Se på karta

spannmål, spannmålsprodukter 

gav 10822 företag inom detta område

(2.75)

Storgatan 426452 Ljungbyhed
logo

Service och närhet...Bygdens varuhus!Vi som bor och verkar på landet ställs ofta inför speciella problem med hus, stall, djur och mark. Då är det sköntom man kan diskutera lösningar eller få råd och tips från de som har en gedigen kunskap och erfarenhet.

Finjavägen 328232 Tyringe
logo

Service och närhet...Bygdens varuhus!Vi som bor och verkar på landet ställs ofta inför speciella problem med hus, stall, djur och mark. Då är det sköntom man kan diskutera lösningar eller få råd och tips från de som har en gedigen kunskap och erfarenhet. Hos LT Lantmän möter Du personal med generationers samlade erfarenhet kring att bo, leva och verka på landsbygden. Det kan handla om odling, husbygge eller djurhållning. När du får problem är vi bollplanket som hjälper Dig med bra lösningar! Butik finns i Ljungbyhed och i Tyringe.

Rönngatan 464152 Katrineholm
logo

Trädgårdsprodukter, gräsklippare, verkstad, foder.

Timmermansgatan 329154 Kristianstad
logo

KLF, Kristianstadsortens Lagerhusförening ägs av lantbrukare i Skåne och Blekinge. En stark lokal förankring, moderna anläggningar och korta avstånd gör KLF till en mycket konkurrenskraftig samarbetspartner. Vårt mål är att skapa bästa möjliga lönsamhet i medlemsföretagen.

Spannmål, spannmålsprodukter Sökord

Varje år köper KLF in cirka 150 000 ton spannmål och oljeväxter från odlare i östra Skåne och västra Blekinge.

Visa mer
Silosgatan 526875 Tågarp
logo

Skåne-möllan är en stabil och pålitlig leverantör av högklassigt mjöl och specialblandningar med utmärkta bakegenskaper. Skåne-möllans nisch är dess TTT-produkter. Produkterna är värmebehandlade och med sina unika egenskaper så förlänger de brödets färskhållning och hållbarhet.

(5)

Norra björstorp 23627355 Brösarp
logo

Vi säljer det mesta inom bygg och trädgård men även lite för lantbruket. Samarbetet med Lantmännen och Bolist ger oss tillgång till starka inköpsorganisationer med ett brett utbud av kvalitetsprodukter till rimliga priser. Varmt välkommen in till vår butik för att få råd och bli inspirerad!

Sockerbruksvägen 124193 Eslöv
logo

Nordic Sugar är sedan 2009 en del av tyskbaserade Nordzuckerkoncernen. Nordic Sugar har i mer än 100 år tillverkat socker till den nordeuropeiska marknaden. Med en hög kvalitet, innovativ produktutveckling och en effektiv försörjning har vi nått en position som marknadsledare i Norden och Baltikum. Våra produkter används inom alla grenar av livsmedelsindustrin och många av våra speciallösningar utvecklar vi i nära samarbete med våra kunder.

Sockerbruksvägen 124193 Eslöv
logo

Nordic Sugar är sedan 2009 en del av tyskbaserade Nordzuckerkoncernen. Nordic Sugar har i mer än 100 år tillverkat socker till den nordeuropeiska marknaden. Med en hög kvalitet, innovativ produktutveckling och en effektiv försörjning har vi nått en position som marknadsledare i Norden och Baltikum.

Koberga 31277696 Dala-husby
logo

Vi har färdigt gräs på rulle utan ogräs eller mossa - rulla ut och njut! Vår turf (gräsmatta på rulle) håller högsta kvalitet!

Eskilstunavägen 3464534 Strängnäs
logo

Välkommen till Svenska Antti - Proffs på spannmålshantering!

Kvarnvägen 881593 Tierp
logo

Vi har foder och mineraler till de flesta djurslag. Från hö och lucern till pickbalja för höns.

RS Mustang® är Nordens enda kompletta ströproducent med tillverkning av torv, torvmix, kutterspån, pappersströ, spånpellets och halmpellets. Vårt breda sortiment används både till hästar, kor, grisar, fjäderfä och andra boskapsdjur. Välkommen att kontakta oss!

Ledsjö Lilla Kyrkebo 153392 Lundsbrunn
logo

Välkommen till Kyrkebo Lantbruk & Entreprenad. Vi kan hjälpa till med allt inom entreprenadmaskinsarbeten. Allt från markarbeten och grävning till husgrunder och avlopp m.m. Vi arbetar främst i Götene och Skara. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida.

Täng MARKUSGÅRDEN 346794 Grästorp
logo

Wästgötarna är en liten odlarförening med åtta medlemmar, alla lantbrukare i Västergötland. Vi odlar i huvudsak historiska sädesslag såsom dinkel, emmer och nakenkorn. Dessa förädlar vi till mjöl och flingor mm. Vi arrangerar också bagarkurser och fältvandringar.

Norra Härene Ängen 53192 Lidköping
logo
Längjum LILLA HÖKAGÅRDEN 453491 Vara
logo

Välkommen att kontakta oss!

Övraby 11038550 Söderåkra
logo

Välkommen till Övraby LantbrukÖvraby Lantbruk är beläget i Söderåkra – mellan Kalmar och Karlskrona. Lantbruket drivs sedan 1976 av Carl-Erik och Ingela Övgård. Med kärlek till jorden och omsorg om våra kunder har vi utvecklat vårt familjeföretag till ett rationellt och framgångsrikt lantbruk – med inriktning på spannmålshandel, maskintjänster, kläckäggsproduktion, växtodling och skogsbruk. Att ständigt utvecklas är vår utmaning och drivkraft.

Husa 5C18697 Brottby
logo

Livet på gården Att leva och arbeta på en gård är aldrig tråkigt. Även om många uppgifter utförs varje dag, så är det väldigt omväxlande att både ta hand om jordbruket med allt vad det innebär och samtidigt sköta om våra djur. I nuläget så är vår gårdsbutik öppen en helg per månad, dvs fredag - söndag då du kan komma och köpa smakrikt, ekologiskt nötkött av oss. Vill du komma och handla utöver våra öppettider, så är du välkommen att kontakta oss för att boka en tid.

Sandåkra 6227492 Skurup
logo

Lantbrukstjänster ring för bra service o humana priser. 070 8943852 eller 070 3740732

Malmövägen 9723339 Svedala
logo

Hos oss finner ni allt som rör djur, oavsett om det är hästar, hundar, kaniner, katter, gnagare, grisar, får, kor, vilda djur, småfåglar, vildfåglar, fiskar, jakt osv.. så har vi nog något för Dig!

Farhultsvägen 37126395 Farhult

Närodlad potatis och grönsaker med självplock.

(5)

Ljungsgårdsleden 426633 Munka-ljungby
logo

Vi har ett brett utbud av produkter för hem, trädgård, lantbruk mm. Här finns allt från byggvaror till djurfoder, verktyg m.m.

Frösvidal 70592 Örebro
logo

Vi säljer färdiga gräsmattor på rulle med hög kvalitet och snabb leverans. Välkomna att höra av er!