Om företaget

Svensktillverkade produkter för kunder som kräver kvalité och service. Vi har två inriktningsområden i vår produktion - ändamålen helt olika (gravvårdar och inredingssten) - hos oss är kundens behov och önskemål alltid i...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0652-710...
Adress

Svanbacken

82951 Bergsjö

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Svensktillverkade produkter för kunder som kräver kvalité och service. Vi har två inriktningsområden i vår produktion - ändamålen helt olika (gravvårdar och inredingssten) - hos oss är kundens behov och önskemål alltid i centrum. Välkommen till oss!

Gravvårdar

Tillverkar nya samt textkompletterar och omarbetar befintliga. Brett utbud av modeller, dekorer och tillbehör. Traditionellt eller personligt specialutformat.

Inredningssten

Tillverkar bänkskivor, fönsterbänkar, golvplattor.Vi importerar granit från hela världen och är guldpartner med Silestone som är marknadsledande inom kompositsten.

Företaget

Företaget grundades 1974 och har nio anställda. Vi tillverkar gravvårdar, bänkskivor, fönsterbänkar och övrig inredningssten. Arbetsstyrkan består av kunnig och noggrann personal med många års yrkeserfarenhet och stort hantverkskunnande. Vårt stenhuggeri är i mycket fint skick, vi har en modern och rationell maskinpark och arbetar enbart med råvaror av extra prima kvalitet. Denna kombination borgar för att alla produkter som lämnar företaget håller högsta kvalitet i både material och utförande. I tillverkningen förädlas graniten i olika arbetsmoment -från rå skiva till färdig produkt, alltid unikt efter kundens önskemål.

STENHUGGARN är i folkmun ett välkänt namn i våra trakter kring södra Norrland. Otaliga är de gravstenar vi tillverkat och kompletterat under åren och de kökskunder som dagligen får glädjas åt sina fina bänkskivor. Många kunder återkommer med fler beställningar samt rekommenderar oss vidare till bekanta - det känns som ett bra kvalitetsmärke!

Granit - praktiskt och snyggt!

Köket är hemmets hjärta där man tillbringar mycket tid och utövar verksamheter av många olika slag. Köket skall utstråla hemtrevnad samtidigt som alla arbetsytor måste vara tåliga och lätta att rengöra. Vad är lämpligare än att använda sig av naturens egna material – granit? Den är hållbar, näst intill evig!

Under det senaste åren har granit som inredningssten blivit allt mer populärt - vill man ha det bästa så väljer man granit, så är det bara!

Silestone - mångsidig kvartskomposit med unika egenskaperUtöver granit så tillhandahåller vi också b

Utöver granit så tillhandahåller vi också bänkskivor i Silestone, som är ett material bestående till 94 procent av naturlig kvarts, vilket ger produkten en extraordinär hårdhet och hållbarhet. Den har även unika antibakteriella egenskaper.

Silestone är ett utmärkt ytmaterial för arbetsytor i kök, badrum, golv och väggbeläggningar, med minimala skarvar. Tillverkas i över 60 nyanser, tre ytbehandlingar och i olika format. Vi är guldpartners så vi får alltid support med de allra senaste produktnyheterna!

Våra bänkskivor kan beställas direkt från oss eller via någon av våra återförsäljare i samband med beställning av köksinredning.

Stenhuggarn i Bergsjö ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Stenhuggarn i Bergsjö AB

Omsättning

15 528 tkr

Vinstmarginal

16.30 %

Anställda

10

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Stenhuggarn i Bergsjö AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag

Org.nr:

5563109155

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

23709 Prydnadsstenhuggerier, industri för prydnadsstenvaror

23701 Byggnadsstenhuggerier, industri för byggnadsstenvaror

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

04.11.1987

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

065271088

06-527 10 88

065-27 10 88

0652-710 88