Om Standerths Måleri AB

Företaget med yrkesfolk - när det är dags att måla om.Välkommen till Standerths Måleri, din bästa samarbetspartner när det är dags att måla om.Standerths Måleri erbjuder professionell hjälp med hög kvalitet till rätt kostnad.

Vi utför

- Alla slag av måleriarbeten "65-års yrkeserfarenhet"

- Servicejobb med servicebilar för snabba jobb

- Alla slag av invändiga måleri och tapetseringsarbete nytt som befintligt

- Sprutlackering av köksluckor och dörrar

- Renovering av K - märkta hus

- Konsultation och arbetsbeskrivningar

- Målning av fasader av trä, puts och betong

- Målningsbehandlingar av plåtfasader

- Fönsterrenoveringar

- Fasad - och taktvätt "med egen tvättvagn"

- Utvändig mögeltvätt med återskydd

- Behandlingar av betonggolv

Standerth Måleri AB är miljödiplomerad sedan är 2004.

Vi hoppas att detta skall vara av intresse för ER, önskas ytterligare upplysningar står vi med nöje till Er tjänst.

Tjänster

Standerths Måleri erbjuder ett brett utbud av målartjänster, allt från sprutmålning till detaljarbeten och renoveringsarbeten. Vi kan erbjuda såväl skräddarsydda tjänster efter exakta önskemål, eller ge råd och tips på vad som fungerar bäst såväl estetiskt som praktiskt för just din situation. Från skräddarsydda tjänster till enklare ommålningar, med oss får du professionellt utförda jobb varje gång.

Med allt från totalentreprenad där vi står för allt ansvar, till enklare detaljmålningar, kan vi erbjuda tjänster för privatpersoner, företag, organisationer, bostadsrätter, fastighetsägare etc.

Förutom våra större målartjänster som husmålning, fasadmålning och totalentreprenad kan vi också erbjuda mindre målartjänster som dekorativt måleri, rostskyddsmåleri och målning av våtutrymmen. Dessutom kan vi utföra sprutmålning, tapetsering och lackering, antingen som en del av totalentreprenad eller renovering, eller som separat utförda arbeten. Vi utför arbeten i hela västverige med omnejd och erbjuder gärna skräddarsydda tjänster efter överenskommelse.

Kontakta oss gärna för att få reda på mer om de tjänster vi kan erbjuda.

Erfarenhet

Vår personal har lång erfarenhet inom målarbranschen. Vi har alla en gedigen utbildning i grunden som vi har kunnat bygga vidare på genom utförda arbeten, vidareutbildningar och erfarenheter dragna från jobb och kollegor. Därför kan vi lämna en garanti på alla våra arbeten, oavsett om det gäller ommålning, husmålning, tapetsering eller lackeringsarbeten.

Kvalitet

Med Standerths Måleri får du alltid arbeten av högsta kvalitet, oavsett om det handlar om fasadmålning, ommålning eller andra målartjänster. Vi arbetar bara med verktyg, tillbehör och produkter av högsta kvalitet, för att säkerställa att våra målartjänster håller länge. Genom att hålla oss uppdaterade med utvecklingen inom branschen kan vi alltid erbjuda de senaste tjänster och produkter som behövs för våra kunder.

Service

Hos Standerths Måleri står kunden alltid i centrum. Det innebär att vi alltid lyssnar till kundens önskemål för det arbete vi utför. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för allt från totalentreprenader till mindre målararbeten. Trots den höga kvaliteten i våra tjänster ser vi alltid till att hålla låga prisnivåer för att alla ska kunna njuta av ett väl utfört målarjobb. Vi jobbar alltid nära våra kunder under hela uppdragets gång, för att säkerställa att jobbet blir utfört på rätt sätt enligt kundens önskemål.

Standerths Måleri ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Standerths Måleri AB Målare, Lerum - 1
  • Standerths Måleri AB Målare, Lerum - 2

Standerths Måleri AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStanderths Måleri i Floda Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.11.1991
Org.nr:5564352515
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43341 Måleriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Jan Morgan Lennart StanderhLedamot
Charlott Elisabet StanderhSuppleant
Sébastien Hans Maurice ArgilletHuvudansvarig revisor

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

070557023007-055 702 30070-557 02 300705-57 02 30070-5570230