Om Sonjas Camping & Stugor

På norra Öland, som alltid ligger högt i toppen på solligan, ligger några av Ölands längsta och bästa sandstränder. Här finner ni också Sonjas Camping och Stugor, den lugna och sköna femstjärniga familjecampingen som har något för de flesta, gammal som ung.

Bildgalleri

  • Sonjas Camping & Stugor Campingplatser, Borgholm - 1
  • Sonjas Camping & Stugor Campingplatser, Borgholm - 2

Sonjas Camping & Stugor, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Sonjas Camping i Löttorp AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

30.11.1988

Org.nr:

5563425874

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55300 Campingplatsverksamhet, 56100 Restaurangverksamhet, 47112 Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad, 55202 Stugbyverksamhet m.m.

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

besviken

moreThanAYearAgo

En mysig camping, stora fina tomter, men Sonja kunde gått kosta på lite uppfräshning av service hus + bygga ett till, det var nästan alltid kö till toaletterna (både herr o dam), herrarnas pissoar var avstängd hela veckan vi var där. Någon gång saknades varmvatten i duschen. Rostiga papparskorgar o pallar i duschutrymmen.Det såg ut som de hade renoverat toalettutrymmena men ändå snålat på att inte byta ut rostiga saker. Dåligt skyltat vad som var herr o dam, det fanns många skyltar; wc,dusch,tvätt mm men det saknades herr o dam skylt till resp utrymme. Endast tvålpump vid ett handfat, borde finnas vid varje. Min man saknade varmvatten vid handfatet, inte trevligt/skönt att raka sig med kallvatten.