. Tio poäng till denna butik.

Berg

moreThanAYearAgo

Denna butik får bästa betyg från mig. Sortiment, serivce, trevlig personal och tom att leverantörerna själva väljer denna butik som bästa sortimentsbutik. Vid 3 tillfällen har jag ringt samma leverantör och fått prata lite om nya produkter och dom själva säger att besök Step In och känn på produkten direkt där. Måste erkänna att jag fått det absolut bästa servicen varje gång oavsett köp eller ej. Step In kan service och att ta hand om sina kunder. Rekommenderas varmt.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jag visade upp min mammas guldklocka, armbandsur, kan ni göra något åt detta den går inte sa jag. Expediten frågade mig vad det var för fel på den? Förslagsvis batteribyte sa jag då. Oh det där är guld det ska du lämna till en riktig urmakare som kan det här med batteribyte, ingen som bara förstör klockan. Det kostar 350 kr att göra. -Ja ok, sa jag då. Kan ni göra det. Javisst men det kostar 350 kr. -Ja ok, sa jag. Jag uppfattar er som urmakare. -Ja vi kan byta batterier och återkomma till er om det är något mer som ska göras.
Jag återkom senare samma dag i ett annat ärende och passade på att fråga om guldklockan var klar. Ja det var den, batteribytet var gjort och klockan var klar. Inget mer behövdes. Jag tog emot klockan och gick hem. Visarna har inte rört sig en minut sedan dess. Lite mer förväntar jag mig av en urmakare. Att jag som kund får veta om batteribytet är utfört med önskat resultat eller ej. Om klockan inte går trots batteribytet vad det är för fel på och repkostnad?

Malin

moreThanAYearAgo

Denna butik är bäst. Bra service och sortiment.

JOHAN

moreThanAYearAgo

TACK FÖR DEN FINA SERVICEN. DOCK VAR DET VARMT I BUTIKEN MEN HITTADE MIN KLOCKA. MYCKET BRA SERVICE OCH TREVLIG PERSONAL.

Johan

moreThanAYearAgo

Rena paradiset för köparen.

Kuang

moreThanAYearAgo

Thank you very much for the kind service.

Besviken

moreThanAYearAgo

Fick ett fickur till frack för mitt bröllop av min bror.
Då han köpte det utlovades gravyr för rabatterat pris om jag kom in med uret. Efter många tiskrävande och mindre trevliga diskussioner tog de till slut in uret för gravyr. Det som skulle ta en vecka hade fortfarande inte gett resultat efter två månader och jag fick inte den klocka min bror hade tänkt till mitt bröllop

Williams

moreThanAYearAgo

Tack till Step In Watch Centers butikschef som varit helt otroligt generös och hjälpsam. Det är vid sådana här möten och utomordentliga service som priset blir oväsentligt! Rekomenderas varmt!

Joel

moreThanAYearAgo

Inga vidare roliga märken. Bemötandet var inte på topp heller. Nä den här butiken rekomenderar jag om man ska köpa en klocka för under 1000 .- annars gå någon annastans.

Hamid

moreThanAYearAgo

Klockren butik med många märken. Tjusiga samt trevliga damer som hjälper dig hitta rätt.

Ronny

moreThanAYearAgo

Hej, fick bra service och butiken är väldigt välsorterad. Har ej sett någon annan butik i Stockholm med ett sånt otroligt bra sortiment. Många märken och fint utbud. Fick hjälp av en mycket trevlig flicka, frågade en del frågor men när hon inte kunde svara fick hon hjälp av sin chef som var otrolig hjälpsam. Han hjälpte mig med alla funktioner. Köpte klockan direkt då jag kände mig trygg. Hade besökt flera andra butiker, men denna butik är värlsklass! Lycka till chefen och tack för en otrolig bra service och uppdatering via email.

Juliana

moreThanAYearAgo

Tycker att det är tråkigt att inte andra butiker kan vara som denna. Köpte en Citizen utomlands, vände mig till general agenten och dom nobbade mig direkt då den var köpt utomlands. Vände mig till andra butiker och dom ville inte ens ta hand om uret då den inte var köpt i en lokal butik. Vände mig till Step In och fick första klass service med ett stort leende och fick uret klar. Dock tog det lite längre tid än beräknad, men dom hjälper till verkligen så att man är nöjd. Personligen tror jag att dom har lagt ner mer tid i mitt ärende än vad dom egentligen tjänat in. Top service och uppdatering via sms. Ser även att jag inte är ensam att ge denna butik max betyg. Lycka till med Er butik.

Matias

moreThanAYearAgo

Mycket välsorterad och utmärkt service.

Nina

moreThanAYearAgo

Hej, måste dela med mig min erfarenhet. Butiken har ingen hemsida men dom har det mesta. Sökte efter en speciell modell, sökte hela city och sedan fick tips om denna butik. Varför gick jag inte dit direkt så slapp jag spendera onödig tid i andra butiker som inte har så bra sortiment. Step In är världsklass i sortiment och service. Fick vad jag ville ha + en otrolig fin service. Inget stress från personalen på något sätt. Sånt sortiment har jag aldrig sett förr. Hatz off till inköparna. Företaget drivs av en trevlig familj och otrolig bra personal. 10 påäng till detta företag.

Älgen

moreThanAYearAgo

Dyra och behöver en charmkurs. Leta online istället finns 1000-lappar att spara.

Christina

moreThanAYearAgo

Hej, måste dela med mig min erfarenhet. Hade köpt en klocka från Step In och den krånglade 2 gånger tidigare. Jag bad och få det utbytt och personalen hade ej denna behörigheten, men lovade att försöka nå chefen över telefon. Han kände igen mig och mitt ärende och godkände ärendet direkt över telefon. En stor puss ska han få nästa gång. Köper alltid mina klockor från honom personligen. Trevlig och artig. Många +++++ till denna butik.

Micke

moreThanAYearAgo

Tack Step In och den super trevliga personalen som hjälpte mig att byta batteriet i min klocka och sedan vattentesta den. Fick tips att Step In är bra, men jag måste säga att Step In är bäst och snabba. Fick ett sms efter någon timme att uret var klar.

Johan

moreThanAYearAgo

Hej, ringde leverantören för Tissot och dom rekommenderade mig Step In Watch direkt. Dom hade modellen jag sökte samt fick jag en liten present till min dotter. Mycket trevlig personal. Kan starkt rekommendera denna butik. Tack Tissot och Step In Watch. Jag är super nöjd.

Nicklas

moreThanAYearAgo

Klockren butik. Hittade min klocka direkt och servicen var mycket bra.

Erica

moreThanAYearAgo

Jag måste säga att Step In är den absolut snabbaste på leveranser. Vände mig till en Stjärnurmakar butik som ville ha en handpenning på en klocka som jag ville ha. Då dom inte hade den ville dom vara säkra på att jag köpte den. Fick löfte om 4-5 dagars leverans. Hade gått 2 veckor, inget samtal om någon som helst uppdatering. Gick förbi Step In och frågade om dom hade den inne, svar nej men kan beställa med 1-2 dagars leverans. Dom behövde ingen handpenning heller. Fick ett sms dagen efter att uret finns i butiken. Hade ej heller någon köptvång. Bestämde mig snabbt att avboka min beställning och köpte uret från Step In. Service och snabbhet behöver vi alla. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera denna butik. Många varumärken och ett brett sortiment. Kunnig personal som är alltid i sin beredskap. Första butikens ursäkt var att leverantören har haft mycket att göra därför försenning. Jag som kund behöver uppdatering, detta fick jag inte heller. Bara ursäkter. Step In är Världsklass!

Sebbe

moreThanAYearAgo

Helt rätt! Hittade min klocka direkt. Sökte på flera ställen, var ej nöjd med någon butik. Fick tips av en vän att vända mig till denna butik. Träffade på en försäljare direkt som kunde hjälpa mig med det jag ville ha. Mer än förväntad sortiment.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Lämnade in en klocka för reparation som skulle ta några dagar. Efter en månad får jag sms om att den är lite sen och efter ytterligare en månad är den klar. Den enda förklaringen jag fick var att delen inte fanns på lager och behövde beställas från japan. Det tog tydligen en månad att komma på

minan

moreThanAYearAgo

Alltid bra service. Stort utbud. Har köpt ett par klockor av dem. Är på gång att köpa en till,.

Charmig

moreThanAYearAgo

Beställde en klocka från butikschefen, inte nog med den underbara och generösa servicen jag fick, leveransen lovades under 3-4 dagar. Blev uppringd nästa dag och klockan fanns för leverans. Kanske min charm eller god service. Måste säga båda. Butikschefen är en pärla. Blir fler köp.

Super nöjd

moreThanAYearAgo

Finns bara få ord: Finns ingen bättre än Er.

Erik

moreThanAYearAgo

Har aldrig varit med om sån personlig service. Fick hjälp vid första besöket att jag var tvungen att återvända till denna butik och köpa mitt ur där. Fem poäng.

Caroline

moreThanAYearAgo

Min sjätte klocka till familjen köpte jag idag. Alltid lika trevligt att handla hos dom.

M

Malin Weidenhaijn

moreThanAYearAgo

Under all kritik.
Tar ej ansvar för felaktiga produkter, kan ej rekomendera denna butik till någon.

B

Baran Güler

moreThanAYearAgo

Dom har ingen öppet köp, TÄNK PÅ DET NÄR NI KÖPER PRESENTER!!! Oavsett om klockan kostar 100 kr eller 100.000 tkr.

Dåligt agerande!

robin

moreThanAYearAgo

riktigt bra service. mycket duktiga och vänliga.
la ner ett grymt jobb att hitta min klocka fanns bara en kvar i världen och dom fixade det grymt tack=)
Damini är en ängel=)
(longines, master collection, 47mm)

Per

moreThanAYearAgo

Hej, kan ej säga mer än att denna butik är nr 1 på allt. Lycka till.

Rawaz

moreThanAYearAgo

Bra service när man ska köpa klockan.
Men när det är något på tok så är det inte världens bästa service. 3/5 får Step in av mig.

Tobias

moreThanAYearAgo

Mycket trevliga och seriösa. Kändes väldigt bra från början till slut. Otroligt bra sortiment med många udda märken som inte finns på många ställen. Måste vara den största butiken i Sverige. Denna butik måste besökas innan ett klockköp.

Jocke

moreThanAYearAgo

Super glada i butiken. Känns som en stor familj jobbar där. Mycket trevliga och sortimentet är otrolig.

Andy

moreThanAYearAgo

Hi, I would like to share my experience with everyone. I must say that the management of this store is the best. The staff which I got was really nice and I felt so respected in the store. Many smiles and greetings from the other staff members also. I can strongly recommend this fantastic store in comparision to the other stores I visited in Stockholm. The other stores did not even bother to ask me for assistance. Step In has the best of everything. Many brands and a collection which is mindblowing. Thanks to the lovely staff I bought my watch here and have told my friends about this store. Good luck to all of you in Step In and great jobb indeed.

Jonas

moreThanAYearAgo

Hej, måste få dela med mig det jag upplevde. Många butiker besökte jag men hade hört att Step In Watch Center ska vara den största och bästa i sin klass. Min sista butik som jag besökte var just Step In Watch Center och kunde snabbt konstatera att många nöjda kunder och trevlig personal gör denna butik till nummer 1. Denna butik säljer klockor i alla prislägen och man hittar verkligen allt här. Tack för ett mycket trevligt samtal med personalen som självklart avslutade med ett köp. Lycka till.

CHARLES

moreThanAYearAgo

WATCH PARADISE

Felix

moreThanAYearAgo

A till Ö, från början till slut, kan ej bli bättre.

Nils

moreThanAYearAgo

Toppen, bästa, underbar personal, otrolig bra sortiment med bästa priser. Allt är positivt.

Claes

moreThanAYearAgo

Håller ej med senaste inlägget, denna butik är bäst i Sverige. Från förfrågan till ett slutlöp fick jag bästa uppföljning och service. Fler köp blir det här.

Sara

moreThanAYearAgo

Super trevlig chef och personal. God service garanterad.

Johan

moreThanAYearAgo

En alldeles utmärkt butik. Mer behöver inte tilläggas. Rekommenderas.

Dennis

moreThanAYearAgo

Hej, denna butik är verkligen nummer ett. Jag gick in till flera butiker innan jag bestämde mig för att handla hos Step In. I denna butik hittar ni allt och jag menar verkligen allt. Service och sortiment är nummer ett. Jätte trevlig personal som verkligen ser till att man känner sig speciell. Lycka till och tack för den fina servicen vi fick.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jag frågade efter en casio-klocka och ni kunde inte se att ni hade den i lager förräns jag lämnat butiken. Uselt

alias

moreThanAYearAgo

Håller med att det var varmt i butiken. Träffade en otrolig trevlig dam som visade mig runt butiken och självklart blev det ett köp. Hittar man inte en klocka här då är det något konstigt. Här har dom allt. Tack butiken och det blir flera köp framöver.

Felicia

moreThanAYearAgo

Tråkigt att han kan endast ge fem stjärnor, jag skulle vilja ge mer stjärnor till denna butik.

Roger

moreThanAYearAgo

Absolut bästa butiken och trevliga.

Tobias

moreThanAYearAgo

Tack Step In för den otroliga bra service jag och min fru fick. Fler köp blir det hos er.

Sofia

moreThanAYearAgo

Mycket trevliga och hjälpsamma. Butiken är välsorterad med många märken.

Johanna

moreThanAYearAgo

Jag håller med om tidigare inlägg. Klockren butik med många märken och super bra service. Finns alla kända varumärken hos dom. Måste ses om man ska köpa en klocka.

Roberto

moreThanAYearAgo

Tack Step In Watch Center för all hjälp. Mycket tid ni gav mig för att hitta rätt klocka.

Gustav

moreThanAYearAgo

Experter på att få fram klockor. Brett sortiment med världskända klockmärken. Behövde dock ett annat märke som dom inte hade. Fick hjälp av en trevlig man, tydligen chefen. Bara på nån dag fick han fram klockan. Det visar att man vill hjälpa sina kunder. Kände mig mycket speciell och mottagen vid båda besöken. Duktiga är dom och håller det dom lovar.

Ola

moreThanAYearAgo

Dom har mycket på lager men fanns ej den klockan jag sökte. Fick löfte att den skulle finns senast min frus födelsedag. Fick besked efter bara en dag att klockan nu finns på lager. Snabba och jätte trevliga. Blir fler köp hos Step In.

Petros

moreThanAYearAgo

Finns det någon annan butik som är större? Tror inte det. Denna familj är mycket duktig och trevliga. Bästa sortiment och är mycket aktiva. Köper alltid klockor hos dom.

Matias

moreThanAYearAgo

Välsorterad och utmärkt service.

Mitch

moreThanAYearAgo

Fint folk och trevliga. Många märken och bra sortiment.

Jakob

moreThanAYearAgo

Tack Chefen för att du beställde ett special band till min klocka köpt utomlands. Ingen butik ville hjälpa mig, men ni beställde det från utlandet och min klocka fick ett nytt liv. Kan starkt rekommendera denna butik. Mycket trevliga och generösa. Mina nästa inköp blir hos Step In.

Xiu

moreThanAYearAgo

I must say this store is the biggest. No one like Step In. I bought my third watch from them. No 1 store in watches.

Madde

moreThanAYearAgo

Mycket bra sortiment. Dom har allt. Bra och trevliga också. Bra jobbat chefen.

Patrik

moreThanAYearAgo

Bästa butiken för Seiko. Ett måste för alla som är klocktokiga. Aldrig har jag sett något liknande i andra butiker. Dom har hela sortimentet plus lite till. Heja Step In Watch Center.

NK Kund

moreThanAYearAgo

Tack NK Varuhuset och Step In Watch för att ni löste morgongåvan som jag behövde i tid. Mycket trevligt och positiva inställningar. Step In vill jag tacka med mitt hjärta för att ni reserverade uret direkt efter NK sökte den hos Er. Klockan var tydligen slut hos NK och den beställda klockan hade kommit bort bla bla bla. Men personalen på NK hänvisade mig direkt till Step In Watch efter ett samtal. Allt var redo och klart när jag anlände till den välsorterade butiken Step In. God samarbete.

++++++

moreThanAYearAgo

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ mer +++++++++ och mer ++++++++ och lite till +++++++

Nöjd

moreThanAYearAgo

Beställde ett ur av dom, men visade sig vara lite för stor för min arm. Inget problem sa personalen och visade en annan. Blev dessvärre inget köp, men vet var jag ska vända mig när jag ska köpa. Andra butiker ville inte ens beställa uret utan jag var tvungen att köpa den. Mycket hög service grad och alltid leende oavsett köp eller ej.

Johan

moreThanAYearAgo

Jag är nöjd med butiken det var snabb leverans och jättebra mejlkontakt, rekommenderas varmt.

Alltidnöjd

moreThanAYearAgo

Varje gång jag har valt att besöka Step In Klock Center så har jag alltid bemötts av en trevlig och hjälpsam personal. Dem gör verkligen sitt yttersta varje gång för att jag som kund ska bli nöjd med den service de erbjuder, bäst hittills på ur.

Nöjd kund.

moreThanAYearAgo

Ringde och sökte efter en specifik modell, dom hade den fast på centrallagret. Dom lovade 3 dagars leverans, fick den dagen på. Kan man begära bättre?

Nöjd Kund.

moreThanAYearAgo

Fick en gåva av min sambo som var köpt utomlands. Behövde justera längden på metall bandet. Besökte NK och dom behövde 3 dagar, sedan vidare till Ur

Sofia

moreThanAYearAgo

Man måste dela med sig sin erfarenhet. Butikschefen är en pärla och en otrolig bra ledare. Tillmötesgående och artig måste jag säga. Beställde ett band som jag behövde till min farfars gammla klocka, inga problem för dom. Tydligen var det ett problem för många andra butiker, men i denna så var det hela tiden samma sak, inga problem, det ordnar vi. Det tog ca 2 veckor och fick ett otroligt fint band. Slutade med att man köpte en klocka från dom också. Verkar som hela familjen jobbar där. Gott folk måste jag säga. Kan rekommenderas starkt.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Ringde butiken och sökte efter 3 olika klockor och personalen hade 2 av dom. Damen lovade att vid besöket skulle hon ha dom 3 modellerna som jag önskade. Efter 2 dagar så fanns alla 3 modellerna i butiken. Måste säga att detta kallar jag service. Ringde flera butiken utan resultat. Kan starkt rekommendera denna butik med trevlig personal. Har aldrig varit mer nöjd med ett inköp. Blir fler klockköp på Step In. - SUPER NÖJD KUND.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

0821901108-21 90 11082-190 11