Se på karta
Elkraftsgatan 1119560 Arlandastad

Vi är specialist på områdesskydd.Vi levererar/monterar allt från villastängsel till komplexa lösningar för stora industrier.

Idrottsvägen 457168 Malmbäck

Vi monterar och säljer stängsel, grindar och stängsellarm. Vi erbjuder totallösningar inom stängsel och områdesskydd. Bland våra kunder finns såväl industrier som kommuner i södra Sverige. Snabb service gällande reparation och underhåll av stängsel. Välkommen!

Stängsel, stängselnät Sökord

Lindbergs Stängselmontage skyddar både slott och koja. Vi skräddarsyr helt för era behov.

Ingenjörsgatan 627539 Sjöbo

5 (1)

Stängselmontering och lagning till privatpersoner, företag och myndigheter. Försäljning stängselmaterial.

Kilowattvägen 1213644 Handen

3.7 (10)

Om Skandinaviska Områdesskydd Vi är ett av Sveriges större företag inom områdesskydd, och vi levererar material och montage för stora och små projekt i hela Sverige. Dessutom erbjuder vi våra kunder ett stort utbud av produkter med hög kvalitet genom Stängselbutiken. Affärsidé Vi på Skandinaviska Områdesskydd har lång erfarenhet av områdesskydd. Vi levererar material och erbjuder montage i hela Sverige. Vår affärsidé innebär att vara en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet och samtidigt erbjuda kompetent och effektiv montagehjälp. Vi säljer och monterar bland annat dessa produkter: Stängsel, Staket, Grindar, Bommar, Smidesstaket, Smidesräcken, Glasräcken, Bullerskydd, Bullerplank, Grindmotorer, Automatik, Pollare, Skjutgrindar, Hundgårdar mm

Albybergsringen 11613769 Österhaninge

Din leverantör och montör av säkerhetsprodukter för industri- och villamarknaden.Arbetar i hela Uppland och Stockholms region.

Stängsel, stängselnät Sökord

Din oberoende leverantör & montör av säkerhetsprodukter för industri & villamarknaden i Stockholm och Uppland

Fotögatan 541474 Göteborg

Välkommen till GBG Stängsel & Smides AB. Vi erbjuder bland annat reparationer av uppklippta & påkörda stängsel & grindar. Montering av stängsel & grindar för villor och industri. Smidestillverkning, montering och reparationer. Vi strävar efter att hålla hög kvalitet på våra arbeten.

Stängsel, stängselnät Sökord

Inom stängselområdet arbetar vi bl.a. med tillverkning, montering samt reparation av stängsel och grindar för villor och industrier.

Spannmålsgatan 1526776 Ekeby

Vi säljer, levererar och monterar allt från nätstängsel, panelstängsel och palissader till manuella och motoriserade grindar, vägbommar och elstängsellarm i södra Sverige. Vi kommer gärna ut och tittar så att ni kan få ett korrekt kostnadsförslag. Välkommen att ta kontakt!

Verkstadsgatan 1626739 Bjuv

På Norrlövs Stängsel lägger vi stor vikt på att möta kundens förväntningar så att du ska bli nöjd. Vi har många års erfarenhet i branschen och utför allt ifrån reparationer av befintligt stängsel till nymontage med ett brett utbud. Nätstängsel, paneler, palissader, grindar, motordrivna slaggrindar och skjutgrindar, staketlarm m.m.

Stigtomtsvägen 446179 Upphärad

Välkommen till Trollhättans Stängsel Entrepenad!Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster.

Stängsel, stängselnät Sökord

Vi vänder oss både till företag och privata personer. Ring för mer information.

Östra Vramsvägen 429832 Tollarp

StaketLarm Sverige AB är specialister på områdesskydd. Vi levererar och monterar det mesta inom områdesskydd såsom stängsel, grindar och olika typer av områdeslarmsystem. Vi erbjuder även service och underhåll.

Ringbomsvägen 1685591 Sundsvall

Vi gräver, lastar och transporterar åt dig! Vi utför allt inom branschen förekommande mark- och anläggningsarbeten samt transporter. Vi har ett brett utbud av hjul- och bandgrävmaskiner, lastmaskiner, dumprar, trailrar, lastbilar och containrar. Välkommen att kontakta oss.

Nygårdsvägen 1646371 Lödöse

Nygårds stängsel Göteborg, Vi är din naturliga samarbetspatner när det gäller stängselmontage Göteborg med omnejd. Våra stängselmontörer har hög kompetens och att vi har varit i stängsel branchen i dryga 25 år gör att du som kund alltid får det du förväntar dig när du anlitar oss för jobb med stängsel i göteborg med omnejd. När det gäller stängsel i Göteborg är det vi på Nygårds Stängsel & Smide AB som gäller. Varmt välkomna!

Hedvigsdalsvägen 10627178 Löderup

Säkerhetsstängsel AB är en ledande aktör inom områdesskydd med huvudkontor i Helsingborg. Vi består av ett sammansvetsat team med mångårig erfarenhet inom branschen och har egen tillverkning och montering av industristängsel, villastängsel, palissader, paneler, grindar, skjutgrindar, bommar, passagesystem, stängsellarm, automatisering och en mängd andra speciallösningar efter kundens önskemål.

Fordonsvägen 955302 Jönköping

FT Vätterbygden AB är ett väletablerat företag med verksamhet i Jönköpingsregionen. Vår kompetens ligger inom mark och anläggning där vi erbjuder entreprenader eller är din extra resurs.

Kodevägen 19B44260 Kode

Vi är verksamma inom stängsel och stängselnät. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Bäcksins väg 442438 Agnesberg

Vi är ett litet företag men på vårt specialområde stängsel och Grindar har vi det stora företagets resurser.Beträffande stängsel lagerför vi de flesta typer av nät, stolpar och tillbehör för omgående leverans.Vad gäller Grindar har vi lagt upp ett mycket brett och omfattande program.

Kustvägen 25026175 Asmundtorp

5 (1)

Cami Gruppen AB har sitt ursprung i Cami Stängsel som grundades år 2000 med huvudverksamhet inom områdesskydd. Företaget har sedan dess expanderat och för att stärka vår roll på marknaden förvärvades, år 2010, Port & Passageteknik AB som med 20 års branscherfarenhet kompletterade vårt erbjudande inom motorer och automatik.

Norra oskarsgatan 10757739 Hultsfred

Lundhs Produktion AB är ett familjeföretag i 3:e generationen och grundades redan 1966. Vi är idag ett av Sveriges ledande företag när det gäller hundkojor och hundgårdar. Vi har även en mängd tillbehör såsom ingångsluckor, värmeelement och eluppvärmda vattenskålar, allt för att människans bästa vän skall ha det så bra som möjligt.

Masthamnsgatan 541329 Göteborg

Industrinät Nordiska Nätlösningar erbjuder fallskydd för människor egendom av avgräsningar. Vi arbetar med skyddsnät, okrossbart glas, räcken och installationer av samtliga lösningar. Främst i storstädsregionerna men vi har även partners som täcker hela Sverige. Vår installationstillbehör är väl anpassade till våra lösningar och paketeras normalt tillsammans med våra produkter. Vi har beskrivningar samt erbjuder fri konsultaion kring våra lösningar.

Slätthultsvägen 447431 Ellös

5 (2)

Orust Stängsel AB är ett litet företag med lång erfarenhetmed huvudsäte på de den stora ön i väster.

Maskingatan 1370286 Örebro

5 (1)

Örebro stängsel AB är ett företag som monterar villa och industristängsel samt manuella och motoriserade grindar i alla slag.Vi gjuter stängselstolparna med betong för maximal stadighet, styrka och livslängd.

Krossgatan 2228145 Hässleholm

5 (1)

TransNaval har ett brett utbud av allt inom stängsel och områdeskydd för villa, industri och lantbruk. Vi arbetar alltid med kvalitetsprodukter till rätt pris!

Lantmannagatan 59G21448 Malmö

Malmö Järncenter är ett företag inom järnhandeln, som bla säljer ljuskällor,vvs,säckar,beslag,redskap. #nl#Med inriktning till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. #nl#Vi säljer även stängsel och grindar. #nl#Då vi har egna montörer kan vi även erbjuda montering av stängsel/grindar.

Fredriksbergsgatan 157392 Tranås

MiTek Industries AB tillsammans med vårt systerföretag, Construction Software Center Europa AB (CSCE AB) erbjuder ett komplett system för takkonstruktioner i trä till husfabrikanter och takstolsindustrin i Norden. Vårt produktutbud består bland annat av spikplåtar, byggbeslag och programvara för takstolsberäkning.