Om Stefan Fransson Klinisk Psykologi

Psykologbehandling, psykoterapi, hypnos

Effektiva resultat genom imaginativa metoder och andra former av hypnosbehandling

Under mitten av 1970-talet påbörjade jag min femåriga grundläggande psykologutbildning i Göteborg. Jag valde att specialisera mig inom vuxenkliniskt arbete och blev så småningom även legitimerad psykoterapeut samt specialist inom klinisk psykologi. Parallellt med arbete inom psykiatrin och Sahlgrenskas Universitetssjukhus startade jag privat mottagning på Odinsgatan 1981. Där har jag metodspecialiserat mig inom hypnosbehandling efter att ha gått en Treårsutbildning arrangerad av Svenska Föreningen för Klinisk Hypnos (SFKH).

Denna förening har medlemmar inom och utom Sverige. Anslutna är främst psykologer, läkare, socionomer samt tandläkare. Mellan 1991 – 2000 innehade jag ordförandeskapet med ansvar för bland annat etiska frågor. Under senare år har jag innehaft redaktörskapet för SFKH:s tidskrifter Hypnos och HypnosNytt.

För att vidareutveckla min kompetens har jag kontinuerligt vidareutbildat mig och bland annat fått egen formell handledarkompetens genom att gå handledarutbildning inom Sahlgrenska Universitetssjukhus.

Jag har således varit kliniskt verksam som psykolog under drygt 30 års tid inom offentlig och privat verksamhet. Huvudsakligen har jag åtagit mig uppdrag som psykoterapeut, handledare, konsult i personalfrågor samt som utbildare.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Stefan Fransson Klinisk Psykologi Psykoterapeut, Göteborg - 1

Stefan Fransson Klinisk Psykologi, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration