Om Stemo AB

Hög kompetens och lång erfarenhetSTEMO är en trygg och pålitlig samarbetsparner med stolta traditioner.Sedan starten för 45 år sedan har vi expanderat för varje år, och idag levererar vi förvaringslösning till branscher och företag i över 16 länder.

Lagerlådor för smådelar, komponenter och verktyg

Vi på STEMO erbjuder produkter som hjälper dig organisera och sortera på ett enkelt sätt. Våra uppskattade lagerlådor finns i en mängd olika utföranden och storlekar i ett enhetligt utförande. Den enkla och praktiska designen gör sig lika bra inom sjukvården, så som i skolor eller inom industrin. Lagerlådorna är anpassningsbara med avdelare och andra hjälpmedel för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dina sorteringsbehov.

Våra lagerlådor i plast är skapade för att underlätta och förenkla. Med sin öppna framsida är det enkelt att hitta vad du letar efter och komma åt med handen för att plocka. Våra lagerlådor är skapade för att kunna placeras vid varandra vilket gör det möjligt att skapa en stadig struktur i en hylla eller ett skåp. Märk lådorna med en etikett och använd våra avdelare i plast, så har du svårslagna sorteringsmöjligheter.

Produkterna är av hög kvalitet och klarar av allt från industrimiljö till sjukvård. Lagerlådorna kommer att att stå sig under många år och bli ett troget inslag i verksamheten.

Lagerlådorna från Stemo finns i en mängd färger och utföranden, med något för just din verklighet.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Stemo AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStemo AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.04.1992
Org.nr:5564469004
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital1000000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46762 Partihandel med emballage

Exekutiva befattningar/Administration

Ulf Henrik JohanssonOrdförande
Ulf Henrik JohanssonVerkställande direktör
Ulf Henrik JohanssonLedamot
Johan Bosse VibekeLedamot
Pär Håkan SundbergSuppleant
Stefan Valdemar FreijRevisor