Se på karta

sporthall, idrottsplats, idrottsanläggning 

gav 2297 företag inom detta område

(5)

Bergsätersgatan 2142166 Västra Frölunda
logo

Sportarenan är västra Göteborgs största anläggning för racketsporter. Vi har även café, lunchrestaurang och förmodligen västsveriges mest välsorterade racketbutik.

Älgvägen 3144834 Floda
logo

Novahallen är en Unik idrottsanläggning! Här finns två konstgräsplaner och ett sportgolv under samma tak! På ut sidan har vi en tennisplan och en nygjord skatepark med vårt huvudnummer skatepoolen. Vi har även en inlinehockeyrink. I den riktiga parken börjar vår dirtbikebana ta form.

Stånga 62360 Stånga
logo

Det fins 2 klubbar som har Stånga Bowlinghall som hemmahall, Stånga IF och BK Austre. Vi har även 14 lag som spelar halliga och 6 olika pensionärsgrupper. Vi har omkring 180 kunder som spelar någorlunda regelbundet, varav ungefär hälften är pensionärer.

Nyborgsgatan 171134 Lindesberg
logo

Lindesberg Arena är händelsernas centrum. Som besökare blir du överraskad av allt som erbjuds i den moderna multiarenan. Bredden av aktiviteter från morgon till kväll, alla dagar i veckan, lockar människor från hela regionen.Här tränar och tävlar elitidrottare sida vid sida med skolungdomar och motionerande lindesbergare. Här pågår samtidigt inspirerande konferenser i fräscha lokaler med den slående vackra miljön direkt utanför fönstren.

(5)

Regelgatan 558941 Linköping
logo

Go-karthallen i Linköping är en av nordens fräschaste och mest proffsiga Go-kartanlägningar.Hallen drivs sedan 1996 av racingföraren Mattias Andersson

Bangatan 633238 Gislaved
logo

Upplev året om spänningen med klättring och beachvolleyboll i vårt äventyrscenter! Vi erbjuder tre beachvolleybollplaner med imponerande takhöjd och sandstrand för intensiva matcher och roliga stunder. Dessutom har vi inomhusklättring med bouldering och repklättring för alla nivåer. Vår anläggning är tillgänglig för drop-in på lördagar och har mobil inpassering dygnet runt. Vi arrangerar barnkalas. Kontakta oss för att boka instruktör!

Söderby gårds väg 7314451 Rönninge
logo

På Salem padel har vi två nybyggda banor inomhus och en bana utomhus Mondo Supercourt STX90 gräs. Samtliga banor är godkända för spel på högsta internationella nivå. Blått gräs och samma leverantör som på World Padel Tour. Även belysningen håller högsta internationella klass och är speciellt byggd för optimerad ljusspridning och minimerad bländning.

Silovägen 7A13650 Jordbro
logo

Padelverket – Välkomnar alla!Padel är en fantastisk sport som alla kan utöva – oavsett erfarenhet eller spelnivå. På Padelverket erbjuder vi spel för såväl nybörjare som elitspelare, för barn, ungdomar, vuxna och pensionärer. Vi garanterar alltid ett personligt bemötande och en rolig stund på banan.Padelverkets hall i Haninge bjuder på 12 banor med 13 meters takhöjd, en mysig lounge, shop och fina omklädningsrum med bastu.Välkommen till Padelverket!

Långenäsvägen 943535 Mölnlycke
logo

Välkommen till Östermalmshallen Padel och Restaurang i Mölnlycke, Sveriges största återbruk!Den tillfälliga Östermalmshallen från Stockholm har nu fått en permanent plats i centrala Mölnlycke och vi erbjuder Padel, konferens event och mycket mer i en av Sveriges snyggaste anläggningar!Boka din speltid på Matchi.se, här hittar du också alla våra trevliga event så som AW padel, nybörjaramericano eller kanske seriespel?Lunch serveras i vår fina Restaurang, 11:00-14:00 varje vardagVälkommna!