Om Sportson

Sportson – Vi kan cyklar! På Sportson vill vi att alla ska känna cykelglädje, oavsett vilken typ av cyklist man är. Därför erbjuder vi kvalitetscyklar från välkända varumärken och alla cykeltillbehör du behöver för den perfekta cykelupplevelsen. Vi är med dig under hela resan, redan från första barncykeln. Hos oss hittar du ett brett sortiment av alla typer av cyklar, från standardcyklar, elcyklar och lastcyklar till racers, mountainbike, gravel och BMX.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Sportson Cykelaffär, Göteborg - 1
  • Sportson Cykelaffär, Göteborg - 2
  • Sportson Cykelaffär, Göteborg - 3
  • Sportson Cykelaffär, Göteborg - 4

Sportson, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSportson i Göteborg Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande25.11.1974
Org.nr:5561885574
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47642 Specialiserad butikshandel med cyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Magnus HaglundOrdförande
Jan Holger Harry GerlachLedamot
Lars Magnus HaglundLedamot
Malin Katarina Annerberg HaglundSuppleant
Eva Katrin PalmqvistSuppleant
Carl Oscar Nils BengtssonRevisor
Nils Kenny BengtssonRevisor

Omdömen om Sportson

Anders Apoy

mer än ett år sedan

En stjärna är alldeles för högt betyg

Gert Anderzen

mer än ett år sedan

Försökte köpa delar till min Specialized via Sportson. Fick noll hjälp. Verkstaden hade efter två veckor inte lyckats kontakta specialized agent för att beställa delar.
Jag skippade beställning och ringde Evalds MTB. Det tog dem en dag att beställa rätt delar.
Verkstaden på Sportson har knappt styrfart och jag kommer tyvärr sluta att handla där!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har varit inne flertalet gånger i butiken då jag bor i området. Tyvärr känns det som att de har en väldigt dålig attityd mot sina kunder. Var nyligen inne med en cykel som vevarm var trasig på och kom tyvärr väldigt nära stängning. Säljaren sa i princip att det känns jobbigt att bläddra igenom kataloger för att det tar tid och att jag var välkommen att komma tillbaka en annan dag. Tyvärr så tror jag inte blir någon annan dag för jag väljer nog hellre en annan butik. Jag instämmer fullständigt på tidigare omdömme "Sportson går runt på att kränga nya hojar, och det märks"

Anonym användare

mer än ett år sedan

Sportson går runt på att kränga nya hojar, och det märks. Att gå hit för reparation av en cykel med några år på nacken är inte rekommenderat då de INTE VET hur den ska lagas, och tar väldigt mycket betalt för att ta reda på det.

Har dessutom råkat ut för att delar (till en helt ny cykel köpt i samma butik) havererat på grund av felaktig ihopsättning - livsfarligt!

Stort utbud av hjälmar och personliga tillbehör

Anders Apoy

mer än ett år sedan

Ville inte lyssna på mig när jag ville berätta vad som var fel på cykeln. Det tog två veckor och när jag hämtade den var inget åtgärdat. Bakbroms fortfarande helt ur funktion samt växeln fram. De hade över huvud taget inte rört vid cykeln.

Johan

mer än ett år sedan

Har garanti kvar på nyköpt cykel, skulle lämna in den för service samt ytterligare en cykel, åkte ner med dem och fick veta att jag måste boka tid för det , jovisst men ni svarar ju ALDRIG i telefon, ja så kan det vara svarade butiksansvarig......, får se hur service blir nu då eftersom övriga betyg här verkar ju inte lovande. Har försökt få tag i dem vid annat tillfälle ett år tidigare för att hyra skidor men det slutade med annan uthyrare pga samma sak där, INGEN SVARAR.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Betalade för byte av kedja. Montering utfördes inte korrekt. När detta påtalade och cykeln hämtades hade den gamla kedjan monterats. "Ge honom ett bra pris på arbetet", sa mek.

En annan gång lämnades en cykel in för att byta krans och kedja. Klar om tre dagar, sa mek. Fyra veckor senare är cykeln fortfarande inte klar.

Punktering är det enda jag skulle anförtro verkstaden.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

03123805003-123 80 50031-23 80 500312-380 50