Se på karta
Skiffervägen 655303 Jönköping

Trygg flyttfirma med bas i Jönköping med personlig serviceJune Express AB är familjeföretaget som erbjuder flyttjänster med trygghet och personlig service. Vi finns i Jönköping och samtransporterar flyttar över hela Sverige. Låt oss sköta din eller företagets flytt och transport på ett smidigt och säkert sätt. June Express är en allsidig flyttfirma med över 50 års erfarenhet inom flytt och magasinering.

Skiffervägen 655303 Jönköping

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

Ekeby 20157992 Högsby

4.5 (20)

Företaget finns i Högsby men välkomnar kunder från Kalmar.

Vi är ett litet företag, vilket vi tycker är en fördel, vi kan sätta kunden i centrum, lyssna på vad just du vill ha.

Södra vägen 5839245 Kalmar

3 (2)

Vi levererar kvalitativa och professionella IT-system samt relaterade IT-tjänster och IT-produkter.

Stallgärdsgatan 239366 Kalmar

Vi gör helst en kostnadsfri besiktning.Därefter är målet alltid att utföra alla typer av städningar åt privatpersoner såväl som åt mindre eller större företag, företagshotell och föreningar.

Lech Walesas gata 4439360 Kalmar

Behöver du hjälp med trädgården? Kanske har du ett träd som behöver beskäras? Eller behöver du hjälp med mindre reparationer i ditt hem? Du kanske behöver hjälp med städning? Då har du kommit rätt!Kenneths Trädgårds & Fastighetsservice i Kalmar utför alla jobb effektivt och till ett bra pris. Vare sig det gäller plattläggning, trädbeskärning, städning eller fastighetsskötsel – vi tar hand om dem på ett professionellt och snyggt sätt.

Mosekrog 24139365 Kalmar

5 (3)

En ren fasad och ett smutsfritt tak ser inte bara snyggt ut, utan det minskar risken för fukt och rötskador. Vilket i längden kan leda till försämrad isolering och höjda energikostnader. För att undvika detta kan du höra av dig till oss på Tak & Fasadtvätt Kalmar AB. Vi tvättar, vårdar och underhåller tak och fasader i hela Kalmar län. På vintern kan vi även erbjuda effektiv både snöskottning och snöborttagning av tak. Varför byta tak när man kan tvätta och måla för 1/7 av priset!

Lech Walesas gata 4439360 Kalmar

Vi utför professionell sanering för privatpersoner och företag!

Törnlycke 12038550 Söderåkra

Företaget finns i Söderåkra men välkomnar kunder från Kalmar.

Välkommen till BL Industri & Privatstäd AB. Byggstäd, företagsstäd eller privatstäd i Kalmar. Vi är det självklara valet när du behöver ett allserviceföretag. Vi anpassar oss efter era behov om det så gäller städning till privatpersoner eller på en byggarbetsplats. Kanske driver du ett företag och behöver en vaktmästare? eller någon som driver restaurangen i din byggnad? Kontakta BL Industri & Privatstäd så hjälper vi er, vi finns i Torsås kommun men är aktiva i hela Kalmar län.

Jutarnas Väg 1438245 Nybro

Företaget finns i Nybro men välkomnar kunder från Kalmar.

Vi utför allt inom städ och fönsterputsning i bland annat Kalmar och Nybro. Kontakta oss idag för prisuppgift och bokning.

Två systrars väg 9A39357 Kalmar
Pilsmålavägen 238893 Ljungbyholm

4.38 (8)

Körsvensvägen 638893 Ljungbyholm