Om Staros Travel

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Staros Travel, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Staros Travel

Heikki

mer än ett år sedan

Jätte bra säljaren! Han talar samma än lever!
Jag har köpte 2 bilen från honom och jag har varit mycket nöjd!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Skulle köpa en bil av denne person men vart varnad. Det var tur det för bilen var full med mögel och hade skruvad mätare dessutom. Det är sogrligt att såna här får driva företag

Karl L

mer än ett år sedan

Har köpt 4 fordon av Staros och har varit mycket nöjd. Aldrig några bekymmer.

@Nina: Så du springer direkt till ARN? Du kanske borde tänka lite själv...Jag arbetar själv som säljare och ber alltid att slippa besvärliga köpare som Nina B som direkt efter ett köper gnäller och hittar på allt möjligt för att kunna få pengar tillbaka. TÄNKT SJÄLV LITE !!! Stanna hemma och låt bli att köp någonting!!!

Vule Popovic

mer än ett år sedan

En säljare som vrider tillbaka kilometer räknare och säljer Hyrbilar ifrån Utlandet. Köper Husbilar billigt där, lurar folk här i Sverige och hoppas nån sätter stopp för det, så han inte lurar flerra.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Han har lurat många denna fifflare med skruvade mätare. Du Karl L är förmodligen en kompis till honom! Att såna här oseriösa lurendrejare får fortsätta sälja på folk skräp är en gåta. Men han kommer förmodligen gå omkull vi får hoppas det!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har köpt en husbil som sägs vara vinterbonad och som säljaren visste var det enda alternativet för mig att bo i men det är inte sant !Enl konsumentköpslagen har jag all rätt att häva köpet men fick bara ett flin och lycka till med din anmälan till ARN jag har varit där förut och vann ?!?!?