Om Städbranschen Sverige AB

Hos Städbranschen Sverige kan du finna hela Sveriges samlade städexpertis, vi är den enda rikstäckande städbranschorganisationen i Sverige. Vi har funnits sedan 2013 har över 100 års erfarenhet samlad i vår styrelse.På vårt bemannade kansli kan då få personlig support varje dag mellan 9–16 eller så kan du ställa din fråga till vårt kanslimail [email protected] så svarar vi inom kort.

Städbranschen Sverige

Inget är för litet eller stort för oss och vi arbetar aktivt inom våra sju fokusområden: Mötesplatser, Jämställdhet & Integration, Litteratur & Utbildning, Rådet för golv & Ytskikt, Miljö & Hållbarhet, Vit bransch och Medlemsnytta. För varje fokusområde finns en ledamot samt en suppleant som aktivt arbetar för att utveckla dessa.

Vi har ett aktivt samarbete med olika myndigheter och samhällsaktörer exempelvis Skatteverket, Ekobrottsmyndigheten och sitter med i olika nätverk för att driva viktiga frågor framåt. I styrelsen sammanträder vi 1 gång i månaden antingen digitalt eller fysiskt.

Att utveckla, utbilda och att informera är viktiga ledstjärnor för oss. Lika viktigt är det att låta så många som möjligt från branschen att vara delaktiga i vårt viktiga arbete, därför uppmuntrar vi alltid till engagemang och tar gärna emot idéer till förbättringar.

Vi försöker få en stark lokal förankring av verksamheten genom våra fyra regioner, Öst, Syd, Väst och Norr. Vi söker därför alltid efter lokala projektledare som kan hjälpa oss att skapa mer lokala arrangemang i respektive region där vi inte alltid kan nå ut. Finns intresse kan du höra av dig till vårt kansli.

Städbranschen Sverige anordnar seminarier och medlemsaktiviteter på mässor, branschaktiviteter, utbildningar, samt har ett mediesamarbete med Nordiska Medier och branschtidningen RENT samt Clean & Facility, för branschmässor i Sverige.

Med start 2022 kommer vi också erbjuda våra medlemmar inträde till Städbranschen Sverige Auktorisation, en helt ny och modern auktorisation, för alla verksamheter som tillsammans med oss vill jobba för ett rent och hållbart Sverige!

Städbranschen Sverige ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Städbranschen Sverige AB Branschförbund - Näringslivsorganisationer, Huddinge - 1
  • Städbranschen Sverige AB Branschförbund - Näringslivsorganisationer, Huddinge - 2
  • Städbranschen Sverige AB Branschförbund - Näringslivsorganisationer, Huddinge - 3

Städbranschen Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Städbranschen Sverige Förlag AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

27.06.1966

Org.nr:

5561046417

Arbetsgivaravgift

Nej

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Astor Pettersson

Ledamot

John Mårten Züdoff Widborg

Ledamot

Astor Pettersson

Ledamot

Bo Matthias Lindholm

Suppleant

Carina Elisabeth Boman Helgesson

Revisor

Karl Stefan Mattsson

Finansiell information

Omsättning

1 334 tkr

Vinstmarginal

10,9 %

Anställda

0