Se på karta
Lorensbergsgatan 841136 Göteborg

GÖAB Fönsterputs i Göteborg utför miljövänlig fönsterputs i hela Storgöteborg med omnejd och vi har kunder i bland annat Kungälv, Kungsbacka, Lerum och Mölnlycke. Vill du att vi ska komma till dig? Inga problem! Kontakta oss för en fri offert. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag. Som privatperson kan du dessutom utnyttja RUT-avdraget, som ger dig 50% avdrag på priset. Fönsterputs är ett hantverk och vi utför fönsterputsning för företag och fönsterputsning för privatpersoner.

Processvägen 8A43533 Mölnlycke

Välkommen till Scota ABVi håller välstädat på arbetsplatser och hjälper privatpersoner att hålla sitt hem rent och fräsht. Scota skall du anlita för vi hjälper dig att frigöra mer av din tid som kan användas till andra prioteringar.Scota är ett städföretag som startades 2009 av Anna Massot.Hörnstenar i vår verksamhet är service och pålitlighet. Genom engagerad och kompetent personal, uppfattas Scota som en trygg samarbets-partner.

Skiffervägen 655303 Jönköping

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Göteborg.

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

Södra Långebergsgatan 2843632 Askim

4.17 (42)

Vi är en av Västsveriges och Göteborgs största och äldsta flyttfirmor med anor sedan 1946. Med moderna fordon från 12 till 60 m3 och erfaren personal löser vi de flesta uppdrag snabbt och effektivt. Vi erbjuder alla inom flyttbranschen förekommande tjänster till både privatpersoner och företag.Vi är auktoriserade av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund, har kollektivavtal, yrkestrafiktillstånd och ansvarsförsäkring. Vi följer Bohag 2010, Kontor 2003 och Alltrans 2007.

Åbyvägen 943162 Mölndal

GÖAB Fönsterputs utför miljövänlig fönsterputs i Göteborg med omnejd och vi har kunder ibland annat Kungälv, Kungsbacka, Lerum och Mölnlycke. Vill du att vi ska komma till dig? Inga problem! Kontakta oss för en fri offert. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag. Som privatperson kan du dessutom utnyttja RUT-avdraget, som ger dig 50% avdrag på priset.

Ringögatan 241707 Göteborg

Vi är en städfirma i Göteborg som erbjuder bra billig städning till både företag och privatpersoner. Vi utför flera olika tjänster inom städ, så som flyttstädning, storstädning, kontorsstädning, trappstädning och fönsterputsning. Vi på konkurrenskraftiga priser inom städtjänster.

Ögärdesvägen 19C43330 Partille

Vi är ett serviceföretag inom fastighetsrelaterade tjänster.

Helgdagsgatan 1441542 Göteborg

En erfaren och professionell städfirma i Göteborg, Kungsbacka, Mölndal & Kungälv med omnejd.

Danska backen 546371 Lödöse

Företaget finns i Lödöse men välkomnar kunder från Göteborg.

Team Städservice erbjuder en komplett lokalvårdslösning till dig som kund oavsett om du har en butikslokal, industrilokal, kontorslokal eller behöver hjälp med hemstädning.Våra kunder är både privatpersoner och företag inom skiftande branscher och storlekar. Att arbeta långsiktigt är viktigt och några av våra kunder har varit med oss sedan starten 1987!Varmt välkommen till oss på Team Städservice!

Milpålegatan 341264 Göteborg

Renahus är ett familjeägt städbolag i Göteborg med omnejd.Vårt största mål är att göra våra kunders vardag lite enklare genom att erbjuda attraktiva städtjänster för företag och för privatpersoner till rimliga priser.Alla städningar utförs med kvalitet och självklart en garanti så att du som kund känner dig trygg med ditt val.Vad säger våra kunder? https://www.reco.se/renahus-i-goteborg-abHör av dig till oss för en kostnadsfri offert!Välkommen till oss ❤

Södra Långebergsgatan 2043632 Askim

Sisjön Städservice AB är ett komplett städföretag med fokus på kund, kvalitet, medarbetare och miljö.Vi tillhandahåller professionella städtjänster för både hem och företag. Vi erbjuder olika typer av städning, såsom vanlig städning, djupstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi erbjuder även specialiserade tjänster, såsom mattvätt, golvpolering och möbelstädning.

Erik Wästvägen 2743853 Hindås

Få ditt tak att stråla igen med vår taktvätt och underhållstjänst! Vi tar bort smuts, mossa och alger för att förlänga takets livslängd och förbättra dess utseende. Med professionella tekniker och säkra metoder erbjuder vi pålitliga lösningar för att hålla ditt tak i toppskick. Kontakta oss idag för en fräsch start!

Kosmosgatan 541562 Göteborg

Vi är specialister på städ och flytt för privatpersoner och företag. Fött ur önskan att erbjuda en mer premiumtjänst på marknaden, är vi ett familjeägt företag som verkligen bryr sig om kvaliteten på det arbete vi gör. Vi strävar efter excellens och är stolta över vår noggrannhet och vänskaplig service.

Häradsgatan 26B43142 Mölndal

Fönsterputskompaniet grundades i januari 2023 med visionen om att vara det självklara valet när du behöver fönsterputs oavsett om du är privatperson eller driver litet som stort företag. Vi utför fönsterputs i alla dess former, från engångsputs till förmånliga abonnemang. Vi erbjuder våra tjänster från Göteborg till Kungsbacka. Är du i behov av vår hjälp? Kontakta oss redan idag. Vi ser framemot att hjälpa dig med att få rena och skinande fönster. Pontus Fönsterputskompaniet.

Gamla Kungsbackavägen 15B43161 Mölndal

4.42 (52)

Vi står för hela projektledningen från start till mål. Allt för att ni som kund ska känna trygghet under renoveringens gång.

J A Wettergrens gata 642130 Västra Frölunda

Vi erbjuder professionella, kvalitetssäkrade tjänster inom högtryckstvättning, blästring, målning (fasadmålning, takmålning, industrimålning, rostskyddsmålning, brandskyddsmålning) och sanering (industri) i Göteborg. Våra kunder återfinns bland både företag, fastighetsägare, industrier, föreningar och privatpersoner.

Prästgatan 241666 Göteborg

5 (1)

Klinab ägs av Marita Klarin som arbetar i företaget med kontorsarbete, arbetsledning, planering av personal m.m. Klinab är ledande när det kommer till städning i Göteborgsområdet.Klinab startades 1989 med målsättningen att prioritera kvalitet, miljö och flexibilitet. Vi ville starta en verksamhet som skulle ge kunderna en enklare och bättre lösning. Sedan dess har bara fler och fler kunder uppskattat vår totallösning med personlig service.

Vagnmakaregatan 941572 Göteborg

3 (2)

När du söker service och kvalitet för både möjliga och omöjliga städ- och fönsterputsuppdrag. Välkomna att ringa oss!

Utlandagatan 441282 Göteborg

4.88 (59)

Göteborgs Bygg & Renovering är ett byggföretag som genomför alla sorters jobb när det gäller badrum, kök, golvläggning m.m. och erbjuder ett totalkoncept. Vi ordnar även med reparationer, om- och tillbyggnader. Göteborgs Bygg & Renovering består av flera yrkesmän som slöt ihop april 2012.

Riksdalersgatan 241481 Göteborg

Vi utför alla typer av städning i Göteborg; i fastigheter, på kontor och hos privatpersoner.

Allmänna vägen 52A41456 Göteborg

Välkommen till Alternativstäd! Alternativstäd håller Hög nivå på Städ och Service. Alternativstäd är idag ett Väletablerat Företag i Städbranchen med Verksamhet sedan 2004. Vi vänder oss till Privat, Företag & Brf.

Ögärdesvägen 13A43330 Partille

Välkommen till Alternativstäd! Alternativstäd håller Hög nivå på Städ och Service. Alternativstäd är idag ett Väletablerat Företag i Städbranchen med Verksamhet sedan 2004. Vi vänder oss till Privat, Företag & Brf.

Ögärdesvägen 10C43330 Partille

Vi inriktar oss mot byggföretagen i första hand, där vi erbjuder våra tjänster som innefattar allt inom städ så som: Bodstäd - för trivseln och ökad motivation på byggarbetsplatsen. Grovstäd - under byggnationen för att minska olyckor. Slutstäd/byggstäd - så att ni kan lämna över arbetet med stolthet. Kontorsstäd, samt skolor och hemstäd.

Norra hällesåkersvägen 20743792 Lindome

Vi hjälper er med avloppsrensning, slamsugning, högtryckspolning, TV-Inspektion, hetvatten, torrsugning och makadamblåsning. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.