språk 

gav 268 företag inom detta område

ABF Skaraborg

Gesällgatan 554150 Skövde
logo

Välkommen till ABF Skaraborg. Hos oss kan du testa nytt, förstå mer och utvecklas som person. Vad är du nyfiken på? Vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. ABF är Sveriges största studieförbund. Läs mer om vad vi har att erbjuda på vår hemsida.

Franska Skolans fritidshem Gården Tuppen Ugglan

Döbelnsgatan 911140 Stockholm
logo

Vi följer svensk läroplan men har en fransk profil.Undervisningen är på svenska, men alla elever studerar franska på olika nivåer.

Västmanlands Tolkservice VTS

Stängt

Sigurdsgatan 2172130 Västerås
logo

VTS erbjuder Kommunikation oavsett språk. Stor tillgänglighet, bred kompetens och hög kvalitet kännetecknar oss. VTS har unik kännedom om Västmanland.

Hübenettes Bokhandel AB

Stängt

Prästgatan 2383131 Östersund
logo

Välkommen till hela familjens bokhandel.

LIMUS Musikskola AB, Lunds International Music School

Blekingevägen 124538 Staffanstorp
logo

Livslång musikglädje genom att musicera själv och tillsammans med andra! Vi erbjuder dig ett stort utbud av lustfyllda progressiva musikutbildningar för alla åldrar. Våra ledstjärnor är konstnärlig kompetens, pedagogiskt nytänkande, en levande konsertverksamhet och möten som stöder just dina personliga mål. I Staffanstorps kommun får alla unga mellan 7 och 20 år en Musikcheck. Det betyder att ditt barn kan få excellent undervisning av oss specialister till samma pris som kommunal undervisning.

Berlitz International Sweden AB

Stängt

(4)

Odinsgatan 1341103 Göteborg
logo

Berlitz etablerades 1878 och är idag ett globalt utbildningsföretag inom kommunikation, kultur och ledarskap. Vi startade i Sverige 1931 och erbjuder lärarledd språkutbildning för företag och privatpersoner i bland annat affärsengelska, svenska, ryska, franska, italienska, spanska, tyska, portugiska, mandarin och japanska. Vi levererar även utbildningar inom interkulturell kommunikation, språktest vid rekrytering och språkkurser online samt lärarlett via telefon och virtuellt.

ABF Göteborg

Stängt

Olof Palmes plats 141304 Göteborg
logo

Vi erbjuder huvudsakligen studiecirklar, kulturevenemang och föreläsningar.

Textdoktorn Språkkonsult AB

Strandvägen 35B26139 Landskrona
logo

Jag är auktoriserad översättare (translator) mellan svenska och engelska. Översätter också från franska, tyska, danska, norska, spanska och ryska.

Allégårdens Pensionärsförening

Stängt

Södra allégatan 441301 Göteborg
logo

Välkommen till Allégården! #nl#Är du en aktiv senior som vill träffa andra aktiva seniorer? Då är Allégården rätt för dig!

Nedim Önener Språk- o. Konsultbyrå AB

Vällingby 16268 Vällingby
logo

Trollhättans Tolktjänster AB

Knektgatan 646162 Trollhättan
logo

Vi erbjuder tolktjänster. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Antikvariat Lyktan

Christian Barnekowsgatan 1927232 Simrishamn
logo

Specialantikvariat för religion och livsåskådning. Endast postorderförsäljning. Välkommen!

Region Östergötlands Tolkcentral

Stängt

Badhusgatan 858222 Linköping
logo

Vi erbjuder tolkservice för döva, personer med dövblindhet och vuxendöva.

Öresunds Översättningsbyrå

Husmansvägen 722738 Lund

Öresunds Översättningsbyrå drivs av två erfarna översättare med specialkompetens i danska och svenska. Poul Hansen är auktoriserad translator från svenska till danska, Kerstin Hansen är auktoriserad translator från danska till svenska.Vi översätter även från engelska till danska och svenska.

Mare Luts

Harpsundsvägen 9912458 Bandhagen
logo

Babel översättningsbyrå

Maskrosvägen 1151840 Sjömarken
logo

Babel är en lokal översättningsbyrå med global räckvidd. Vi sitter i Sjömarken, strax utanför Borås, och samarbetar med ett stort antal duktiga och erfarna översättare världen över. Vår affärsidé är att erbjuda företagskunder professionella översättningstjänster till och från alla språk, till ett konkurrenskraftigt pris och med en personlig kontakt.

Institutet för Bibelöversättning

Hägerstensvägen 16312653 Hägersten
logo

IFB är en ideell förening vars främsta syfte är att översätta och publicera Bibeln för icke-slaviska folk i Ryssland och andra stater i OSS.

Stockholms Ordverk AB

Brunskogsbacken 2412371 Farsta
logo

Vi översätter till svenska från engelska, danska och norska.Vår specialitet är medicinska texter.Medlemmar av Sveriges Facköversättarförening (SFÖ)

Plint AB

Östra larmgatan 1641107 Göteborg
logo

Plint AB är ett av Europas främsta undertextningsföretag, nu också med studio för authoring och digitala leveranser!

KH Översättning

Duettvägen 14714240 Skogås
logo

KH Översättning erbjuder översättning och undertextning från engelska och spanska till svenska. Karin Hellstadius har varit verksam som översättare sedan 2005 och är medlem i SFÖ, Sveriges Facköversättarförening.

Agnes Waiswa

Stängt

Sibirienvägen 14A85634 Sundsvall
logo

Fjärilseffekten AB: Kommunikation som gör skillnad. Jag hjälper dig med din kommunikation och marknadsföring på svenska och på engelska. Jag erbjuder alla typer av text-tjänster samt fortbildning i företagsengelska. Gör det du är bra på – låt ett proffs göra resten!

Instituto Cervantes

Stängt

(2)

Bryggargatan 12A11121 Stockholm
logo

Instituto Cervantes är en offentlig institution som grundades 1991 av spanska staten för att sprida kunskap om den spanskspråkiga världens kultur och språk.

Global Talk Sverige AB

Köpmangatan 2885232 Sundsvall

Westmanna Tolk & Teckenspråk AB

Atlevägen 172355 Västerås
logo

Westmanna Tolk & Teckenspråk AB tillhandahåller teckenspråks- och dövblindtolkar. Vi erbjuder skräddarsydda kurser efter kundens behov och önskemål. Vi riktar oss till föräldrar, förskolor, arbetssplatser eller andra som på olika sätt är intresserade av teckenspråk, tecken som stöd eller TAKK.

Avista Education Språkresor AB

Stängt

Valhallavägen 12811441 Stockholm
logo

Språkkurser i hela världen med Avista. Välj bland 12 språk och 120 kursorter. Sommar-, termins- och intensivkurser för alla åldrar. Studiemedel från CSN.Även college- och universitetsstudier i USA och Australien, volontärprogram och arbete utomlands. Vi har 30 års erfarenhet!