Om Specialtransporter i Helsingborg AB

Vi är ett åkeri med inriktning tunga transporter med nationell räckvidd. Vi är utbildade vägtransportledare och genomför också specialtransporter med följebil. Vi utgår ifrån Skåne men tar uppdrag över hela landet. Oavsett vad du vill transportera kan vi lösa det åt dig, välkommen att anlita oss för alla typer av specialtransporter!

Långgodstransporter

Om du behöver transportera långt gods kan Specialtransporter i Helsingborg hjälpa dig. Vi hanterar långgods och pallgods med långtrailer och assisterar med följebil. VI har lång erfarenhet av specialgods och långt gods är inget problem för oss. Vi hjälper dig att transportera alla former av långa gods över hela landet!

Maskintransporter

Har du behov av att flytta din stora maskiner? Specialtransporter i Helsingborg transporterar liftar, grävare och truckar med truckbil. Vi transporterar din tunga produktionsutrustning från det ställe där du har producerat färdigt, till den nya arbetsplats där den behövs. Dit du behöver den, när du behöver den!

Specialtransporter

Vi hjälper dig med transport av alla typer av specialtransporter oavsett vad du vill transportera och hur långt. Högt, långt, brett och tungt gods är inga problem att transportera för oss, det är vår affärsidé och inriktning. Vi är utbildade vägtransportledare och assisterar de transporter som kräver det med följebilar. Vi transporterar tungt gods med vår maskintrailer så om du har behov av att flytta ditt tunga gods kan vi hjälpa dig. Vi transporterar det som är tungt, högt, långt och brett.

Specialtransporter i Helsingborg ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Specialtransporter i Helsingborg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSpecialtransport & Bärgningstjänst i Hbg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande21.07.1994
Org.nr:5564900602
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1500 - 2999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch52211 Bärgning för landtransport

Exekutiva befattningar/Administration

Pierre Anders MartinssonLedamot
Nathalie Agneta A MartinssonSuppleant