Se på karta

städfirma malmö 

gav 1118 företag inom detta område

Wiolettas Hushållsnära Tjänster AB

Duvhöksgatan 3D21558 Malmö
logo

Välkommen till en enklare vardag! Wiolettas Hushållsnära Tjänster AB är en ledande städfirma Malmö och omgivningar som erbjuder en mängd tjänster till både privatpersoner och företag. Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag. För bästa service börjar vi alltid med kostnadsfritt start möte för att anpassa veckostädningen efter dina behov.

KIA Kvalitetsstäd AB

Grimsbygatan 1421120 Malmö
logo

Företaget säljer och utför städning till privatpersoner, privata företag, stat, kommun och landsting.Arbetet utförs enligt överenskomna instruktioner så kunden i fråga alltid blir nöjd. Företagets policy är att sträva efter en bra miljö och att hålla hög kvalitet.

Möbelkillarna AB

(4.55)

Lommavägen 3923235 Arlöv
logo

Vi erbjuder flyttningar och tillhörande tjänster åt företag, myndigheter och privatpersoner som kräver ett prisvärt och professionellt utfört uppdrag.Oavsett om du vill ha hjälp med hela eller delar av din flyttning, så kan vi hjälpa dig med allt från planering, packning, montering, transport, städning och avveckling.Vi erbjuder även magasinering till bra priser...Tryggt, säkert och enkelt!Vi gör det enkelt att flytta...

June Express - Flyttar tryggt mellan städer

Skiffervägen 655303 Jönköping
logo

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Malmö.

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

Garanti-Städ i Lund AB

(5)

Propellervägen 1422478 Lund
logo

Företaget finns i Lund men välkomnar kunder från Malmö.

Vi är städföretaget som bryr oss och tar ansvar. Ansvar för kvalité, kund, medarbetare och miljö! Vi fokuserar på trappstädning, kontorsstädning samt golvvård. Vi hittar en helhetslösning tillsammans med er!

Poolarna Clean AB

Derbyvägen 421235 Malmö
logo

Varmt välkomna till Poolarna Clean, du som vill ha ett rent hus och ett rent samvete, grön städning och vill betala vitt

Perfekt Städ

(4.5)

Derbyvägen 421235 Malmö
logo

A&CO Perfekt Städ är ett väletablerat företag i städbranschen. Precis som vårt namn säger är vårt signum perfekt städning. I våra återkommande kundundersökningar kan vi glädja oss åt omdömen som: ”pålitliga, punktliga och flexibla”. Vi har funnits i cirka tio år och har nu fyrtiofem anställda.

Dygnet Runt Städ AB

Regnvattengatan 521223 Malmö
logo

Dygnet Runt Städ har bedrivit städverksamhet ända sedan 1988, alltid med kvalitet i fokus. Under alla dessa år har vi byggt upp en kunskapsbas som är svårslaget av konkurrenterna.Att med hjälp av rätt verktyg skapa en arbetsplats som är omtyckt och utvecklande har alltid varit viktigt för oss. Att få arbeta på Dygnet Runt Städ skall vara något man är stolt över och något som man trivs med.För oss är medarbetaren den absolut viktigaste resursen, och huvudingrediensen i vårt framgångsreceptet.

Encas Group

(5)

Reginavägen 7821363 Malmö
logo

Dags för flyttstädning? Då har ni kommit rätt. Låt oss veta så mycket så möjligt om er bostad som måste besiktas av andra där vi har städgaranti och ombokning omgående.

Sorgenfri Miljö & Allservice AB

Truedsgatan 1821567 Malmö

Johnssons's Städ AB

Box 62019 20062 Limhamn

iClean by Schön AB

(5)

Gyllerogatan 123351 Svedala
logo

Vi är städföretaget som fixar det du inte får tid till i din vardag. Vi erbjuder ett stort utbud av olika tjänster och har med all säkerhet en lösning som passar just dig eller ditt företag.

Städriket AB

(5)

Storkvägen 623941 Falsterbo
logo

Städriket har 15 års erfarenhet i branschen och vår personal är kompetent och uppskattad, något som tydligt visar sig i vår höga kundnöjdhet ✨ Vi arbetar med allt från hemstädning och flyttstädning till kontor - och företagsstädningar 🧹 Givetvis är alla våra medarbetare försäkrade och har avtalsenliga löner.

Atlantis Städ & Sanering i Malmö AB

(5)

Västra kattarpsvägen 8C21361 Malmö
logo

Atlantis Städ & Sanering är ett familjeföretag som grundades i Malmö år 1994. Huvudinriktningen var då industrisanering och specialstäd, ett område som vi behållit spetskompetens inom. Idag är vi ett heltäckande serviceföretag som erbjuder städ - och saneringstjänster av högsta kvalitet.

MENAIR AB

Terminalgatan 123539 Vellinge
logo

Vi erbjuder Euroclima luftbehandlingsaggregat av mycket hög kvalitet och till fördelaktiga priser för bl.a. simhallar. Aggregatutförande och funktion bygger på erfarenhet från 70-talet och fram till idag. Vi har dessutom dubbla plattvärmeväxlare motströmsväxlare samt regenerativ rotor, respektive värmeackumulatorer.

FastighetsTeamet AB

Gyllerogatan 123351 Svedala
logo

Vi erbjuder allt från yttre renhållning och trädgårdsskötsel till avancerad teknisk service och reparationsarbete på våra objekt.

Arrie Städ Och Konsult AB

Krusebergsvägen 152-423594 Vellinge
logo

Vill du anlita ett företag med välutbildad, engagerad personal. Vi hjälper till med all sort städning. Välkommen att kontakta oss!

Wash & Clean AB

Amiralsgatan 92A21437 Malmö
logo

Vi utför all slags fönsterputsning. 25 års erfarenhet i branschen. Välkomna att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

City Städtjänst

Företagsvägen 3023237 Arlöv
logo

Vi utför hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och byggstädning I hela Skåne efter dina behov! Låt proffs ta hand om städningen så att du hinner med allt annat. Vi kommer tillsammans med dig överens om vad som ska göras och hur du vill ha det gjort och anpassar sedan vår städning efter dina önskemål.

Halkbekämparna Syd AB

Hyllie boulevard 5321537 Malmö
logo

Halkbekämparna Syd inriktar sig enbart på snöröjning och halkbekämpning och är en av dom ledande bolagen inom branschen.

AKT Städ & Service

Serenadgatan 2121573 Malmö
logo

AKT Städ & Service är en bifirma i Malmö. Vi utför städning både för privatpersoner och företag. Vi har vuxit fram efter kundernas behov och vi kan erbjuda allt som har med städning att göra. Det finns många anledningar till att man anlitar en städfirma. Det kan vara att man vill ha sin butik ren och snygg när man har fullt upp med att ta hand om verksamheten, inte kan städa själv av olika anledningar eller helt enkelt vill ha tid över när man kommer hem efter jobbet. Det är då ställer vi upp och hjälper till! Vi ser fram emot att få bli din samarbetspartner och glöm inte som privatperson har du rätt till RUT-avdrag. Välkommen att kontakta oss, så tar vi hand om Din städning.

Dammvippa Städ AB

Kämpingevägen 28423691 Höllviken

Vi är det lilla företaget med den största tryggheten. Vi värdersätter er integritet och säkerställer att ni ska känna er trygga och säkra med vi som städar ert hus. Vi är en städfirma som ser till att ert hem eller företag blir kliniskt rent. Vi erbjuder hemstädning och företagsstädning framförallt men är flexibla med alla uppdrag. Vi är tillgängliga via telefon dygnet. Så om du också är trött på att städa och vill komma hem till ett kliniskt rent hem varje dag, tveka inte att höra av dig!

V&b Tjänster -allt Inom Städ och Bygg I Skåne AB

Kronetorpsgatan 58A21226 Malmö

Skåne Solution AB

Simrishamnsgatan 521423 Malmö

Suela AB

(5)

Järnvägsgatan 3321614 Limhamn