Se på karta

städfirma gävle 

gav 189 företag inom detta område

Call4care AB

Verktygsvägen 1055302 Jönköping
logo

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Gävle.

Call4Care är flyttfirma & städ tjänster som ger alltid lite extra service till kunder inom flytt och städ.Vi utför ett brett utbud av städtjänster, flyttstädning, Dödsbo städning, Dödsbo Tömning, Bortforsling av skräp, storstädning, visningsstädning, kontorsstädning och byggstädning över hela landet.

Städarna i Gävle AB

(5)

Kanalvägen 680309 Gävle
logo

Städarna i Gävle grundades 2018 och ingår i hemservicekoncernen Städarna Sverige AB. Städarna erbjuder olika typer av tjänster, både återkommande och engångsuppdrag, för såväl privatpersoner som företag. Städarnas vision är att vara Det Självklara Valet för både kunder och medarbetare och på så sätt göra vardagen enklare - för människor, med människor.

westlunds städ

(1)

Upplandsgatan 4B80283 Gävle
logo

Städtjänst Westlunds AB startades 1967 av Kjell Westlund. Företaget har sedan dess sysslat med städning, fönsterputs, golvvård samt till viss del med andra servicearbeten.Företagets mål har alltid varit att bli bäst men aldrig störst.

ILA Städ & Fastighetsservice AB

Första tvärgatan 880284 Gävle
logo

Hos ILA Städ & Fastighetsservice AB får du hjälp med allt inomfastighetsservice, fastighetsreparationer och lokalvård.Vi erbjuder bland annat gräsklippning och trädgårdsskötsel samt snöröjning och halkbekämpning.Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med städning, elreparationer eller VVS. Vi har även jourservice!

Montrab AB

Vaktgränd 380253 Gävle
logo

Vi är en trygg leverantör inom flytt, städ, förråd och monteringMontrab AB levererar kvalitativa tjänster inom flytt, städ, montering och magasinering i hela Sverige. Vår strävan är att du som kund alltid känna dig trygg och nöjd när du anlitar oss. Vi har lång erfarenhet inom branschen och levererar alltid med högsta kvalitet vare sig du är privat – eller företagskund. Samtliga tjänster inom flytt, städ, montering – och förråd är utformade och utvecklade tillsammans med er, våra kunder

Rengöringsgruppen Gävle AB

Industrigatan 580283 Gävle
logo

Vi är det lilla företaget med de stora resurserna och vi har inriktat oss på rengöring i alla dess former. Utöver detta kan vi hjälpa dig med t.ex. fastighetstjänster, magasinering och mycket mer. Vår bas är Gävle där vi har de flesta uppdragen, men vi utför även uppdrag på andra orter. Vi har god erfarenhet av att driva stora projekt där kvalitetskraven är mycket höga, och vi kan lämna många bra referenser.

Skadeservice AB

Ersbogatan 1880293 Gävle
logo

Vi arbetar med all typ av sanering, rivning, bygg, återställning, katastrofberedskap, kemdykning och översvämningar. Företaget har varit verksamt inom saneringsbranschen i 45 år med erfarenhet från vitt skilda uppdrag både vad gäller innehåll och omfattning.

Carina Städ & Flytt

(3.29)

Box 80106 Gävle
logo

Vi hoppas att du kan hitta allting du behöver. Företagets namn fokuserar på att erbjuda dig hög kvalitativ service och nöjda kunder – vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar.Med en stor variation av tjänster som vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss.Titta runt på vår hemsida och om du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss.Carina städ & flytt jobbar över Hela Sverige.Varmt välkomna till oss.

JT Städservice

Fiskängsvägen 1081132 Sandviken
logo

Företaget finns i Sandviken men välkomnar kunder från Gävle.

Vi är ett fullserviceföretag inom lokalvård och sanering. Tjänster vi utför är bland annat kontorsstädning, trappstädning och klottersanering. Vår verksamhet bedrivs lokalt inom Sandviken, Gävle och dess omnejd med huvudsäte i Sandviken. Välkommen att kontakta oss!

Hushållstjänst I Sverige AB

Ledungsvägen 1480257 Gävle
logo

Sätra Fönsterputs

(5)

Södra kansligatan 680252 Gävle
logo

Ma Services

Glimmervägen 480633 Gävle

Yasir, Saad

Norra Fiskargatan 1A80310 Gävle

Coor Service Management

Ersbogatan 1380293 Gävle

Vidwinkel Bygg & Trädgård AB

Nedre Hattmursvägen 1680648 Gävle

Atrans Åkeri AB

Gubbäcksvägen 880257 Gävle

Amedi, Srod

Norra Fiskargatan 5A80310 Gävle

City Städ & Hemtjänst Sverige, AB

Fältskärsleden 2080280 Gävle

Haregu AB

Hattmakargatan 13A80311 Gävle

Gästriklands Fönsterputs AB

Näckrosstigen 980649 Gävle

Nordic Entreprenad & Fastighetsservice AB

Nobelvägen 280267 Gävle

Iss Facility Services AB

Beckasinvägen 1680309 Gävle

Tronelius Mek och Mark AB

Hagavägen 5781793 Hamrångefjärden

Casapura Produktion AB

Hattmakargatan 1180311 Gävle

Aurora tjänst service ab

Elisabetgatan 1381841 Forsbacka