Se på karta
Västra torggatan 1165225 Karlstad

Personligt ombud Värmland. Vi erbjuder vård, stöd och service!Välkomna att kontakta oss för vidare information.

Storängsallén 2061432 Söderköping
Järnvägsgatan 689139 Örnsköldsvik
Södra Åsgatan 30B81630 Ockelbo

Bo i Ockelbo #nl#-ett riktigt smultronställe

Storgatan 157432 Vetlanda

Älskade Vetlanda.En dag, en vecka - eller för livet.Här möts du av den vänliga atmosfären.Skön småstad och magisk landsbygd. Shoppingcentrum på Höglandet med närhet till alla attraktioner och större städer i regionen.Bli inspirerad!

Fabriksgatan 2159333 Västervik

Västerviks kommun styrs av politiker. Vi väljer kommunfullmäktige var fjärde år. De valda politikerna i fullmäktige utser ledamöter till kommunens styrelser och nämnder. Till de flesta styrelser och nämnder hör en förvaltning eller ett bolag. I förvaltningar och bolag är kommunens personal anställda.

Järnvägsgatan 826132 Landskrona

Yrkeshögskolan Landskrona skapar moderna yrkesutbildningar som riktar sig mot ett arbetsliv i framtiden. Hos oss möter du personal och utbildare med hög kompetens och erfarenhet från näringslivet. På skolan råder en kreativ miljö som bygger på studerandeinflytande och trivsel. Utbildningarna bedrivs i nyrenoverade lokaler i centrala Landskrona. Landskrona ligger strategiskt mitt på den skånska västkusten, bara ett stenkast från Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn med täta kommunikationer.

Hammarby Fabriksväg 2512030 Stockholm

Brottsofferjouren är en politiskt och religiöst obunden ideell organisation som ger stöd till brottsoffer, vittnen och anhöriga. Brottsutsatta kan vara anonyma i kontakten med oss, stödet är kostnadsfritt, vi har tystnadslöfte och ingen polisanmälan krävs.

Storgatan 4291732 Dorotea

KRAAPOHKEN TJIELTE

Storgatan 1393331 Arvidsjaur

In Swedish Lappland

Järnvägsgatan 2279530 Rättvik

Vi är en ideell organisation som ger stöd till brottsdrabbade, vittnen och anhöriga. Du kan vara anonyma i kontakten med oss, stödet är kostnadsfritt, vi har tystnadslöfte och ingen polisanmälan krävs. Här får du prata med någon som lyssnar. Hos oss kan du bland annat få information om polisanmälan, rättsprocess och ersättningsfrågor, stöd vid eventuell rättegång, stöd i kontakt med myndigheter och försäkringsbolag. Det spelar ingen roll vem du är eller vilket brott du har utsatts för.

Södra Kyrkogatan 457531 Eksjö

Välkommen till Eksjö - med hela Småland runt knuten

Kvarngatan 238332 Mönsterås

Här får drömmar liv