Se på karta

städfirma stockholm 

gav 7374 företag inom detta område

Stockholms Städsystem AB

Munkforsplan 3312347 Farsta
logo

Kontakta Stockholms Städsystem när du behöver professionell företagsstädning i Stockholm. Vi erbjuder hög kvalitet på kontorsstädning, industristädning, labbstädning med mera i Stockholm. Vi städar åt företag som vill ha hög städkvalitet och ren omtanke. #nl# #nl# #nl#

June Express - Flyttar tryggt mellan städer

Skiffervägen 655303 Jönköping
logo

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Stockholm.

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

Handy Heroes AB

(5)

Artillerigatan 611451 Stockholm
logo

Handy Heroes AB är en städfirma i Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av städning, förbättring och underhållstjänster för hushåll och företagskunder i Stockholms län, som: hemstädning, flyttstädning och storstädning, fönsterputsning, kontorsstädning och butiksstädning, byggstädning och slutstädning. Våra specialiststädare använder endast miljövänliga rengöringsprodukter och utrustning för att förse dig med en makalös kundnöjdhetsgaranti.

Call4care AB

Verktygsvägen 1055302 Jönköping
logo

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Stockholm.

Call4Care är flyttfirma & städ tjänster som ger alltid lite extra service till kunder inom flytt och städ.Vi utför ett brett utbud av städtjänster, flyttstädning, Dödsbo städning, Dödsbo Tömning, Bortforsling av skräp, storstädning, visningsstädning, kontorsstädning och byggstädning över hela landet.

Gnistra Städ AB

(5)

Tegnérgatan 1211358 Stockholm
logo

Med Gnistra Städ får du en leveratör av kontorsstädning i Stockholm som håller högsta kvalitet och säkerhet i sin verksamhet.Medlemmar av Svenskt Näringsliv, Almega och medarbetare med kollektivavtal.All servicepersonal bär Service-ID. Digital nyckelhantering och paginerade nyckelringar med polisbrickor. Inloggning och utloggning via SMS med GPS koordinaterVi gör allt vi får göra för att hålla total kontroll på allt i verksamheten.

Söder OM Söder Kontor & Fastighetsservice AB

Konsumentvägen 1212530 Älvsjö
logo

Vår uppgift är att förenkla våra kunders vardag, genom att vara kundens helhetsleverantör. Många har idag flertal olika leverantörer för lokalvård, kaffeservice, kontorsvaror, fruktkorgar, entrémattor etc. Vi förenklar våra kunders vardag och erbjuder en helhetslösning.

Uniqa Floor Care AB

Hemvärnsvägen 314137 Huddinge
logo

Behöver du hjälp med ditt golv? Då har du kommit rätt. Vi utför det mesta inom golvvård. Kontakta oss för mer information.

Flyttbolaget i Stockholm AB

(4.86)

Nioörtsvägen 3612632 Hägersten
logo

Vi är ett familjeföretag med erfarenhet sedan 80-talet och hos oss kan du få hjälp med packning, bohag/privatflytt, kontorsflytt, flyttstädning och lokalvård mm.Vi prioriterar kvalité och hög service och alla kunder är lika viktiga för oss.Välkommen att ringa till oss eller besök vår hemsida för att lämna underlag för prisuppgift.

Mälarö Städservice AB

Nockeby torg 2116774 Bromma
logo

Allt inom hemstäd, flyttstäd, visningsstäd, byggstäd, och sanering i Ekerö, Bromma och hela Storstockholm. Vi utför städning både för privatpersoner och företag.

FlyttGiganten

(4.45)

Grimstagatan 7116257 Vällingby
logo

Flyttfirman FlyttGiganten i Stockholm erbjuder en trygg, välplanerad och professionell service. Vår långa erfarenhet har gett oss kunskap som garanterar er en säker, smidig och snabb flytt. Vi fokuserar oss främst på Stockholms län, men kan även ta uppdrag inom hela Sverige.

Optimal Trappstädning

(5)

Solkraftsvägen 2513570 Stockholm
logo

Vi är ett mindre familjeföretag från Stockholm som förser våra kunder med en personlig service av högsta standard! Vi bryr oss om varje kund precis som om de vore en del av vår familj.Optimal trappstädning har utfört trappstädning i 25 år och har med erfarenhet byggt upp ett fläckfritt städsystem. Vi utför trappstädning åt över 300 unika bostadsrättsföreningar, med olika behov och önskemål.

Hjälp Hemma

(2.95)

Årstaängsvägen 1711743 Stockholm
logo

Att komma hem till ett nystädat och väldoftande hem är en vardagslyx som allt fler unnar sig. Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals stockholmare att få vardagen att gå ihop genom att frigöra ovärderlig kvalitetstid.

Nylanders Trädfällning AB

(5)

Vretalundsvägen 3013756 Tungelsta
logo

Företaget arbetar med avancerad trädfällning, skogsaverkning samt stubbfräsning och bortforsling. Även höghöjdsarbeten. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Vardagsfrid AB

(4.8)

Sturegatan 33A17231 Sundbyberg
logo

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & VästeråsStädat med Rent samveteVardagsfrid skapar en bekymmersfri vardag genom städhjälp i Stockholm, Västerås och Uppsala.

RUT Service

Lyckselevägen 13416267 Vällingby
logo

RUT-Service i Sverige grundades 2012 och är idag en del av verksamheten (Bifirma) till SWEPO Group AB som är ett säkerhetsföretag inom säkerhetstjänster och säkerhetsteknik och som i sin tur har funnits på marknaden sedan 2004 vilket innebär att du kan känna dig trygg i valet av städföretag då vi ställer samma krav på våra lokalvårdare som på vår säkerhetspersonal.

Wonder Home AB

Fågelviksvägen 514553 Norsborg
logo

Vi erbjuder fri hemleverans inom närområdet och skickar varor även inom hela Sverige, Finland och Danmark mot en liten fraktkostnad. Besök gärna våran webbshop, www.wonderhome.se

Fina Rum AB

Bivägen 713971 Stavsnäs
logo

Välkommen till Fina Rum. Riktigt bra städning för företag och privatpersoner.

PSS Prima Städservice

Svartviksvägen 1916741 Bromma
logo

E.P.Service Group

Beata sparres gränd 1716555 Hässelby
logo

E.P. Service Group är en firma som erbjuder städtjänster till privatpersoner och företag.Kunden är alltid i fokus och tjänsterna anpassas efter kundens behov.

Sm Hus AB

Riala kyrkväg 1576113 Riala
logo

Välkommen till Sm Hus AB! Vi är ett fullserviceföretag med tjänster inom bygg & renovering, städtjänster & trädgårdstjänster. Vi tar oss an projekt i Stockholms län men utgår från Norrtälje. Du når oss via telefon och mail för att diskutera ert nästa byggprojekt eller för att underlätta er vardag genom städ & trädgårdstjänster.

Karavan Point Nordic AB

(3.4)

Fraktflygargatan 212830 Skarpnäck
logo

Karavan Point är en mångsidig leverantör utav städ- och flytttjänster och vi har skräddarsydda lösningar för både hem och företag. Allt för att ni ska kunna få en trivsammare miljö. Vi sätter alltid kundens behov och trygghet i fokus. Vår personal har lång erfarenhet av flyttstädning. Uppdragen utförs med största möjliga hänsyn till dig som kund.

Jaca Städ AB

Valhallagatan 576131 Norrtälje
logo

Vi erbjuder hemstäd, fönsterputs, flyttstäd och flera andra städtjänster. Kontakta oss!

Pleno AB

Tranvägen 6114172 Segeltorp
logo

Vi är ett gammalt familjeföretag och tanken var, då som nu, att skapa ett företag där man alltid arbetar nära kunden och tillgodoser deras behov. Vi och vår personal i företaget arbetar efter mottot att vi bryr oss om kunden och försöker alltid göra vårt bästa.

Städ & Flytt (SF) AB

Ymergatan 1319557 Märsta
logo

Vi ger dig det bästa. Städ & Flytt (SF) AB erbjuder flyttstädning, Hemstädning, Storstädning eller Visningsstädning i olika städer har alltid ett fast pris. Vi står för bra kvalitet och nöjd kund-garanti på våra städningar.

Alfa Stockholm

Stupvägen 4719142 Sollentuna
logo

Dedikerad till att göra underhållet av ditt hem till en lek, erbjuder Alfa Stockholm förstklassiga städ-, el- och målningstjänster till Stockholm och dess omgivningar. Vi arbetar hårt för att säkerställa att dina behov uppfylls med lätthet och effektivitet.