Om Städpulsen

Vi utför all slags städning med god kvalitet och garantier.All städning utförs enligt Svanens kvalitetskriterier.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Städpulsen Städfirma, Sollentuna - 1
  • Städpulsen Städfirma, Sollentuna - 2
  • Städpulsen Städfirma, Sollentuna - 3

Städpulsen, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStädpulsen AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.08.2007
Org.nr:5567354799
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

Kimmo Sakari VihtariVerkställande direktör
Kimmo Sakari VihtariLedamot
Kari Matti Eemeli VihtariSuppleant
Pirkko Liisa Sofia VihtariSuppleant
Ulf Thomas JerndalRevisor

Omdömen om Städpulsen

Alissa Fatehi

mer än ett år sedan

VARNING! De har förstört både mitt badrum och min mammas. De använder så starka medel att ytskiktet på badrumsgolv och i toalett blir rosa och går inte att få bort. Jag hade precis renoverat badrummet med dyrt keramikmaterial. Min mamma har våtrumsmatta, den blev vitfläckig av deras städmaterial. Har skickat bilder på skadorna de orsakat. De avfärdade mitt ärende med ett enkelt svar: "Vi ser inte att det kan ha varit vi som orsakat detta".

Peter Johansson

mer än ett år sedan

Vi har använt oss av Städpulsen i cirka ett år nu, kontinuerligt. Vi är MKT nöjda med det utförda arbetet som erbjudits! De få gånger vi haft feedbackande dialoger har det ALLTID hanterats mycket professionellt, snabbt och med bra resultat.

Städpulsen är ett företag vi verkligen kan rekommendera och det känns rakt igenom genuint, seriöst och förtroendeingivande på alla sätt & vis.

Tack för all hjälp hittills!

Mai Greitz

mer än ett år sedan

Vi valde Städpulsen för att de har kollektivavtal och använder miljövänliga produkter. Vi är väldigt nöjda eftersom städningen alltid är perfekt och personalen är mycket trevlig! Att komma till jobbet dagen efter Städpulsen varit där är en fröjd.

Hans Persson

mer än ett år sedan

Det började väldigt bra för några år sedan.
Vi hade samma person som städade hos oss och vi var alltid nöjda.
Några få gånger var det en vikarie, men nivån var då också hög.

I år har tyvärr kvaliteten sjunkit.
Vi har tappat räkningen på hur många olika som varit här, det har bytts av olika anledningar.
Kvaliteten har varit varierande. Sista städningen för 2016 får vi nog tyvärr konstatera att detta är årets bottennapp.
Långt ifrån ”den höga och jämna puls” som ska känneteckna Städpulsen.
Återkommande, ja
Jämn kvalitet, nej, tyvärr

Meliha Kulenovic

mer än ett år sedan

Jag harr beställt storstädning från Städpulsen och är supernöjd med deras tjänster! Rekommenderar gärna!

Hassan El-Saghir

mer än ett år sedan

Det som var bra med Städpulsen var att de kunde hjälpa mig med kort varsel. Annars var de inte mycket att hänga i granen.

Jag hade en liten 1a på 35 kvm. I den lilla 1an fanns 1 normalstort fönster. I och med att Städpulsen på sin faktura specificerar vad de tar betalt för kunde jag enkelt utläsa hur lång tid det tog för dem att rengöra detta enda fönstret. Vad tror ni? 15 minuter? 30 minuter? 40? Nej - 1 timme. Det tog alltså för en yrkesstädare 1 hel timme att putsa 1 fönster. Inte i min vildaste fantasi kan jag föreställa mig hur det kan ta 1 timme. Jag bestred detta till damen som skickade fakturan men fick bara ett svar tillbaka: "Det känns inte bra att du kommer med klagomål för att få en kompensation."

Min faktura landade på saftiga 2 132 kr - inklusive rot-avdrag. Andra jämförbara firmor beräknade priset till ca. 1 200-1 500 kr (flyttstäd). Iom att jag betalat top dollar kanske jag i alla fall fick en riktigt ren lägenhet. Nja. När de hade gått efter vår gemensamma koll så kom jag på en sak - gjorde de under kylskåpet? Mitt kylskåp står separat, det är inte inbyggt. Det är ett sånt där man tydligt ser att det står separat. Jag flyttade på det - och där var det väldigt ostädat. Man kan absolut hävda att jag gjorde fel som inte kollade det när de var på plats. Men det argumentet håller inte, annars kan det appliceras på hela flyttstädning. I en flyttstädning ska man städa HELA lägenheten. Städpulsen AB levererade inte.

Svar från företaget

Hej Hassan mitt svar det samma .
Det känns inte bra att du kommer med klagomål för att få en kompensation."
då har jag förklarat att det är mini debitering på 1,5 timme när det gäller fönsterputsning via telefonsamtal, samt vårt medarbetare som väntade på att jag ringar dig ANG fönster nycklar som du har glömt att lämna till oss. så han fick gå runt huset för att putsa på utsidan.

Jonas Falk

mer än ett år sedan

Har alltid vart klockrent städat när vi kommit hem.

Efter hembesöket så valde vi städning varannan vecka och det var miljötänket som gjorde att vi valde just städpulsen. En bonus är att det är fritt fram att använda matrialet som finns och det fylls på efter hand, stort + för det.

Om man skulle behöva byta sin dag, ja om det krockar med saker utan så är bara att maila och fråga och det är som sagt sällan problem. Alltid snabba svar tillbaka.

Bra support, bra service och mycket bra städat!

Linda Åström

mer än ett år sedan

Onsdagar är en av mina favoritdagar att komma hem från arbetet. Huset är skinande rent och det doftar gott efter det att Städpulsen varit där. Blir alltid trevligt bemött, enkelt att lägga till tjänster och företaget har ett bra miljötänk. Finns inget att anmärka på och jag kan verkligen rekommendera detta företag.

Christian

mer än ett år sedan

Mycket trevligt mottagande och seriös planering. Bra med miljömedvetenheten och städningen går snabbt, smidigt och blir bra. Jag har även kunnat addera andra tjänster snabbt och smidigt med bra resultat.

jonas

mer än ett år sedan

gjorde städpulsen ett fantastiskt fint jobb med storstäd hemma hos mig. Det känns alltid som ett nytt hus när de varit här. Värt varenda krona, de är mycket samvetsgranna.

JR

mer än ett år sedan

Fantastiskt bra! Från första kontakt till nu två måndare senare. 100% bra, finns inget att klaga på.

Stadsbon

mer än ett år sedan

Det var 2 år sen jag anlitade detta bolag tidigare.
Nu så var det dax igen:-)Jag säger det IGEN:-)
Tusen TACK ROBERT att du igen räddade mig att få hjälp med min städning.Utan DIG och DIN trevliga personal hade jag inte fått en trevlig JUL om jag skulle städa själv.Så ni som läser detta:ANLITA detta otroligt trevliga BOLAG.Synn bara att det bara finns 5 solar,JAG hade gett ännu fler.TACK TACK!!!!!!!

Vallentuna-bo

mer än ett år sedan

Trevliga, duktiga och omtänksamma med personal som verkar trivas med det de gör med och med Städpulsen som arbetsgivare. Det som tog två av deras städlag att klara av på två dagar hade tagit mig två veckor på egen hand. Personlig service där man känner sig viktig som kund.och framför allt snabb! Samma dag jag ringde kom någon och tittade och gav prisförslag och dagen efter var de där och städade.
Enda nackdelen var att jobbet tog lite längre tid än beräknat och att företaget måste hyra in (=extra kostnad) viss utrustning (mattvätt). Några små missar i städningen som jag tror hade kunnat avhjälpas med lite mer tid.
Allt som allt ett högt betyg för en firma som värnar om sina anställda och sina kunder.

at

mer än ett år sedan

Städar mycket efektivt och bra. Känns seriöst att anlita denna städfirma. finns det någon nackdel är det att man inte kan nå dem mobilt. Enligt katalogen och på hemsidan finns ingen upplysning om mobilnummer. Mvh at

Sigurbjörg Sæunn Guðmundsdóttir

mer än ett år sedan

Som 3 barnsmamma insåg jag att jag behövde hjälp med hemmet. Städpulsen har hjälpt oss nu i 3 år och vi är värkligen nöjda.

Det väger mycket för oss at deras personal har jobbat länge och trivs bra.

Jag kan rekomendera Städpulsen til alla som behöver hjälp med städningen av hemmet.

Peter Johansson

mer än ett år sedan

Vi har använt oss av Städpulsen i cirka ett år nu, kontinuerligt. Vi är MKT nöjda med det utförda arbetet som erbjudits! De få gånger vi haft feedbackande dialoger har det ALLTID hanterats mycket professionellt, snabbt och med bra resultat.

Städpulsen är ett företag vi verkligen kan rekommendera och det känns rakt igenom genuint, seriöst och förtroendeingivande på alla sätt & vis.

Tack för all hjälp hittills!

Hans Persson

mer än ett år sedan

Har anlitat Städpulsen flera år men nu har vi sagt upp avtalet. Under 2016 sjönk kvaliteten och det byttes person oräkneliga gånger. Detta åtgärdades med ny fast person och en inspektion första städtillfället 2017. En (1 !) dag innan tredje tillfället fick vi meddelande om vikarie och att ny person skulle tilldelas oss igen......

Anonym användare

mer än ett år sedan

Anlitade dem för att lägga golv i lägenhet. Från offert till färdigt jobb tog 4 dagar! Riktigt bra och noggranna, uppdatering ständigt om vad som händer gjorde att jag som kund kände mig trygg. Rekommenderas varmt!

Marianne Mogaied

mer än ett år sedan

Har anlitat Städpulsen för fönsterputs ett par år nu och är mycket nöjd med deras tjänster! Städpulsen är alltid proffsiga i bemötandet, arbetet samt gällande alla önskemål man har. Inget att anmärka på gällande fakturering heller. Rekommenderar gärna Städpulsen till alla människor som är i behov av fönsterputs!

Hans Persson

mer än ett år sedan

Vi började med hemstädning för drygt ett halvår sedan. Efter lite research så föll valet på Städpulsen och det har vi aldrig ångrat. Vi har städning varannan vecka och vi är supernöjda. Alltid mycket bra resultat av städningen, ordning och reda på admin (kontrakt, betalning etc), samma person varje gång mm.
Rekommenderas !

Jan Lindqvist

mer än ett år sedan

Mycket trevligt bemötande både över telefon och med de personer som utförde jobbet i min lägenhet. Jag rekommenderar verkligen företaget.

Marko Hynninen

mer än ett år sedan

Har haft glädjen att ha städpulsen som städat hos oss. Dom är noggranna, duktiga, snabba utan att det drar ner på kvalitén. Förutom det så är dom hjälpsamma och väldigt trevliga

!!!!

mer än ett år sedan

Mycket trevligt bemötande i telefon.
Fick städat på min salong och det kändes efteråt att den var helt omgjord!!!
Sedan gjordes det en revolutionerande städomgång hemma och det var helt fantastiskt!
Tveka absolut inte att välja detta seriösa företag med alla försäkringar som ingår...
Det tog några `städföretag´emellan ,men nu har vi hittat `HEM´!
Tack så mycket från en nöjd familj i sollentuna:))

Amalia

mer än ett år sedan

Kommer i tid och huset är alltid så städat och fint när vi kommer hem från jobbet proffsiga och de kör med miljövänliga produkter. Doftar gott och allt glänser. Vi vill verkligen rekommendera Städpulsen.

A.Bogren

mer än ett år sedan

Vi har varit kunder hos Städpulsen i närmare 2 år nu, och allt har fungerat jättebra hela tiden. P.g.a. viss personalomsättning och att helgdagar infallit på ordinarie städdagar har det varit flera olika städare hos oss under dessa två år. Men vem som än har kommit så har städningen hållit mycket hög standard. Utförd med proffsighet, kunskap och energi. Och samtliga har varit jättetrevliga. De önskemål jag framfört då och då har genast hörsammats, och man har varit tillmötesgående och flexibel vid semesterresor, renovering och dylikt.

Jag kan verkligen rekommendera Städpulsen. Jag skulle dra in på det mesta här i livet för att kunna fortsätta att anlita hjälp med städningen.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Kan verkligen rekommendera - Toppen städning!!!

ZU

mer än ett år sedan

Perfekt flyttstädning ,trevliga och kunniga personal .Rekomendera dom varmt.