Om Splitbrain Production

Produktion och inspelning av musik och tal på event, möhippor, svensexor och födelsedagar. Inspelning av speaker och voice over.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Splitbrain Production, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Splitbrain Production

Frida Hallgren

mer än ett år sedan

Var hos Timo i studion för musikinspelning på en möhippa. Så proffsigt och fint bemötande! Supermysig studio. Vi var 14 personer men fick enkelt och snabbt hjälp med hur vi skulle gå till väga. Hörlurar till alla och både bruden och vi andra sjöng både in tillsammans och separat. Timo mötte alla våra önskemål med ödmjukhet och stor yrkeskunnighet. Kan varmt rekommendera denna studio! Tack Splitbrain!

Per Cöster

mer än ett år sedan

Hade en fantastiskt kul eftermiddag för svensexa-gänget - Timo är grymt trevlig, lättsam o riktigt duktig på sin sak- rekommenderas!!

Svar från företaget

Tack!
Kul att det blev en lyckad dag för er!
/Timo

Victoria Waltari Nyberg

mer än ett år sedan

Hela teamet besökte Timo och hans studio för att spela in en låt. Annorlunda företagsaktivitet som uppskattades av alla. Mycket proffsigt bemötande!

Arvid

mer än ett år sedan

allt flöt på, flexibelt och riktigt bra slutprodukt. Rekomdenderas starkt.

Chrille

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med besöket, proffsigt och en härlig studio!

Susanne Nilsson

mer än ett år sedan

Den 30 mars 2019 var vi ett glatt möhippegäng som med Timos hjälp, under 1 timmes tid, spelade in några låtar vi valt på förhand. Vi ville byta en av de förvalda låtarna när vi var på plats och det var inga probem. Timo fixade det direkt. Vi har sedan fått de inspelade låtarna på mail, i olika format, så vi har valmöjligheter vid uppspelning. Stort TACK Timo, för att du tog emot oss och hade sånt tålamod med oss. Du gjorde att denna del av dagen blev TOPPEN.

Sanna Syding

mer än ett år sedan

Vi hade en aktivitet på möhippa hos Timo. Alla var supernöjda inte minst bruden. Hur kul som helst! Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Skulle varmt rekommendera Splitbrain. :)

Therese

mer än ett år sedan

Timo är väldigt trevlig och rolig! Kontakten både innan och efter har varit på topp. Alla på möhippan tyckte att detta event var super! Jag rekommenderar splitbrain varmt!

Johan Larsson

mer än ett år sedan

Timo var supertrevlig och proffsig. Hela svensexan var väldigt nöjda och vi kan lätt rekommendera Splitbrain. Stort tack!

Nisse

mer än ett år sedan

Bra bemötande och mkt uppskattat på svensexan utan begränsningar

Möjliga telefonnummerformat

070467416407-046 741 64070-467 41 640704-67 41 64070-4674164