gav 33 företag inom detta område
Jag har alltid varit intresserad av smaker och aromer, hur de samspelar med varandra och varför kombinationer ger den effekt som de gör. Mitt intresse började tidigt, jag experimenterade med att kombinera bland annat pepparkakor med allt möjligt när jag var liten. Jag insåg att kombinationen av pepparkaka och blåmögelost var en oförväntad men fantastisk kombination. Efter det så var det kört för mig!
Sydkustens at Pillehill drivs av Jannike och Johan ihop med personal och dalmatinern Hillton.Vårt vackra Pillehill ligger som ett av de högst belägna husen längs skånska sydkusten. Utsikten är betagande!Hotell och restaurang med det lilla extra!Vi är en av Skånes bästa vindestinationer och bygger kontinuerligt ut vår vinkällare. Dessutom håller vi gärna dryckesprovningar.Allt från den romantiska weekenden till den lilla avskilda konferensen passar här.Varmt välkomna!
(3.5)
Kvarterskrogen Durkslagets ambition är att vara just en klassisk & modern kvarterskrog. I vår mening ska det vara en förlängning av ditt egna kök/vardagsrum, fast med uppassning såklart.
Jag gör det enkelt för dig att lära mer om vin. Genom digitala vinskolor och bubbelskolor får du träffa andra vinintresserade och lära om nya druvor och vinområden - bekvämt hemifrån.Om du vill ordna en härlig start på möhippan, svensexan eller företagsfesten kommer jag gärna och håller en vinprovning eller champagneprovning - helt enligt dina önskemål.Jag har 20 års erfarenhet av journalistik och chefsuppdrag inom SVT och Sveriges radio och en sommelierexamen vid Vinkällan i Stockholm.
(4.11)