Se på karta
Abrahamsbergsvägen 3516830 Bromma

4 (4)

Välkommen till Brommasotarna.Alla fastigheter har behov av väl fungerande - och rena ventilationssystem. Välj oss som samarbetspartner när ni planerar för en behovsanpassad rensningsplan.

Trollsländevägen 419453 Upplands Väsby

5 (1)

Välkommen till Sotaren i Norrort!Jag utför uppdrag så som OVK-besiktningar, injustering, nyinstallationsbesiktningar av imkanaler och eldstäder, täthetsprovning av hus ,filterbyten i aggregat, rengöring av ventilationer med mera.Dessa arbeten kommer utföras så väl åt privatpersoner som åt bostadsrättsföreningar, förvaltningsbolag med flera.

Lilla Strandvägen 644431 Stenungsund

Vi utför sotning och brandskyddskontroller för såväl privatpersoner som företag i Stenungsund-, Tjörn-, Orust- och Uddevalla kommun. Vi har en gedigen erfarenhet av sotning och brandskyddskontroller, ventilation, OVK samt besiktningar.

Kvarntorpsvägen 189150 Örnsköldsvik

Våra arbetsuppgifter är traditionell sotning, brandskyddskontroller, besiktningar av eldstäder/rökkanaler, konsultationer mm. Även rensningar och injusteringar av ventilation. Ta kontakt med oss när ni behöver råd och hjälp med sotning, brandskydd, ventilation, besiktningar eller kontroller.

Skolvägen 1067232 Årjäng

Vi hjälper dig i Årjäng kommun med sotning, brandskyddskontroll ventilationsarbeten och inbokning av besiktningar vid t.ex. nyinstallationer, nybygge och sprängningar.

Gärdesgatan 786142 Sörberge

2 (4)

Vi hjälper er med det mesta inom Eldstäder och Ventilation. Det som genomsyrar företaget är att stå till tjänst med bred kunskap inom flera områden... Allt för att kunna vara kunden behjälplig på bästa sätt.

Skomakaregatan 1224138 Eslöv

Välkommen till Eslöv Höör Sotningsdistrikt.Vi är ett privat företag som arbetar på uppdrag av Eslöv och Höör kommuner och utför de arbeten som Lagen om skydd mot olyckor föreskriver.

Linnégatan 2860223 Norrköping

5 (1)

NSV AB utför bl.a. besiktningar och rensningar inom ventilation, OVK-besiktningar samt besiktningar och sotning av eldstäder, rökkanaler och imkanaler.

Kvarngatan 2568630 Sunne

5 (1)

Välkommen till Sunne Sotningsdistrikt AB! Vi erbjuder sotning, skorstensfejning, skorstensbesiktning samt brandskyddskontroll i Sunne kommun.

Formvägen 8E90621 Umeå

Vi är inte bara sotare!Tänk på din hälsa och inomhusmiljö. Vi rengöra alla typer av ventilationssystem i villor, lokaler, flerfamiljshus och större industrilokaler. Vi utför även OVK-besiktningar, injusteringar av ventilation, motorbyten på fläktar, filterservice, samt montering av skorstenshuvar

Industrigatan 9829136 Kristianstad

Vi arbetar för din trygghet med tjänster såsom; sotning, brandskyddskontroll, besiktning, ventilationsrengörning och ventilationsbesiktning m.m.

Kommendörsgatan 528135 Hässleholm

3 (2)

Vi erbjuder sot- och ventilationsarbeten. Lång erfarenhet och hög kompetens.

Snättringeleden 114141 Huddinge

Vi driver Huddinge sotningsdistrikt. Vi besiktar skorstenar, eldstäder samt köksventilation (imkanaler). Vi rengör ventilation och injusterar.

Traktorgatan 744240 Kungälv

5 (2)

Välkommen till Kungälvs Sotarna AB din lokala sotare. Brandskyddskontroll, sotning, sprängning, sakkunnighetsbesiktning och ventilationsrensning. Besiktning vid installationer och ägarbyte. Vi har många års erfarenhet och bred kunskap inom branschen.

Strömmavägen 2837432 Karlshamn

0

Sotningsenheten svarar för den lagstadgade brandskyddskontrollen och rengöringen i Karlshamns kommun. Välkomna!

Nibblegatan 1773432 Hallstahammar

Hallstahammars Sotningsväsende AB är kontrakterat av Hallstahammars och Surahammars Kommun för att sköta brandskyddskontroll på sotningsobjekt inom Hallstahammars och Surahammars Kommun på MBRs uppdrag.Vi rengör ventilationsanläggningar för renare luft och hälsosam inomhusmiljö.Vi sotar för att minska risken för brand och för att spara energi.

Prästgårdsvägen 247541 Hönö

Vi utför sotning, besiktning, rensning och ombyggnad av ventilationssystem.Medlem i Sveriges skorstensfejarmästares riksförbund.

Skarphällsgatan 16B62141 Visby

Hos oss kan du få hjälp med följande: #nl# #nl#- Sotning #nl#- Besiktning av eldstäder och #nl# rökkanaler #nl#- Råd angående eldning och #nl# energibesparingar #nl#- Besiktning i samband med #nl# fastighetsförsäljning #nl#- Rensning av ventilationen #nl#- Brandvarnare #nl#- Utbildningar

Lennartsnäsvägen 1317998 Färentuna

Grundaren, Thomas Welander började i yrket redan 1988, 16 år gammal, som sotare.Han har arbetat inom ventilationsbranschen sedan dess. Dessa arbeten kan du beställa av Welanders ventilation & service:- Felsökning- Åtgärder- Rensning av alla typer av ventilationssystem- Montage- Tätningar (endast ventilationskanaler)- Erbjuder serviceavtal till ventilationsanläggningar i kontorsfastigheter och bostadsfastigheter- Skräddarsydda ventilationslösningar

Nygårdsvägen 479333 Leksand

0

Vi har lång erfarenhet av sotning och hantering av miljöer oavsett eldslag. Vår erfarenhet är en trygghet för dig och vi utför vårt jobb noggrant och effektivt. Bramstedts Skorstensfejeri AB utför lagstadgad brandskyddskontroll, rengöring och tillhörande besiktningar med hög kvalité och ett trevligt bemötande. Vi erbjuder alla typer av besiktningar inom energi, miljö, funktion och brandbesiktningar på alla nivåer i en- och flerfamiljshus och på så vis skapar vi långsiktiga relationer.

Veberödsvägen 3024756 Dalby

Vi utför sotningar i hus, villor och lägenheter. Kontakta skorstensfejarmästaren innan eldstaden eller rökkanalen tas i bruk.