Om Staffans Vapen & Jakt AB

Välkommen in till oss för att ta del av vårt vapen- och ammunitionsutbud! Vi har även kläder, skor samt vapen- och jakttillbehör.

Mer om oss

Staffans Vapen & Jakt AB startades 1991 och är verksamt inom: Jakt, hagelskytte, gevärsskytte, pistolskytte, skidskytte och friluftsliv. Vi startade försäljningen med inriktningen: produkter för målskytte med gevär och pistol.

Under 1995 började vi också sälja produkter för jakt. Internethandel och egen hemsida började vi med redan 1996. Idag är Staffans Vapen & Jakt AB aktiv både som grossist och detaljist med en utvecklad Internet handel/webbutik, samt en mycket fin och ändamålsenlig butik för handel i Duvnäs.

Staffans Vapen & Jakt AB har under åren växt av egen kraft och på senare år också genom företagsförvärv. År 2012 köpte vi företaget Edman Precision AB och år 2014 köpte vi företaget Schous Optik AB. Båda dessa företag har tillfört viktiga varumärken och kompetenser till oss. Under 2014 startade vi också en egen fullutrustad vapenverkstad för alla typer av vapenarbeten. Staffans Vapen & Jakt AB är Generalagent i Sverige för ett femtontal varumärken. Flera i personalen tävlar i skytte regelbundet och har deltagit i internationella tävlingar. Alla i personalen har stor jakterfarenhet, tillsammans snart 100 år...

Vapenservice

Vi utför service på alla vapentyper. Vi är auktoriserad servicepartner för Anschütz, Steyr och Walther. Vid inlämnande av licenspliktiga vapen behöver ni ha med vapenlicens samt ID. Verkstaden är öppen, Onsdagar, Torsdagar och Fredagar. För vapenarbeten kontakta Andreas på telefon 0243-230504 eller via epost till [email protected]

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Staffans Vapen & Jakt AB Vapen, ammunition, Borlänge - 1
  • Staffans Vapen & Jakt AB Vapen, ammunition, Borlänge - 2
  • Staffans Vapen & Jakt AB Vapen, ammunition, Borlänge - 3

Staffans Vapen & Jakt AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStaffans Vapen & Jakt AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.04.2000
Org.nr:5565888194
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47641 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar, 47789 Övrig specialiserad butikshandel

Exekutiva befattningar/Administration

Erik Staffan LethLedamot
Anita Margareta LethSuppleant
Emma Kristina LundinRevisor

Omdömen om Staffans Vapen & Jakt AB

Axel.J. Tjernkvist

mer än ett år sedan

Handlat flera vapen med bra resultat. Specialbeställt ammunition med bra pris och bra leveranstid. De kan alltid ordna om man behöver något. JAG har aldrig blivit missbelåten på servicen, so far (ca 25 år)!

andreas vejde

mer än ett år sedan

Köpte en ljuddämpare via webbshoppen. Fakturan betalades i förskott sedan fick jag tjata om att de skulle skicka licenspappren. Jag kan förstå att de har en del att stå i i butiken, men vi som handlar via webbshoppen måste väl vara minst lika viktiga?

Krister

mer än ett år sedan

Bra priser och kvalité, stor fin butik. Kunnig personal och vänligt bemötande. Ringde till butiken, när vi hade svårt att hitta dit. De väntade och hade öppet längre när jag ringde en lördag och sa att vi skulle bli försenade.
Det blir helt klart fler resor till Dalarna.

Anonym användare

mer än ett år sedan

De gav mig felaktiga råd angående längden på patronläget i min hagelbössa och vilken ammunition jag skulle köpa. Kunde ha blivit farligt om jag inte fått bättre information från någon annan!

Jonathan

mer än ett år sedan

Jag är helnöjd med vårt besök på Staffans vapen i Duvnäs, Borlänge. En stor butik med massor av vapen, ammunition och tillbehör att välja på. Det var ett nöje att besöka butiken och vi fick bra service. Dessutom hade de bra priser och god kvalitet på grejerna. Mycket bra nu när jaktsäsongen börjat!

Playstation VR Game Channel

mer än ett år sedan

Märklig kille som har denna affär! Hade några simpla frågor om en begagnad pistol och fick otrevliga svar! En riktig översittare! Jag gillar inte säljare som smörar men att rent ut sagt vara otrevlig mot kunder är verkligen en märklig affärsmodell..

nöjd

mer än ett år sedan

Handlade på webben och skulle ha postförskott. När det kom var det inte postförskott men det var betalt sa de vid uthämtningen på postkontoret. Jaha tänkte inte mer på det och även på packsedeln stod det postförskott. Efter någon vecka kommer att kravbrev med påslag på 60 kronor (eller vad det nu var, kan ha varit mer). Hmm tänkte jag och kollade. Nä inte betalt. Betalade fakturan och mailade dem. Får ett svar att han skickat det vidare till "fakturaavdelningen". Veckorna gick inget svar. Skrev ett argt mail och då ringde de faktiskt. Nej, de hade inte gjort något fel. De tyckte det var onödigt med postförskott....Försökte verkligen förklara att det inte hade med saken att göra. Jag ville av principskäl inte betala extra för att de klantat sig. De förstod inte. Jag gav helt enkelt upp och kommer inte att handla där mer och rekommenderar inte någon annan att göra det heller.

andreas

mer än ett år sedan

kan inte rekomendera butiken. beter sig som en riktig översittare. hoppas web shoopen är bättre

Anders

mer än ett år sedan

Kände mig inte så välkommen.

Johan

mer än ett år sedan

Köpte en ny kombi (Finn) + kikarsikte 2008. Licensen till vapnet tog 3 mån att få pga sjukdom på polisen, så när jag skulle hämta vapnet så antog jag att allt skulle vara fixat men kikarsiktet var inte monterat och inte ens i affären. Eftersom jag har ca 4 mil enkel resa så ville jag få resan i rabatt när jag skulle komma tillbaka och få det monterat men tydligen var det för mycket begärt, fick siktet på posten 1 mån senare. Nu 2010 skulle jag köpa ett kikarsiktesfäste till en kikare jag fått i present, fästet skulle jag få köpa men inte grovinsällningen pga "mycket skit på marknaden", ok det kan jag köpa men inte det otroligt dåliga bemötande man fick. Samma skitservice man fick första gången fick jag även nu sist. Kommer aldrig att sätta min fot i denna affär igen, total respektlöshet. Kommer inte att rekommendera denna skitaffär till någon av mina bekanta.

Möjliga telefonnummerformat

024323050402-432 305 04024-323 05 040243-23 05 04024-3230504