Vägbeskrivning

städ bolag

gav 14804 företag
Karta
 • Franzéngatan 74
  11215 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  020-22 70...
  Visa nummer
  Vi har sedan 2006 hjälpt våra kunder med allt från städning till trädgårdsskötsel. Vår ambition är att alltid leverera kvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser.
 • Kungsängens gård 1
  75323 UPPSALA
  Visa vägbeskrivning
  077-141 09...
  Visa nummer
  FSAB är ett fullserviceföretag inom fastighetsservice och skadeservice. Vi har specialkompetens för att klara av de tuffa krav som ställs på sanering, bygg, VVS, industriservice och fastighetsjour.
 • Dunkärrsgatan 13
  25657 RAMLÖSA
  Visa vägbeskrivning
  042-12 81...
  Visa nummer
  Vi har över 22 års erfarenhet i branchen och vi specialiserar oss inom livsmedelsindustrin. Vi har lyckats att behålla våra kunder från starten 1993 men det är också med stolthet vi kan berätta att vår personal stannar och trivs hos oss år efter år.
 • Industrigatan 9A
  61933 TROSA
  Visa vägbeskrivning
  0158-213...
  Visa nummer
  Wonabee AB erbjuder städtjänster och hemtjänst enligt LOV (både service och omvårdnad) med hög kvalitet från professionella medarbetare. Vi har styrkan, kompetensen och seriositeten för att bli er långsiktiga leverantör av Era tjänster.All vår personal är laglydnadskontrollerad, nycklar och koder förvaras i säkerhetsskåp i larmade lokaler.
 • Kungsmarksvägen 27B
  37144 KARLSKRONA
  Visa vägbeskrivning
  073-440 27...2
  Visa nummer
  Öppet
  Vi startade vår verksamhet 2010 och vår affärsidé är att erbjuda städ- och rengöringstjänster för både företag och privatpersoner. Våra ledord är engagemang, tillit och noggrannhet och vi lägger största fokus på att förstå våra uppdragsgivares behov för att vara flexibla och erbjuda rätt typ av tjänst. Allt vi levererar skall hålla hög kvalitet och servicenivå och vi lämnar alltid nöjd kund-garanti. I vårt utbud ingår tjänster som byggstäd, flyttstäd, kontorsstäd, trappstäd, hemstäd, fönsterputsning och sanering. Vi har också utrustning och kompetens för arbeten med trappuppgradering, höjdstädning och djuprengörning med ånga, Vi tvättar och behandlar också tak, fasader och andra ytor mot påväxt där vi använder specialutrustning för effektivt genomförande och prisvärt resultat.
 • Skogsvägen 8
  69332 DEGERFORS
  Visa vägbeskrivning
  070-585 31...
  Visa nummer
  Välkommen till Ditt städföretag i Degerfors! Nya Hambo Städ är ett etablerat städföretag som tillhan… Läs mer
 • Tallvägen 27
  59895 VIMMERBY
  Visa vägbeskrivning
  070-321 26...
  Visa nummer
  Ca Städservice är ett företag som jobbar med lokalvård. Vi utför flyttstädningar, sanering, Hemstäd, fönsterputsning m.m. Hos oss kan du använda rutavdrag. Välkommen att kontakta oss!
 • Box 9028
  70009 ÖREBRO
  Visa vägbeskrivning
  019-24 00...
  Visa nummer
  Fagers Hemservice är ett serviceföretag i Örebro med över 10 år i branschen. Tack vare att vi noga väljer ut våra medarbetare och gör allt vi kan för att tillgodose våra kunders önskemål, så kan vi garantera att du blir mer än nöjd efter att ha anlitat oss!
 • Lindtorpsgatan 2
  63227 ESKILSTUNA
  Visa vägbeskrivning
  070-331 55...
  Visa nummer
  Vi erbjuder ett komplett städprogram med daglig städning, fönsterputsning och golvvård.Våra kunder hittas i flera olika kategorier av branscher; kontor, tillverkningsindustrier, gjuterier och åkerier - både stora och små företag.
 • Flygstaden Byggnad 7
  82670 SÖDERHAMN
  Visa vägbeskrivning
  076-568 00...
  Visa nummer
  Öppet
  A.C.M Bygg & Allservice AB är ett familjeföretag med inriktning främst på tjänster inom bygg, där renoveringar samt ombyggnationer är vårat expertis område. Den andra delen av verksamheten är allservice sidan, där vi erbjuder bland annat tjänster inom städ samt flytt, fastighetsskötsel, trädgårdsarbete m.m. Vi har säte i Söderhamn men utför våra tjänster inom hela Gävleborgs län. A.C.M Bygg & Allservice grundades 2018 och har sedan starten utfört en mängd olika uppdrag som bland annat totalrenoveringar av lägenheter, villor, badrumsrenoveringar, köksmonteringar, om samt tillbyggnationer, byten av fönster och dörrar, fasadmålning, fönsterrenoveringar, tiotals flytt samt hundratals städ uppdrag med nöjda kunder som resultat. Vi levererar kvalitet i varje steg, från början till slut. Trygghet, Kvalitet och Service är vårt motto. Som vår kund kan du förlita dig på att ditt uppdrag utförs med yttersta kunskap och omsorg, vi lämnar endast nöjda kunder. Vi hjälper våra kunder från idé till färdig produkt. Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert. Vänd Er med förtroende till oss på : A.C.M Bygg & Allservice AB "Vi finns för Er".
 • Sankt Göransgatan 66
  11233 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-508 660...
  Visa nummer
  (19
  Att komma hem till ett nystädat och väldoftande hem är en vardagslyx som allt fler unnar sig. Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals stockholmare att få vardagen att gå ihop genom att frigöra ovärderlig kvalitetstid.
 • Löjtnantsgatan 3C
  41702 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  070-776 91...
  Visa nummer
  Lay On's målsättning är att kunna erbjuda ett brett utbud av Städning och Servicetjänster till våra kunder. Detta gör det enkelt för våra kunder - Olika tjänster - Samma företag! Klicka gärna vidare in på respektive Städ-tjänst för mer information.
 • Norrevångsgatan 35A
  23536 VELLINGE
  Visa vägbeskrivning
  040-42 62...
  Visa nummer
  Vi tycker det är ett arbete man vill utföra med stor fingertoppskänsla, för om man som äldre vill och kan bo kvar hemma ska man kunna få hjälp med det man behöver på ett lugnt och sansat sätt. Framförallt ska det vara samma människor som kommer för att hjälpa till, det ska vara vid samma dagar och tider som vi kommer för att det ska kännas bra för den som behöver hjälpen. Välkomna att kontakta oss!
städ bolag gav 14804 företag
Static map