Om företaget

Städälvan är ett lokalt företag som städar i Ystad, Sjöbo, Tomelilla, Skurup, Veberöd, men som även erbjuder städning i hela södra Skåne och har kunder i Malmö, Lomma och Lunds kommun. Vi hjälper er med veckostädning,...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-268 53...
Adress

Hovslagaregatan 6

27157 Ystad

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Städälvan är ett lokalt företag som städar i Ystad, Sjöbo, Tomelilla, Skurup, Veberöd, men som även erbjuder städning i hela södra Skåne och har kunder i Malmö, Lomma och Lunds kommun. Vi hjälper er med veckostädning, storstädning, fönsterputsning, flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning och dessutom trädgårdsservice.

Välkommen till Städälvan!

Alla kunder är unika och viktiga för oss. Därför anpassar vi vår service efter era behov. Vi börjar med ett gratis hembesök där vi tittar på bostaden och lyssnar på era önskemål. Därefter lämnar vi en offert.

Vi erbjuder en storstädning första gången. Sedan är det lättare att hålla efter och det blir rent längre. Vill ni börja med vanlig veckostädning går detta också utmärkt, det är ni som bestämmer och väljer vad vi ska hjälpa er med!

Trygga och nöjda kunder

Hos Städälvan får du hjälp av samma person varje gång. Vi vet att våra kunder uppskattar den trygghet och kontinuitet det ger.

Eftersom det är mycket viktigt för oss att våra kunder alltid blir nöjda så uppskattar vi en aktiv dialog. Efter första besöket vill vi alltid ha in feedback, både positiv och negativ, så att vi vet vad vi ska göra annorlunda nästa gång.

Om Städälvan

För snart 20 år sedan kom jag till Sverige och påbörjade min karriär i städbranschen. Jag trivdes med arbetet och städade på bra. Med tiden blev jag anställd av större gods och gårdar.

När jag fick mitt första barn 2008 slog mig tanken på att starta eget. Jag ville få mer tid med min ögonsten och kunde inte tänka mig att ha honom långa dagar på dagis.

Lite försiktigt, i början av 2010, startade jag Städälvan hushållsnära tjänster. Första månaderna städade jag själv och sedan kom första älvan till hjälps.

2012 föddes mitt andra barn och då under mammaledigheten gick allt väldigt fort. På kort tid växte företaget från tre till åtta anställda!

Nu kör jag igång efter mammaledigheten och lanserar en ny fin hemsida.

Välkommen som kund till oss – ni kommer inte att bli besvikna!

Bästa hälsningar

Städälvan

Jolanta

Städälvan ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Städälvan AB

Omsättning

8 200 tkr

Vinstmarginal

7.70 %

Anställda

19

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Städälvan AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Städälvan AB

Org.nr:

5590991385

Bolagsform

Aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

81210 Lokalvård

81300 Skötsel och underhåll av grönytor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

01.02.2017

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0732685323

07-326 853 23

073-268 53 23

0732-68 53 23

073-2685323