Se på karta
Skiffervägen 655303 Jönköping

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Helsingborg.

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

Grönkullagatan 5B25457 Helsingborg

Vi har en flerårig och gedigen erfarenhet av flyttbranschen med vår huvudsakliga verksamhet i Malmö/Lund-Helsingborgsregionen. Du kan även beställa din flyttstädning av oss. Vi lånar ut flyttlådor gratis till våra kunder och lämnar rabatt till pensionärer.

Östanvindsgatan 3425475 Ödåkra

3 (2)

Ditt personliga städbolag i Helsingborg. 1OO% service och nöjda kunder vårt mål på Larssons! Vill ni bli ännu en av våra nöjda kunder så kommer vi och lämnar en offert.

Filbornavägen 3725276 Helsingborg

Ett städföretag med flyttstädning som specialitet. Vi på Helsingborgs Flyttstäd utför olika sorters städningar och erbjuder andra städtjänster också men det är just flyttstädning som är vår specialitet och det är också inom det område vi har flest kunder. Vi fortsätter att växa och vår kundkrets blir allt större, något som är en garanti för dig som kund. Anlitar du oss kan du vara säker på att din flyttstädning utförs av en städfirma med hög kvalitet.

Erik dahlbergs gata 8B25438 Helsingborg

M Dasilva Städ är ett familjeföretag som utför städning till såväl företag som privatpersoner.För oss är det viktigt att alltid sträva efter att ha en god kontakt med dig som kund vilket också avspeglar sig i sättet vi arbetar på.Pålitlighet och noggrannhet är våra ledord och vårt mål är att du som kund ska bli nöjd!

Rönhultsvägen 5926294 Ängelholm

Vi på Elsas Städ utför all typ av städning – vare sig det är i hemmet, i butiken eller på kontoret! Dessutom erbjuder vi enklare trädgårdsarbete såsom beskärning av träd och buskar, ogräsrensning och gräsklippning. Vårt måtto är att vara flexibla och pålitliga samt framför allt, att tillhandahålla en renare och trivsammare miljö för våra kunder. Välkommen en att kontakta oss för en skräddarsydd städ- och trädgårdsservice!

Drottninggatan 76A25221 Helsingborg

Var sig du ska ta studenten, gifta dig, festa eller gå på Nobelmiddag så kan du vara säker på att vi hittar något som passar just dig hos oss. Undrar du över etiketten? Osäker över dresscoden? Kom till oss, så förbereder vi dig med såväl klädsel som på etiketten. Ska du damma av din gamla frack eller vill du få bort fläckar från din bröllopsklänning? Vi har även lång erfarenhet inom kemtvätt och skrädderi som garanterar bästa resultat för just ditt högtidsplagg. Vi bryr oss om er!

Karbingatan 3025467 Helsingborg

5 (1)

Städax Fönsterputs utför i första hand fönsterputsning men även golvvård och rulltrappsrengöring åt såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner i södra Sverige.Vi har gjort oss kända för främst tre saker: den första är att vi satsar stenhårt på vårt miljöarbete och att vi använder oss av miljövänliga produkter samt vårt Eco-Cleaning-system som medger kemikaliefri fasad- och fönstertvätt.

Varmt välkommen till BRA FLYTTHos oss får du hjälp med allt rörande flyttningar. Vi ger dig en bra flyttning. Tveka inte att kontakta oss, vi svarar direkt på dina frågor. Service är viktigt för oss. BRA Flytt - Vi är vad vi heter

Välluvsvägen 425351 Påarp

4.94 (50)

Tillsammans innehar våra medarbetare mycket lång erfarenhet inom alla typer av fönsterputsning, traditionell, med renvatten eller från skylift. Vi har provat det mesta!Vi vill vara det självklara valet när Ni skall välja fönsterputsare. Vi är vänliga, noggranna och effektiva. Våra medarbetare tillåts ta stort personligt ansvar. Vi vill att alla våra kunder skall kunna användas som referenser!

Albrogatan 2A25231 Helsingborg

Glimmer-Skimmer erbjuder professionella städtjänster i Helsingborg med omnejd. Vår passion är att ge ditt hem eller företag den glans det förtjänar genom noggrannhet, pålitlighet och exceptionell service. Vi erbjuder professionell städning hos företag och privatpersoner för att förbättra arbetsmiljö och omgivning Vårt mål med lokalvård är att tillåta andra fokusera på sina egna mål, genom att sköta städningen.

Volontärsgatan 8C25455 Helsingborg

5 (4)

Hantverkaregatan 825226 Helsingborg
Lägervägen 29A25420 Helsingborg