Se på karta
Grimsbygatan 1421120 Malmö

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Lund.

Företaget säljer och utför städning till privatpersoner, privata företag, stat, kommun och landsting.Arbetet utförs enligt överenskomna instruktioner så kunden i fråga alltid blir nöjd. Företagets policy är att sträva efter en bra miljö och att hålla hög kvalitet.

Propellervägen 1422478 Lund

5 (3)

Vi är städföretaget som bryr oss och tar ansvar. Ansvar för kvalité, kund, medarbetare och miljö! Vi fokuserar på trappstädning, kontorsstädning samt golvvård. Vi hittar en helhetslösning tillsammans med er!

Skiffervägen 655303 Jönköping

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Lund.

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

Derbyvägen 421235 Malmö

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Lund.

Varmt välkomna till Poolarna Clean, du som vill ha ett rent hus och ett rent samvete, grön städning och vill betala vitt

Derbyvägen 421235 Malmö

4.5 (24)

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Lund.

A&CO Perfekt Städ är ett väletablerat företag i städbranschen. Precis som vårt namn säger är vårt signum perfekt städning. I våra återkommande kundundersökningar kan vi glädja oss åt omdömen som: ”pålitliga, punktliga och flexibla”. Vi har funnits i cirka tio år och har nu fyrtiofem anställda.

Reginavägen 7821363 Malmö

5 (1)

Dags för flyttstädning? Då har ni kommit rätt. Låt oss veta så mycket så möjligt om er bostad som måste besiktas av andra där vi har städgaranti och ombokning omgående.

Tordmulevägen 3B22735 Lund

5 (1)

Vi har en flerårig och gedigen erfarenhet av flyttbranschen med vår huvudsakliga verksamhet i Malmö-Lund-Helsingborgsregionen. Du kan även beställa din flyttstädning av oss. Vi lånar ut flyttlådor gratis till våra kunder och lämnar rabatt till pensionärer.

Vikingavägen 6C22477 Lund

Upphämtning av alla sorter skräp och grova avfall.Dödsbo tömning , Garage röjning, RivningBoka enkelt på hemsidan.Collection of all types of rubbish and coarse waste.Estate emptying, Garage clearing, DemolitionBook easily on the website.

Sellerigatan 1222478 Lund

5 (3)

Städproffsen är ett allserviceföretag baserat i Kristianstad, hässleholm Sjöbo, Sölvesborg, men vi är verksamma i hela Södra Sverige. Det våra kunder uppskattar mest är vårt breda utbud av tjänster. Vi kan till exempel hjälpa er med allt från hushållsnära tjänster till att måla om huset eller sköta om er trädgård. Kontorsstäd och flyttstädning är också två uppskattade tjänster för att nämna några.

Höstagillesvägen 3222651 Lund

4 (4)

Välluvsvägen 425351 Påarp

4.94 (50)

Företaget finns i Påarp men välkomnar kunder från Lund.

Tillsammans innehar våra medarbetare mycket lång erfarenhet inom alla typer av fönsterputsning, traditionell, med renvatten eller från skylift. Vi har provat det mesta!Vi vill vara det självklara valet när Ni skall välja fönsterputsare. Vi är vänliga, noggranna och effektiva. Våra medarbetare tillåts ta stort personligt ansvar. Vi vill att alla våra kunder skall kunna användas som referenser!